Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 tamam canım yarın sabah ugra buraya hepsi hazır olacak ama erken gell haaa... şimdi ben gideyim yatayım, sabah erken kalkacağım ve size poğaça yapacağım, iyi geceler Bakiyorum herkeze pogaca cay ,bende isterim ,bana ne bana ne. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 arkadaşlaaaaar, canım bugun bi limonata çekti bi limonata çekti ki sormayın gitsin... Valla az once dayanamayıp yaptım en sonunda... Şimdi de afiyetle içeceğim. Fakat sizsiz benim boğazımdan geçmez bunlar. Size de hazırladım... Limonlu kekinizle birlikte limonatınızı afiyetle yiyin için gayrriiii.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 offf süpersin sen gloriammm şimdi daha cok seviyorum sankim seni öyle acıktım ki hepsi benim olsun mümkünse Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 bugün limonata takılıyorum ben evde de yaptım valla ben de seni daha bi çok seviyorum sanki deniz kızım geldin mi bakim sen eveeee geç gelecekmişsin, merakta bırakma bizi, gelince haber ver haaaa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 buraya da gelirim ben... canım ablam ya.. özledim seni ben hemde kocamann... şöyle sarılayım sıkı sıkıı meleğindim ben senin... hiç unutmuyorum beni mutsuzken mutlu ettiğin günleri... meleğe benzettiğin anda kalbime dolan mutluluğu... hemde forumdaki ilk zamanlarımdı.. ama unutmuyorum işte... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 yirim ben seni yaaaaa canımsın sen benim, meleğimsin hala hem zaten melkorcuğumla ruh ikizi olmuşsunuz, o benim için de oyledir, dünyanın en tatlı insanlarından birisidir o be, benim biriciğim o da... Çok seviyorum ikinizi de, çok Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 evet ablacım.. ruh ikizim oldu o benim.. ama gerçekten öyle... o karanlık kısmının aydınlığı olduğumu söylüyor.. ama benim aydınlığım da o.. ikiziz biz... ben de sizi çok seviyorum... meleğinim haala öyle mi... yaşasın......... hehe.. hhobarey.. danss dans..discoo discoo.. yehhu... çok sevindim yaf.. dayanamadım oynadım azıcık... hem onun için de sen çok değerlisin.. söyledi.. değer verilmicek biri değilsin kii öptümmm öbür yaanaktan da.. kıskanmasın şimdi.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 ayy ayy demek siz benim hakkımda güzel şeyler konuştunuzzzz ya ben sizi yirim, ikinizi de yirim, ikinizi bir arada hapur hupur yerimmmm seviyorum sizi beeee Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 ben geldimmm biraz geciktimm sanırım limonatanız var mı bana hala? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 anamm ben buna çok güldüm beee, sarhoş tavuk çok şeker be yaaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 gloriammm deniz_kızının bugün sana ihtiyacı var biraz nerdesin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 gloriammm deniz_kızının bugün sana ihtiyacı var biraz nerdesin canım ne olduuuu diye sormayacağım, annenin sayfasına yazdıklarını okudum, sanırım canın ondan sıkkın... Elimden ne gelir bilmiyorum ki? Nasıl yardımcı olabilirim ben sana? hııı? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 bilmiyorum gloriamm bu sucluluk öldürecek beni icimi kemiriyor bir insanı hele de sevdigim birini üzmek kırmak ve onun kırıldıgını bilmek cok üzüyor beni öyle kötüyüm ve öyle suclu hissediyorumki ... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 üzülme deniz kızı Gloria gibi dostun olsun çözümsüz derdin olmaz. yalnız ben şimdi çok meraklandımmmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 gloriammmm nerdesin sen ??? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 n'aber diye soruyoruz, hiç cevap yok. iyiyim sağol sen nasılsın yok. yazık yazık. gelmicem bi daha buraya. çok küstüm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 n'aber diye soruyoruz, hiç cevap yok. iyiyim sağol sen nasılsın yok. yazık yazık. gelmicem bi daha buraya. çok küstüm onun yerine ben yardımcı oluyum aradı rica etti sekreteri işten cıkmış şimdilik ben bakıyorum gecici olarak nasılsın efendim iyi misiniz ben ben iyi degilim ay pardon biz iyiyiz tşk ederiz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 o gelene kadar ben size greyfurt suyu ikram ediyim beklerken Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 bilmiyorum gloriamm bu sucluluk öldürecek beni icimi kemiriyor bir insanı hele de sevdigim birini üzmek kırmak ve onun kırıldıgını bilmek cok üzüyor beni öyle kötüyüm ve öyle suclu hissediyorumki ... canım benim kusura bakma, o gün aniden cıkmam gerekti yazdığına cevap veremedim dun de biraz rahatsızdım gelemedim, ama bugün geldim, şimdi anlat, halloldu degil mi herşey, bir sorun kalmadığına adım kadar eminim artık... sen o tatlı yüreğinle arkadaşını ikna etmişsindir eminim ben ettin degil mi tatlım, ettim de hadi... bu resim güzel ama biraz umutsuz... kendini sakın buradaki kişiyle özdeşleştirme, sen asla ama asla yalnız degilsin... tamam mı? yanınızdayız biz senin gerekirse o ağaç gibi arkanda bile oluruz, yaslanıverirsin, düzelir herşey merak etme... gloriammmm nerdesin sen ??? canımsın sen benim, burdayımmmm yanıbaşında, 15 cm kadar yakınında, tam karşında, yaz hadi, bekliyorum onun yerine ben yardımcı oluyum aradı rica etti sekreteri işten cıkmış şimdilik ben bakıyorum gecici olarak nasılsın efendim iyi misiniz ben ben iyi degilim ay pardon biz iyiyiz tşk ederiz alem çocuk seni çok güldüm ayolll... ayy evet, rica ettim sizinle ben gelene kadar ilgilensin diye, size greyfurt suyu falan ikram etsin de dedim, etti dimi? hastaysanız, ilaç falan kulanıyorsanız hele de bu greyfurt suyu çok iyi bişi, için gariiiiiii... greyfurt suyu ikram ettin demi canımmm o gelene kadar ben size greyfurt suyu ikram ediyim beklerken ayyy caaaanımmmm, evet etmiş, pek sevindim bak şimciiii.... için için, biterse daha varrrr Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Benim bir kardeşim var, ne yer ne içer.... Anorekisya gibim bişey olmuş yemek yiyemiorrrr hiççç sormazdaaaa.... Kimse beni özlemioorrr üüüüüüüüüüüüüüüüüü Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 ooooyyyy oyyy kimler gelmiş sonunda bende artık merak etmeye başlamıştım kayıp ilanı veriyordum az daha vermez miyim hic greyfurt suyu özel hemde hastaymış evet bende iyi gelir diye düsündüm sen niye özletiyosun bakiyim bukadar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 üzülme deniz kızı Gloria gibi dostun olsun çözümsüz derdin olmaz. yalnız ben şimdi çok meraklandımmmm güzel sözlerin için sana benden kocaman bir THANK YOU kocaman olmuş demi ya kusura bakma, sen de şimdi denizkızına noldu diye merak etmişsin, ben de yoktumo da anlatmamış tabi, ama geldim bak, şimdi anlatır, sen de ogrenirsin, hele bekle bakalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.