Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 nasılsın gloriacım..? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 nasılsın gloriacım..? canım benim, gönderdiğin karikatürlari gördüm, güldüm daha bi iyi oldum özellikle kendini Fransız sanan askerlere ama hani o ölümüne sebep olacak ağacı sulayan şahsiyet var ya, bu karikatürü nerede görsem içime hüzün basar,bunun gibi bi iki karikatür daha vardır, bilirsin mutlaka, tek ayağı olmayan, ayakkabı aldığında bir tekini kendi giyerken, diğer tekine çiçek diken adamı, biri de odur işte... Ne kadar da güzel anlatır o çizgiler umudu ve yaşam sevgisini... Bildin mi Diloşu'um çok şekersin, çok tatlısın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Hatırladım Gloria'cım.. evet bazı karikatürler güldürmekten çok düşündürme amacıyla çizilirler..defterime gönderdiğin karikatürler gibi..onlarla ilgili yorumumu orda yapıcam..bazıları da güldürürken düşündürür..gülersin ama boğazında yutkunmana engel olan bir yumrukla.. insanın vejeteryan olası geliyor di mi canım ..bi zamanlar öyleydim gerçi.. sonra kötü arkadaş çevreme uydum.. bunlarda hoşuma gidenler.. ha bu arada..sende çok tatlısın.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 O durmadan kaçıyor; sen ardından gitmiyorsan; o günün her saatinde saklanıyor, sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan; o sana acıların en büyüğünü tattırıyor, sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan; boşuna aldatma kendini, onu sevmiyorsun demektir. Elindeki içki kadehinde, dudağındaki sigarada , okuduğun kitapta, mırıldandığın şarkıda, söylediğin şiirde, gördüğün rüyada ve yaşaman için ciğerlerine doldurduğun havada o yoksa; Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan; onu sevmiyorsun demektir. Renkler onunla değerlenmiyorsa, örneğin onsuz kırmızı kırmızılığının, mavi maviliğinin farkında değilse, beyaz yalnız o giydiği zaman güzelliğini haykırmıyorsa, sabahları onu görünceye kadar güneş doğmuyorsa ve onsuz gökyüzü geceleri aya, yıldızlara hasret değilse onu sevmiyorsun demektir. Sokakta gördüğün her yüzde ondan birşeyler aramıyorsan, güzel bir manzara, hüzünlü bir musiki onu hatırlatmıyorsa, uykudan uyandığın zaman yaşamakta olduğundan önce onu hatırlamıyorsan, omuzlarına dökülmüş saçları, bir sis perdesinin ardında her zaman gülen, ışık saçan gözleri aklına gelmiyorsa, durup durup avuçlarının sıcaklığını özlemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Dünyada yaşıyan öteki insanların senin için hala bir değeri varsa, ona karşı tutumunu toplumun köhne ve manasız kurallarına göre ayarlıyorsan ve açık açık sanki var olduğunu haykırırcasına sevgini söylemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Yok o senin için herşeyden değerliyse, gözünü yumduğun anda onu görebiliyorsan, o bütün şarkılarda, bütün şiirlerde, bütün resimlerde ise, ona muhtaç olduğunu söylemekten utanmıyorsan, senin içten ve büyük sevgine karşılık vermiyeceğinden korkmuyorsan, bütün bencil duygularından sıyrılabilmişsen onun için herşeyi, ama herşeyi yapacak gücü kendinde buluyorsan, her hali sana ayrı ayrı güzel geliyorsa, karşısında kendini bir çocuk gibi hissediyorsan, istediği anda onun için ölebileceksen, onun için yaşıyorsan ve yine onun için bildiğin bilmediğin bütün düşmanlıklara karşı koyabileceksen, o her geçen dakika sende biraz daha büyüyorsa ve kendi kendine bile çok sevdiğini bütün samimiyetinle, inanmışlığınla itiraf edebiliyorsan, bir gün o seni hiç, ama hiç sevmediğini söylese bile, senin sevginde azalma olmayacaksa ve ölünceye kadar onu aşkların en ölümsüzü ile sevebileceksen; işte o zaman onu seviyorsun demektir. O sana sevmeyi, gerçek aşkı öğretti. Sen onu hep sevecek ve sevilmenin mutluluğunu tattıracaksın. O, hiç sen olmasan bile, seni bir parça sevmese bile... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Canımm Hadiyem,Gloriam,şöhret merdivenlerinin dibinde kalakaldık öyle Bu karikatürleri görünce benim de yollayasım geldi,ben buna bayılıyorum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 arkadaşlar tatildeyim, cok az zamanım var gelince hepinize cevap vereceğim. sizi çok seviyorummm Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Güzel arkadaşım özlendin.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Ne sabrım kaldı ne gururm.. Tükendim ellerinde.. Ben ne söz verdiysem sözümde durdum.. Sen ihanetle dost oldun... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 (Gerçek Hikaye) Ünlü İtalyan sinema sanatçısı Vittorio de Sica bir TV röportajında anlatıyor : İtalya' da Napoli' nin kenar mahallelerinden birinde, bir Cafe-Bar da, espressolarimizi içiyoruz.İçeri giren müşterilerden biri, barmene "due caffee, uno sospeso" (iki kahve, biri askıda) diyor, iki kahve parası veriyor, bir kahve içip gidiyor, barmen de tezgahın üzerinde asılı duran çiviye bir küçük kağıt asıyor. Biraz sonra iki kişi içeri giriyor: "due caffee e un sospeso" (iki kahve ve bir askıda) diyorlar, üç kahve parası verip, iki kahve içip gidiyorlar, barmen gene bir küçük kağıt daha asıyor tezgahın üstündeki çiviye... Bunun gün boyu böyle sürdüğü anlaşılıyor. Derken üstü başı biraz eski, püskü, belli ki fakir biri bardan içeri girdi, barmene "un caffee sospeso" (askıdan bir kahve) dedi, ve barmenin hazırladığı kahveyi içip, para ödemeden çıkıp gitti. Barmen de tezgahın üzerine asmış olduğu kağıtlardan bir tanesini aşağı indiriverdi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Merhamet Kar da yakar zamanla alev üşütür biliyorsun yüreğindeki yara azdıkça farkında olmadan eriyorsun yalnızlığın çıldırtan akşamlarında kırmızı bir şarabın pelteleşmiş dilinde yada mantar kırıntıları tadında bıraktığı lezzet kadar olmasa da merhamet istiyorum senden henüz zaman varken bir kedi mırıldanmasında bir güvercin kanadında ve en sonunda bir hastane odasında ay yüzün karanlığa dönük Azrail’in nurlu yüzüne inat tüm ışıkların sönük al sana hakikat sevgilim senden tek isteğim beraber ölelim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 senii çok özledimmmm glorıaa Özlediğin, gidip göremediğindir; ama, gidip görmek istediğin Özlem, gidip görememendir; ama gidip görmek istemen Özlediğin, gidip görmek istediğin- ama gidip göremediğin Özlem, gidip görmek istemen- ama, gidememen, görememen; gene de, istemen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gloriam..Sarı Lalem.. Hayırlı Ramazanlar cnm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Hatırladım Gloria'cım.. evet bazı karikatürler güldürmekten çok düşündürme amacıyla çizilirler..defterime gönderdiğin karikatürler gibi..onlarla ilgili yorumumu orda yapıcam..bazıları da güldürürken düşündürür..gülersin ama boğazında yutkunmana engel olan bir yumrukla..ha bu arada..sende çok tatlısın.. Canım Diloş'um, sıcacık kalpli arkadaşım, ben artık eskisi gibi sık gelemiyorum, ama geldigimde burada seni gormek beni cok mutlu ediyor. Her bir kelimen için teşekkürediyorum arkadaşım. İyi ki varsın çünkü varlığın beni mutlu ediyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Canımm Hadiyem,Gloriam,şöhret merdivenlerinin dibinde kalakaldık öyle Bu karikatürleri görünce benim de yollayasım geldi,ben buna bayılıyorum.. Bebişim benim, güzel arkadaşım... Hani insan bazen göremediği insanları hayalinde yaratır ya, bilsen hayalimdeki Leylam ne kadar güzel, ne kadar mükemmel, meleğim benim Gül yüzlü arkadaşım, seni çok seviyorum, çok hem de, çok... Gel bi sarılayımmmmm şöyle sanaaaa gelllllll Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 O durmadan kaçıyor;sen ardından gitmiyorsan; o günün her saatinde saklanıyor, sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan; o sana acıların en büyüğünü tattırıyor, sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan; boşuna aldatma kendini, onu sevmiyorsun demektir. Elindeki içki kadehinde, dudağındaki sigarada , okuduğun kitapta, mırıldandığın şarkıda, söylediğin şiirde, gördüğün rüyada ve yaşaman için ciğerlerine doldurduğun havada o yoksa; Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan; onu sevmiyorsun demektir. Renkler onunla değerlenmiyorsa, örneğin onsuz kırmızı kırmızılığının, mavi maviliğinin farkında değilse, beyaz yalnız o giydiği zaman güzelliğini haykırmıyorsa, sabahları onu görünceye kadar güneş doğmuyorsa ve onsuz gökyüzü geceleri aya, yıldızlara hasret değilse onu sevmiyorsun demektir. Sokakta gördüğün her yüzde ondan birşeyler aramıyorsan, güzel bir manzara, hüzünlü bir musiki onu hatırlatmıyorsa, uykudan uyandığın zaman yaşamakta olduğundan önce onu hatırlamıyorsan, omuzlarına dökülmüş saçları, bir sis perdesinin ardında her zaman gülen, ışık saçan gözleri aklına gelmiyorsa, durup durup avuçlarının sıcaklığını özlemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Dünyada yaşıyan öteki insanların senin için hala bir değeri varsa, ona karşı tutumunu toplumun köhne ve manasız kurallarına göre ayarlıyorsan ve açık açık sanki var olduğunu haykırırcasına sevgini söylemiyorsan; Onu sevmiyorsun demektir. Yok o senin için herşeyden değerliyse, gözünü yumduğun anda onu görebiliyorsan, o bütün şarkılarda, bütün şiirlerde, bütün resimlerde ise, ona muhtaç olduğunu söylemekten utanmıyorsan, senin içten ve büyük sevgine karşılık vermiyeceğinden korkmuyorsan, bütün bencil duygularından sıyrılabilmişsen onun için herşeyi, ama herşeyi yapacak gücü kendinde buluyorsan, her hali sana ayrı ayrı güzel geliyorsa, karşısında kendini bir çocuk gibi hissediyorsan, istediği anda onun için ölebileceksen, onun için yaşıyorsan ve yine onun için bildiğin bilmediğin bütün düşmanlıklara karşı koyabileceksen, o her geçen dakika sende biraz daha büyüyorsa ve kendi kendine bile çok sevdiğini bütün samimiyetinle, inanmışlığınla itiraf edebiliyorsan, bir gün o seni hiç, ama hiç sevmediğini söylese bile, senin sevginde azalma olmayacaksa ve ölünceye kadar onu aşkların en ölümsüzü ile sevebileceksen; işte o zaman onu seviyorsun demektir. O sana sevmeyi, gerçek aşkı öğretti. Sen onu hep sevecek ve sevilmenin mutluluğunu tattıracaksın. O, hiç sen olmasan bile, seni bir parça sevmese bile... Senin şiirlerin bazen hani şarkılardan fal tuttum olur ya tıpkı onun gibi geliyor bana... Yani şiirlerden fal tuttum misali... BU yeni versiyonu... Bu şiiri bana yazdıgın günü okuyorum,ü o gün oyle bir tamamlamıştı ki içimde olup bitenleri, inanamazsın, Egzocummm, sanki ta ordan buraya kalbimi görüyormuşsun gibime geliyor bazen. Sana çok teşekkür ediyorum, hep burada oldugun için... Bana verdiğin degerin farkındayım ve bilesin en az onun kadar değerlisin kalbimde... Canım benim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Güzel arkadaşım özlendin.... Dünya tatlısı, seni her zaman çok sevdim bu forumda, Sen benim en değer verdiğim insanlardan birisisin ve her zaman da oyle kalacaksın, buna inanabilirsin ve gerçekten de eper bir gün çok mutsuz olursam, ellerimin arasına alacağım kalbimi ve seni düşüneceğim, eminim iyi gelecek bana, eminim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Ne sabrım kaldı ne gururm..Tükendim ellerinde.. Ben ne söz verdiysem sözümde durdum.. Sen ihanetle dost oldun... canımmmm, bu güzel video için çok çok çokkkk teşekkür ediyorum, çok güzeldi, çok beğendim.... Tatlımsın benim leylak güzelim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 (Gerçek Hikaye) Ünlü İtalyan sinema sanatçısı Vittorio de Sica bir TV röportajında anlatıyor : İtalya' da Napoli' nin kenar mahallelerinden birinde, bir Cafe-Bar da, espressolarimizi içiyoruz.İçeri giren müşterilerden biri, barmene "due caffee, uno sospeso" (iki kahve, biri askıda) diyor, iki kahve parası veriyor, bir kahve içip gidiyor, barmen de tezgahın üzerinde asılı duran çiviye bir küçük kağıt asıyor. Biraz sonra iki kişi içeri giriyor: "due caffee e un sospeso" (iki kahve ve bir askıda) diyorlar, üç kahve parası verip, iki kahve içip gidiyorlar, barmen gene bir küçük kağıt daha asıyor tezgahın üstündeki çiviye... Bunun gün boyu böyle sürdüğü anlaşılıyor. Derken üstü başı biraz eski, püskü, belli ki fakir biri bardan içeri girdi, barmene "un caffee sospeso" (askıdan bir kahve) dedi, ve barmenin hazırladığı kahveyi içip, para ödemeden çıkıp gitti. Barmen de tezgahın üzerine asmış olduğu kağıtlardan bir tanesini aşağı indiriverdi... Kız sen misafir mi oldun, ne misafiri, sen benim anı defterimin can dostusun, hala ne misafirliği, aç dolabı istediğini al, bana sorma demiyor muyum ben sana, hala misafir gibi goruyor kendini ya Ayy ne çekingen insansın sen yaaaa Kleocum şaka bi yana ne oldu sana ya? nerdesin sen? özledim ki ben seni en zor anlarımın, günlerimin beni en çok mutlu eden insanı, nerelerdesin yaw? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Merhamet Kar da yakar zamanla alev üşütür biliyorsun yüreğindeki yara azdıkça farkında olmadan eriyorsun yalnızlığın çıldırtan akşamlarında kırmızı bir şarabın pelteleşmiş dilinde yada mantar kırıntıları tadında bıraktığı lezzet kadar olmasa da merhamet istiyorum senden henüz zaman varken bir kedi mırıldanmasında bir güvercin kanadında ve en sonunda bir hastane odasında ay yüzün karanlığa dönük Azrail’in nurlu yüzüne inat tüm ışıkların sönük al sana hakikat sevgilim senden tek isteğim beraber ölelim Güzel bir şiir, çok hoşuma gitti teşekkür ediyorum sardunyam... gerçekten çok begendim bu şiiri... Geldiğin için teşekkür ederim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Sen cennete uçtun ama Kokun sinmiş yatağıma odama Derin derin soluyorum seni İçime hapsediyorum seni Alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim Sensiz yaşamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gül bebeğim Geceler çok soğuk geceler sessiz Nasıl yaşarım şimdi ben sensiz Hani bana verdiğin o sözler Hani o gülen masum gözler Alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim Sensiz yaşamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gül bebeğim Göz yaşım karıştı yağmura Damla damla süzülüyor toprağa Bizi ancak ölüm ayırır diyordun bana Söyle nasıl kıydın kendine gül bebeğim Seni benden ölüm bile ayıramadı işte Nasıl kıydın kendine söyle gül bebeğim Dar geliyor bana bu yerler Kırılsın seni taşıyan bu eller Hani bana verdiğin o sözler Hani o gülen masum gözler Alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim Sensiz yaşamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gül bebeğim Sen cennete uçtun ama Kokun sinmiş yatağıma odama Derin derin soluyorum seni İçime hapsediyorum seni Alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim Sensiz yaşamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gül bebeğim Dar geliyor bana bu yerler Yaşanmaz oldu kara geceler Kırılsın seni taşıyan bu eller gül bebeğim Sensiz yaşamak ne kadar zor Ayrılık acısını gel bana sor Nasıl kıydın kendine gül bebeğim Dar geliyor bana bu yerler Yaşanmaz oldu kara geceler Kırılsın seni taşıyan bu eller gül bebeğim çok duygulandım çok, teşekkür ederim nathy'm, öyle bi acayip ettin beni aklıma neler geldi bilsen canım benim, bilsen... Çok çok öpüldün, böyle şapur şupur hem de.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 senii çok özledimmmm glorıaa Özlediğin, gidip göremediğindir; ama, gidip görmek istediğin Özlem, gidip görememendir; ama gidip görmek istemen Özlediğin, gidip görmek istediğin- ama gidip göremediğin Özlem, gidip görmek istemen- ama, gidememen, görememen; gene de, istemen ben seni özledim asıl, çok özledim... Seninle sohbet etmeyi özledim en çok da... Ama hata bende, utanıyorum artık, sana görüşelim demeye, hep birşeyler çıkıyor, bir türlü arayamıyorum, terbiyesiz beniiiiii Ama ciddi ciddi sohbetini özledim... Ya şu organizasyon işlerini bana bırakmasan da sen ayarlasan, hadi gel desen de ben de gelsem... Ben boyle emrivakilerle daha kolay yola geliyorum dermişim dedim bile, her konuda degil ama boyle durumlarda bana bi emrivaki şart ciddi soyluyorum, ohh be açıkladım işte.... Rahatladım da... Emrivaki yap banaaaa seni seviyorum sedoşum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gloriam..Sarı Lalem.. Hayırlı Ramazanlar cnm senin de ramazanın hayırlı olsun canım arkadaşım... Gecem yağmurum benim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Pamuk şekerim..sarı çiçeğim okulların açılması ve bu sene çok çalışmam gerekmesi dolayısıyla forumdan ve sizlerden ayrı kalacağım artık..pek uğrayabileceğimi sanmıyorum..çok özlücem (şiir için çok tşk ederim ) Sevgiyle,sağlıkla,huzurla kal .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.