Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 aşk engel tanımayınca Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 bana kayıp ilanı verene bakkkk sessiz sessiz dolaşıyor Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 bana kayıp ilanı verene bakkkk sessiz sessiz dolaşıyor evet ya cezalı o zaten bizim projemizi de unuttu adminler mi kızdı yoksa bilmiyorum ki Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 evet ya cezalı o zaten bizim projemizi de unuttu adminler mi kızdı yoksa bilmiyorum ki Bende senin gibi dusunuyorum . Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 bende bir ceza düsünelim mi ona gelmeden Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 kulaklarından tavana bağlayıp ayaklarının altını gıdıklayın onun Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 kulaklarından tavana bağlayıp ayaklarının altını gıdıklayın onun ühühühühühüühüh Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 gloria ıyı gunler senınle olması dılegıyle. atm projem ıcınde tekrardan tesekkur ederım... sevgıyle kal.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 gloria ıyı gunler senınle olması dılegıyle. atm projem ıcınde tekrardan tesekkur ederım... sevgıyle kal.. rica ederim işine yaramışsa bilgiler, çok sevinirim gerçekten canım... Sen de sevgiyle kal... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 aşk engel tanımayınca Aşk engel tanır mı beeeeeeeee... Bu kadar yüce bir duyguyu bul sen, ondan sonra da onu engellet, olacak iş mi? O aşkı arayıp da bulamayan var, Afrikada'ki aç(k)ları düşün de kıymetini bil o aşkın dimiiii yaneeee... Alla allaaaaaa... Yüreğe seçme ve seçilme hakkı verilmiş bi kere, aşk da yüreğin seçimiyse, saygılı olacaksın kardeşim, demokrasi diye bişey var, sen şimdi tut, %100 oyla yüreğin seçmiş olduğu aşk durumunu kapatayım de.... Olmazzzzz, olabilemezzzzz... Demokrasiye aykırı bi keremmm... Hadi diyelim aşka saygın yok e o zaman demokrasiye de mi saygın yok... Saygılı olmak lazım tabii... E Tabii aşka karşı çıkan olacaktır, tabii muhalif olanlar da olacaktır, herşey mükemmel olacak diye bişi sözkonusu degildir, hükümet varsa muhalif de var... Bu doğanın kanunu... Sen şimdi ben doğaya karşı çıkcam diyebilemez misin? Diyebilirsin... Nasıl dersin? Şöyle; Mesela doğa diyosa bi deprem yaparım, feleğin şaşar, sen de doğaya dersin ki o zaman ben de giderim deprem olmayan yerde kendime ev yaparım, her ihtimale karşı sağlam temel atarım, demiri bol kullanırım, malzemeden kaçmam, e bir yerde sen de beni yıkamazsın... hayır bu mantıksız mı, o zaman sen de fay hattı olmayan bir yere gidersin sonra dümdüz bir alan bulursun, hani boyle sarsılsa bile üstüne yıkılacak şeyler olmaz, harman gibi yani, gider oraya cadır kurarsın, cadır tepene de yıkılsa bişi olmaz... Gördün mü doğaya bile karşı çıkılıyor... Doğanın kanunları da bir yere kadar kardeşimmmm... Evet canım, aşk engel tanımaz... Tanımaz... Tanımaz ama buna rağmen bir gün geldiğinde çareler tükenirse, çaren kalmazsa olduğu yerde o aşkı bırakmak gerekebilir... Gerçi sen aşkı bırakırsın da o seni bırakır mı orasını bilemem... Peşinden gelirse ne alâ... Gelmezse zaten o aşk hiç de sana ait olmamıştır... diyip bu konudaki sözlerimi hazin bir şekilde sonlandırıyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 bana kayıp ilanı verene bakkkk sessiz sessiz dolaşıyor hayır, kaybolmadım... görünmez başlığı taktım, ben burdayım ama siz beni göremiyorsunuz... Bakalım dedim, gelmezsem bunlar yokluğumda ne yapacaklar, bakalım bakalım neler yapmışsınız... NE YAPTIĞINIZI GÖRÜYORUMMMMMMMM evet ya cezalı o zaten bizim projemizi de unuttu adminler mi kızdı yoksa bilmiyorum ki ahaaa işte iftira, dedikodu... Çok ayıp... cık cık cık... heç yakıştıramadım... Ben işlere devam ediyorum... Kuru iftiraaaa... Ayy bi de bana korkak demiş, bende adminlerden korkacak göz var mı heee bak hele bi bakim... var mı? yok gordugun gibi Bende senin gibi dusunuyorum . sende mi brütüssssss bende bir ceza düsünelim mi ona gelmeden neeee.. ne cezası, niyeee, iftira var diyom, duymuyor musunuz, hem hukuk diyem bişi var, ceza vermeden once yargılamak lazım, yargısız infaz... Kabul etmiyorum. İHD' ye başvurcam, temyize gitcem... Sizi AB'ye şikayet etcemmmmmm... kulaklarından tavana bağlayıp ayaklarının altını gıdıklayın onun ama beni yargılamadınız kiii... tabiiiii hainler sesinizi duyar gibiyim : "önce idam edelim, sonra yargılarız" diyorsunuz dimiiii? ya tamam tamam,idam edin ama gıdıklamayınnnnn, ben cok gıdıklanırımmm yaaaaaaaa... bananeeeeeee... neyse en azından faili meçhul olmıycam, suçlu ve suç ortakları belli oldu... Vasiyetime, ben öldükten sonra bu sayfayı açmalarını yazıcam, herşey tüm açıklığıyla gözler önüne serilecek... az kaldı... Adalet yerini bulacak... ühühühühühüühüh kimdensin anlamadım ki, gülüyon mu aglıyon mu belli degil kardeşim... Bi sanki ağlamış üzülmüş gibisin, bi sanki gülmüş gibisin, ne iş çözemedim... Yoksa aglarken gülebiliyor musun? yaw neyse kimdensin onu soyle Sana ona göre muamele yapıcam, çözemedim daha, önce bi çözeyim ondan sonra muamelen hazır... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 kimdensin anlamadım ki, gülüyon mu aglıyon mu belli degil kardeşim... Bi sanki ağlamış üzülmüş gibisin, bi sanki gülmüş gibisin, ne iş çözemedim... Yoksa aglarken gülebiliyor musun? yaw neyse kimdensin onu soyle Sana ona göre muamele yapıcam, çözemedim daha, önce bi çözeyim ondan sonra muamelen hazır... ben biliyorum zaten gizliden bizi izlediğiniii ben sendenim senden ama gülüyorum ağlanacak halimeeee yani sana gülmüyom benn (kıvırabildim mi?) dostum seni gıdıklayacakmış hoşuma gitti de kulaklarından asıpp bide oyoyoy Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 ben biliyorum zaten gizliden bizi izlediğiniii ben sendenim senden ama gülüyorum ağlanacak halimeeee yani sana gülmüyom benn (kıvırabildim mi?) dostum seni gıdıklayacakmış hoşuma gitti de kulaklarından asıpp bide oyoyoy Ben çocukken biraz fazla cadı ve yaramazdım sanırım, dedem sürekli beni "bak seni kulaklarından şu çiviye asarım" diye tehdit ederdi... Gerçi hiç asılmadım ama yine de ben hep kulaklarımdan o çiviye asılmaktan korkumuşumdur. Ayy ne korkunç bişi yaaaaa Ha bi de despot bi dedem olsa anlıycam ama şeker mi şeker de bişiydi... de yine de niye boyle despotca bi söylemde bulunuyodu hiç anlamamışımdır. Acaba diyorum her şekerin içinde birazcık despotluk mu var Despotlar siziiiiii... Beni kulaklarımdan asacaklarmış... Ha o yetmiycek bi de ayaklarımdan gıdıklıycaklarmış... Yaw bu nasıl bir işkence türüdür... Despot Rua... Despot Rua'ya güldüğün ve onu dostunolarak adlettiğin için sen de Despotsun... Despotlar... Kimse beni kulaklarımdan asamaz... Yok mu yaw kimse burada... İşkence yapıyoooooooooolar imdat help me... Help me dedim de aklıma geldi; Acaba yere kumlardan S.O.S. yazsam birileri buraya iniş yapıp beni o kulaklarımdan asıldığım yerden kurtarır mı ki hııı Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 gloria canım ben sana bu resimi getirdim..radya bütün balıkları yemiş ..bunu sana ikram edicek.. Aaa ..hemen in ordan aşağıya bakim..kendini kulaklarından asmış birde..yine neyi protesto ediyon bu kez bakalım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 gloria canım ben sana bu resimi getirdim..radya bütün balıkları yemiş ..bunu sana ikram edicek.. Aaa ..hemen in ordan aşağıya bakim..kendini kulaklarından asmış birde..yine neyi protesto ediyon bu kez bakalım.. Ayyy çok tişikkür ederim canımm, çok acıkmıştıııııııım... Ne protestosu anam, astılar buraya beni, ne yimek veriyorlar ne de gelip hal hatır soruyorlar... Hayır yani canım kahve cekiyor, Godzinin sayfada var biliyorum, ama buradan inemiyorum ki gidip içeyim... Ama hele ben buradan bi inimmm, göstertcem onlara günlerini... çok pis intikam duyguları beslemekteyim içimde, burada asılı kaldığım sürece daha da pislerini düşüncem İntikamım acı olcekkk... Artıkın ben bir intikam meleğiyim, zaten burada boyle asılı dururken de aynen bi meleğe benziyom, baksana uçar gibi bi halim var demiii Önce imajımı bulmam lazım, acep hangisini seçsem ki bi yardım etseniz, hangisini seçsem acep... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Bence mavi saçlı"WONDER WOMAN" yani Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 ben geldim ve belirtmek istedigim bir konu var seni özledim ben ... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 ben geldim ve belirtmek istedigim bir konu var seni özledim ben ... sen sus bakim, hainnnn... bana ceza verdiğinizi görmedim degil, sizin yuzunuzden boyle kulaklarımdan asılı bir şekilde günlerdir bu duvara çakıldım kaldım bee yaaaa Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Aplaaaaaaaaaaaa ben geldımmmm Sonunda internetın bağlandı oh bee Üstteki resmi yeni çektim ve sana hediye etmek istedim. Nasıl beğendinmi canım aplam? Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 sende mi brütüssssss Sen beni karıştırdın ben deepblue....... Bende tabiiiii . Sen beni hiç arayıp sorma planlar ortada kalsın sonrada bana brütüsssssssssssssss de . Ama olsun ben yinede senin yanındayım bilesin. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 sen sus bakim, hainnnn... bana ceza verdiğinizi görmedim degil, sizin yuzunuzden boyle kulaklarımdan asılı bir şekilde günlerdir bu duvara çakıldım kaldım bee yaaaa sende neden kendini bukadar özletiyorsun tabiki ceza verecez sana ceza şimdilik şu ki bizi yemek yapacaksın napalım başa gelen çekilir Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 yine kayıplarda mısın gloriam ben özledim ya Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 ben de özledim olmazz ben özlemimi paylaşamam ısrar etmek yok Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 olmazz ben özlemimi paylaşamam ısrar etmek yok hayır efendim, ben daha çok özledim bi kere Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.