Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 ne gırgır geçıyorsun heralde özledık sayın gizli üye,bizden mi gizlenıyon Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 ne gırgır geçıyorsun heralde özledık sayın gizli üye,bizden mi gizlenıyon aman yawww, sen gorusmeyeli espri de anlamaz olmuşsun halbuki tam bizim tarzımızdı esprim ama güme gitti napalımm artık sen dun yazmıstın oyle,yoksa bugün müydü? "gizli üye olan birini özledim" diye, ha bir de sonuna koymuştun, o ben miydim ki? Benmiymişim? Sedoşcuğum, haziran sonunda dönem bitiyor ve ben şu anda yine sınav yerine geçecek ödevler hazırlıyorum, forumdan da ayrı kalamıyorum, gelip bakıyorum, okuyorum ama vaktim olmadığı için gitmek zorunda kalıyorum, eger gizli girmezsem, kalırım vallahi, gidemem anladın mı? Yoksa sizi özlemediğimden değil... Mecbur kaldıgımdan... Kızmaaa beeee... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 glorya; iltifat etmişsin bilmece topiğinde...bir teşekür edeyim dedim.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 glorya; iltifat etmişsin bilmece topiğinde...bir teşekür edeyim dedim.... rica ederim canım benim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 aa..burdaymışsın....nasılsın..fazla karşılaşmadık ama senin zekana hayranım......hele bir şifre çözme sorusu vardı kırk yıl uğraşsam ben asla bulamam... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 aa..burdaymışsın....nasılsın..fazla karşılaşmadık ama senin zekana hayranım......hele bir şifre çözme sorusu vardı kırk yıl uğraşsam ben asla bulamam... burdayım güzel tesadüf oldu aslında, anı defterime bakmak için girmiştim, o arada senin mesajınla karşılaştım, yazman çok hoşuma gitti teşekkür ediyorum... Doğru senle fazla karşılaşamadık, aslında bir aralar forumun demirbaşlarındandım ama bu sene biraz kendimi cekmem gerekti, dersler nedeniyle... Şifre çözme sorusu dediğin, Leonardo ile ilgili olandı dimi? Gerçekten de zordu beni de çok zorladı o soru ama sanırım sürekli uğraşınca başarılıyor... Aslında yoğunluğum fazlayken, foruma girmeme sebeplerimden birisi de bilmecelerin oldugu bolum, çünkü bazen oyle hoş ve çekici sorular geliyor ki, kendimi kurtaramıyor, takılıp kalıyorum sanırım ben kendimi zorlamayı seviyorum... bi de birtakım sorular özellikle araştırma yapmaya yöneltenler de çok ilgimi çekiyor, her biri sayesinde öğrendiklerime bir çok yeni bilgi katmış oluyorum... Ne bilim işte mutlu oluyorum, sonuca ulaştığımda da daha cok mutlu oluyorum... Bu arada senin "40 yıl uğraşsam bulamam" cümlene de hiç katılmıyorum kleocuğum, bulursun vallahi, Sadece belki biraz merak, biraz da sabır... İşin sırrı burada... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 evet o leornado ile ilgili soruydu....ben çözebileceğimi sanmıyorum... insan bir konu üzerine yoğunlaşınca kendini geliştirip, zekasınıda aşabilir...ama ben sabırlı olabilirmiyim bilmiyorum.......araştırmayı bende severim...bilemediğim bir şey beni uykusuz bırakabilir....ama senin ayrı bir yeteneğin var bence... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 evet o leornado ile ilgili soruydu....ben çözebileceğimi sanmıyorum... insan bir konu üzerine yoğunlaşınca kendini geliştirip, zekasınıda aşabilir...ama ben sabırlı olabilirmiyim bilmiyorum.......araştırmayı bende severim...bilemediğim bir şey beni uykusuz bırakabilir....ama senin ayrı bir yeteneğin var bence... kusura bakma, cevap veremedim hemen bi liste hazırlamam gerekiyordu, yarın için... Ancak bitirebildim... Kleocuğum aslına bakarsan, yazdıklarını okudukça mutlu oldum, gece gece beni pek sevindirdin, çok teşekkür ediyorumm öptümm Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Güzel ablacığıma... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 teşekkür ederimm bebişiiimmmmmmmmmmmmmmmmm benim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 glorya meraba; Fıkralar - İlginç Olaylar - Resimler - Videolar bölümünde 2007 öss soruları var....senin çok güzel şeyler yaratacağını düşümdüm.....merakta ettim doğrusu neler yazarsın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 glorya meraba;Fıkralar - İlginç Olaylar - Resimler - Videolar bölümünde 2007 öss soruları var....senin çok güzel şeyler yaratacağını düşümdüm.....merakta ettim doğrusu neler yazarsın deli kızzzz seniiii bak şimci bana dersimi bıraktırcannn, neyseee sen vicdan azabını cekerken, ben gidimmm bakimm bariiii Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 naber tatlımmmm çiçeğim özledim valla bayadır görüşemedik seni seviyom tatlımmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 naber tatlımmmm çiçeğim özledim valla bayadır görüşemedik seni seviyom tatlımmmm ben de seni seviyorummmmmmm hemi deeee pek çokkkk iyiyim ben... sen de iyi ol... iyisindir inşallahhhh Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bu parmağını uffffff..ettiğim için...... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 bu parmağını uffffff..ettiğim için...... tamam tamam üzülmene gerek yok, bu sabah kalktıgımda parmağım yerine gelmişti mucize işte, Allahın işi Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 araba hediyeni görmemiştim..yoksa hiç öyle bişey yaparmıydım... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 meraba sevgılı glorıa nasılsın umarım hersey yolundadır hep sız bana kahve yaptınız bak bu sefer ben yaptım afıyet olsun ama bulasıgı ben yıkamam ona gore Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 jön banada yapsana..... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 araba hediyeni görmemiştim..yoksa hiç öyle bişey yaparmıydım... Çok güzeldii di miiiii amaaaaaa? ben bayıldım o arabaya, bayıldım, sonra ayıldım, ayılınca aklıma sen geldin, o zaman ben de arabayı sana hediye etmeye karar verdim... Ne olcekkk canımm aaaaaa senden degerli mi beeee? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 meraba sevgılı glorıa nasılsın umarım hersey yolundadırhep sız bana kahve yaptınız bak bu sefer ben yaptım afıyet olsun ama bulasıgı ben yıkamam ona gore bunun içine kuş düşmüş şaka şakaaa, teşekkür ederimm, Ahmetciğim, iyiyim ben, kahveni de aldım, pek de leziz yapmışsın, ellerine sağlık... Tamam sen bulaşığı merak etme... Hallederiz jön banada yapsana..... e yapmış yaaa sana daaa... Hem de şöyleee karşılıklı için diye iki tane yapmış, ee durun ben de gelimmm alim da kahvemi de şöyle üç başımıza içelimm Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Çok güzeldii di miiiii amaaaaaa? ben bayıldım o arabaya, bayıldım, sonra ayıldım, ayılınca aklıma sen geldin, o zaman ben de arabayı sana hediye etmeye karar verdim... Ne olcekkk canımm aaaaaa senden degerli mi beeee? evet haklısın o araba adamı bayıltır .. ama çok hoş ya..çiçekler falan... çok teşekür ederim.. kahvemi göremedim birisi içmiş galiba.... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 randevuya gelmeyenleri ne yapsak acaba....... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 randevuya gelmeyenleri ne yapsak acaba....... yok ben burdaydım... motorların yağını kontrole gitmiştim ama halbuki oraya da yazmıştım.. Tühh cok mu gec oldu, bi de Leyla yok hala ortalıktaaaa.... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 efet nirde kaldı acepa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.