Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Sevgili arkadaşım,canım,dert ortağım; Şehrime kadar geldin yinede görüşmek kısmet olmadı.. Sen;göremeyip çok sevdiğim arkadaşım;Bu sefer gezdirebilmek nasip olmadı,bari bu klip eşliğinde ''Ahmet Hamdi TANPINAR'ın'' ''Bursa'da Zaman'' şiirini okuyarak gezdireyim dedim.. Umarım hakkıyla misafir etmekte nasip olur.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gloriacım.. senin benim defterime yazdığın şiir kadar güzel mi bu şiir tartışılır..ama bu zatın en sevdiğim şiirlerinden biri diyebilirim..eminim duyduğun bir şiir bu..şairini sevmem...ama bazı şiirleri çok güzeldir,inkarda edemem..işte buda onlardan biri.. Her şey yapılabilir Bir beyaz kağıtla Uçak örneğin uçurtma mesela Altına konulabilir Bir ayağı ötekinden kısa olduğu için Sallanan bir masanın Veya şiir yazılabilir Süresi ötekilerden kısa Bir ömür üzerine Bir beyaz kağıda Her şey yazılabilir Senin dışında Güzelliğine benzetme bulmak zor Sen iyisi mi sana benzemeye çalışan Her şeyden Bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor Belki tabiattadır çaresi Senin bir çiçeğe bu kadar benzemenin Ve benim bilinci nasırlı bir bahçıvan çaresizliğim Anlarım bitkiden filan ama anlatamam Toprağın güneşle konuşmasını Sana çok benzeyen bir çiçek yoluyla Sen bana ışık ver yeter Bende filiz çok Köklerim içimde gizlidir Gelen giden açan soran bere budak yok Bir şiir istersin İçinde benzetmeler olan Kusura bakma sevgilim Heybemde sana benzeyecek kadar Güzel bir şey yok Uzun bir yoldan gelen Tedariksiz katıksız bir yolcuyum Yaralı yarasız sevdalardan geçtim Koynumda bir beyaz kağıt boşluğu Her şeyi anlattım Olan olmayan acıtan sancıtan Bilsem ki sana varmak içindi Bütün mola sancıları Bütün stabilize arkadaşlıklar Daha hızlı koşardım Severadım gelirdim Gözlerinin mercan maviliğine Sana bakmak Suya bakmaktır Sana bakmak Bir mucizeyi anlamaktır Sana sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır Aşk sorgusunda şahanem Yalnız kelepçeler sanıktır Ne yazsam olmuyor Çünkü bilenler hatırlar Hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar Bahçıvanlar değil tüccarlardır Sen öyle göz Sen öyle toprak ve güneş ortaklığı Sen teninde cennet kayganlığı iken Sana şiir yazmak ahmaklıktır Bir tek söz kalır Dişlerimin arasından Ben sana gülüm derim Gülün ömrü uzamaya başlar Verdiğim bütün sözler Sende kalsın isterim Ben sana gülüm derim Gül sana benzediği için ölümsüz Yazdığım bütün şiirler Sana başlayan bir kitap için önsöz Sana bakmak Bir beyaz kağıda bakmaktır Her şey olmaya hazır Sana bakmak Suya bakmaktır Gördüğün suretten utanmak Sana bakmak Bütün rastlantıları reddedip Bir mucizeyi anlamaktır Sana bakmak Allah'a inanmaktır Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 sevgili gloria, güzel insan güzel dost güzel arkadaş hayatta bir tek karşılıksız olan şey sevgidir bence.. hani diyor ya şarkıda, " sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir " diye çok doğru bir söz.. belki arada kmlerce yol var ama aynı anda düşünebilmek ve hissetmek bazı şeyleri işte o an tebessüm varsa yüzünde sende en az karşındaki insan kadar mutlusundur.. sevgi dolu övgü dolu sözlerin ve benimle olan paylaşımların için sana teşekkür etmek, bir şiir bırakmak ve halini hatrını sormak istedim umarım hayat her zaman sana arkasını dönmüyordur Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. Şimdi neredesin? Ne yapıyorsun? Özleme bir diyeceğim yok. O kömür kırıntıları arasında parlayan bir cam parçası. O nefes alışı sevgimizin, kavuşmalarımızın anlamı. O tek güzel yönü bekleyişlerimizin. Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özlediğim içindir. Yaşıyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özlediğim içindir. Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın, Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın, Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın. Kucağımda bir yığın Meyvası ayrılığın, Ben yine geleceğim Benim küçük meleğim. Bırakma beni sevdiğim Gidişine dayanamam Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ölme diyorsan; gitme kal öyleyse Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Benimle meydan oku her çaresizliğe Ne güzel ellerin var incecik Ne güzel saçların var sapsarı Anlasana o yalansız gözleri Düşündükçe baştanbaşa özlem kesiliyorum Bu engeller bana göre değil oysa Ben bu dağları aşarım Geçerim bu denizleri, korkma İşte düştüm yollara Dur, bekle beni, geliyorum Bütün sevgililer, dostlar gitti Bir sen kaldın kadınım beni terketmeyen Batan gemilerin kaptanları gibi Denizlerin ortasında ölümü bekleyen. Özledim sesini ne olur konuş Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden Bana bir şarkı söyle İste ayrılık bu; hiç beklemediğimiz... O ikiz kardeşi ölümün. Anlıyorum bir daha görüşemeyeceğiz Sakın ağlama ve bir şey söyleme bana İnsan ayrılırken bile büyük olmalı. Seni alıp uzaklara giden otobüs Benim üzerimden geçer hışımla Devrilir, bakakalırım ardından Bir sel gibi akan gözyaşımda... Artık ne yapsam boş, teselliler faydasız Karanlık gitgide en derinlere çeker beni Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin Böyle perişan beklerim dönmeni Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Canım arkadaşım.. gözlerimin önünde ıslak dağların kabaran yalnızlığı ne varsa uçurumlar eşiğinde hüzünlerle yalpalayan ne varsa gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine birşeyler anlatmak istiyor hayat ve alıp götürmek bir şeyleri kurt sofralarına gün batıyor gün batıyor bukağısı paslı bir sevinç oluyor yalnızlığım unutuyorum sevgilim suretini durgunluğun “niçin”di unutuyorum gün batıyor ürkek yıldızlar dolanıyor yalnızlığıma umurumda değil ne yağmur ne ayaz ne de kerpiç kokusu havada unutuyorum/sabaha/kadar/ gün batıyor sonra bir akasyayı okşuyor gözlerim geciken sabahlara koşuyor kuşlar gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine Yılmaz Odabaşı Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gloriam,pembe panterin girdiği delikten çıktı bugün itibariyle.Çıkmasam da çıkarıyorsunuz,siz,sevgili dostlarım.Yoksa upuzuuuuun uzayıp gidecekti özüme kapanma durumu.Var ya,hepinizi çok özledim gerçekten.Hatta belki umutsuzca olsa da bilmeceler köşesine bile takılabilirim kışa doğru.Gloriam,seçkin dostum,seni seviyorum.Yeniden merhaba... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum.. Azala azala.. Aramızdaki uzaklığın karanlığında.. Geceler kısalıp..gündüzler uzuyor öyle olunca.. Daha az seviyorum seni.. Kendini iyileştiren bir yara gibi.. Daha az.. Ve zamanla.. Sen geceyi tutuyorsun..ben nöbetini.. Uzak dağ kışlalarında.. Görmüyoruz birbirimizi.. Usul usul sis iniyor.. Kopmuş yollara.. Işığı hafif..uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin.. Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda.. Sevgilim sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da.. Artık daha az seviyorum seni.. Unutur gibi..ölür gibi daha az.. Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini.. Kolay değildi.. Yalnızca sevgilimi değil..evladımı da kaybettim ben.. Kaç acı birden imtihan etti beni.. Bir tek gece vardır insanın hayatında.. Ömür boyu sürer nöbeti.. Bu da öyleydi.. İyi ol.. Sağ ol.. Uzak ol.. Ama bir daha görme beni.. MURATHAN MUNGAN Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Pamuk şekerim..sarı çiçeğim okulların açılması ve bu sene çok çalışmam gerekmesi dolayısıyla forumdan ve sizlerden ayrı kalacağım artık..pek uğrayabileceğimi sanmıyorum..çok özlücem (şiir için çok tşk ederim ) Sevgiyle,sağlıkla,huzurla kal .. canım benim sana çok ama çok başarılı bir yıl diliyorum. Umarım hiçbir sorunla karşılaşmaz ve hedefine ulaşırsın... Öpüyorum birtaneciğim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Sevgili arkadaşım,canım,dert ortağım; Şehrime kadar geldin yinede görüşmek kısmet olmadı.. Sen;göremeyip çok sevdiğim arkadaşım;Bu sefer gezdirebilmek nasip olmadı,bari bu klip eşliğinde ''Ahmet Hamdi TANPINAR'ın'' ''Bursa'da Zaman'' şiirini okuyarak gezdireyim dedim.. Umarım hakkıyla misafir etmekte nasip olur.. Sevgilerimle.. Tausuruscum, Düğüne gelmiştim hem benim hem senin zamanın kısıtlıydı, görüşemedik ama olsun ben her zaman diyorum yine diyeceğim, seni görmem değil, ihtiyacım oldugunda varlığını hissettirmen önemli oldu hep benim için... İnşallah daha geniş bir zamanda gelirim ve şöyle doyasıya dolaştırırsın şehrini... Senin gözlerinden görmek güzel olacak Bursayı eminim ben sabırlıyımdır, beklerim Gerçi Ahmet Hamdi tanpınar'la dolaşmak da pek güzel oldu ben bundan da çok zevk aldım... Teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gloriacım.. senin benim defterime yazdığın şiir kadar güzel mi bu şiir tartışılır..ama bu zatın en sevdiğim şiirlerinden biri diyebilirim..eminim duyduğun bir şiir bu..şairini sevmem...ama bazı şiirleri çok güzeldir,inkarda edemem..işte buda onlardan biri.. Her şey yapılabilir Bir beyaz kağıtla ... Altına konulabilir Bir ayağı ötekinden kısa olduğu için Sallanan bir masanın . . . Anlarım bitkiden filan ama anlatamam Toprağın güneşle konuşmasını . . . Bir şiir istersin İçinde benzetmeler olan Kusura bakma sevgilim Heybemde sana benzeyecek kadar Güzel bir şey yok . . . Koynumda bir beyaz kağıt boşluğu Her şeyi anlattım Olan olmayan acıtan sancıtan Bilsem ki sana varmak içindi Bütün mola sancıları . . . Bir tek söz kalır Dişlerimin arasından Ben sana gülüm derim Gülün ömrü uzamaya başlar Verdiğim bütün sözler Sende kalsın isterim . . Yazdığım bütün şiirler Sana başlayan bir kitap için önsöz . . . Sana bakmak Bütün rastlantıları reddedip Bir mucizeyi anlamaktır Sana bakmak Allah'a inanmaktır Ben çok beğendim bu şiiri... Bence çok güzel, sonu müthiş... Ayrıca Yılmaz Erdoğan'ı ben çok ama çok severim... Şiirlerini de çok severim... Ama bir tanesi vardır ki sadece iki dizeden oluşan, ona hayranım... Ben de onu sana hediye ediyorum arkadaşım... Paylaşmış olayım sneinle sevdiğim bir şeyi, bu beni çok mutlu eder AŞKLARI DA DEVRALIR MI KALP NAKLİ YAPTIRANLAR.. Bu kadarcık işte... Ama çok hoş Öpüyorum canım benim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 sevgili gloria, güzel insan güzel dost güzel arkadaş hayatta bir tek karşılıksız olan şey sevgidir bence.. hani diyor ya şarkıda, " sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir " diye çok doğru bir söz.. belki arada kmlerce yol var ama aynı anda düşünebilmek ve hissetmek bazı şeyleri işte o an tebessüm varsa yüzünde sende en az karşındaki insan kadar mutlusundur.. sevgi dolu övgü dolu sözlerin ve benimle olan paylaşımların için sana teşekkür etmek, bir şiir bırakmak ve halini hatrını sormak istedim umarım hayat her zaman sana arkasını dönmüyordur . Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var. . Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam; Seni özlediğim içindir. . Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni . İnsan ayrılırken bile büyük olmalı. . Çaresiz, bütün sokaklarında bu şehrin Böyle perişan beklerim dönmeni Ohh "şiirlerden fal tuttum" şiirim de gelmiş Senin şiirlerini böyle adlandırıyorum artık... Sen tıpkı benim niyetçim gibisin... Her geldiğimde burada seni görüyorum ya, görmezsem vallahi üzülürüm artık, alıştım burada şiirlerinle ortaya koyduğun varlığına, hep gel oldu mu? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Canım arkadaşım.. gözlerimin önünde ıslak dağların kabaran yalnızlığı ne varsa uçurumlar eşiğinde hüzünlerle yalpalayan ne varsa gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine birşeyler anlatmak istiyor hayat ve alıp götürmek bir şeyleri kurt sofralarına gün batıyor gün batıyor bukağısı paslı bir sevinç oluyor yalnızlığım unutuyorum sevgilim suretini durgunluğun “niçin”di unutuyorum gün batıyor ürkek yıldızlar dolanıyor yalnızlığıma umurumda değil ne yağmur ne ayaz ne de kerpiç kokusu havada unutuyorum/sabaha/kadar/ gün batıyor sonra bir akasyayı okşuyor gözlerim geciken sabahlara koşuyor kuşlar gözlerimin önünde ve hayat gül kokulu bir sağanak yine Yılmaz Odabaşı Yılmaz Odabaşı'nı da çok ama çok severim... HelAma şimdi bu onun en sevdiğim şiiri oldu, Çünkü birtanem, onu bana yollamış teşekkür ederim tatlımmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gloriam,pembe panterin girdiği delikten çıktı bugün itibariyle.Çıkmasam da çıkarıyorsunuz,siz,sevgili dostlarım.Yoksa upuzuuuuun uzayıp gidecekti özüme kapanma durumu.Var ya,hepinizi çok özledim gerçekten.Hatta belki umutsuzca olsa da bilmeceler köşesine bile takılabilirim kışa doğru.Gloriam,seçkin dostum,seni seviyorum.Yeniden merhaba... pembe panterim, snein neyin var? yazdığın iletilerin çoğunu gördüm, senin canını sıkan nedir bilmiyorum ama canını sıkmaktan vazgeçmezse ona burdan bir uçan tekme, iki kungfu, işini bitirirveririm valla.. Ben yapamazsam, gücün yetmez diyorsan, arkadaşlarım var onları da cağırırım, birlikte girişiriz sıkıntına, olmaz mı? Olurrrrr.... Hiçbirşeyin seni üzmesini istemem ben Hiçbirşey benim dünya tatlısı pembe panterimi ü-ze-mezzzzzzzzzzzz... BU lütfen böyle bilinsin... hepimiz hazır ve de nazır senden haber bekliyoruz ona göre: bu da hocamız o pek yerinde duramaz, hiperaktiftir de azcık kendisi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum.. Azala azala.. Aramızdaki uzaklığın karanlığında.. Geceler kısalıp..gündüzler uzuyor öyle olunca.. Daha az seviyorum seni.. Kendini iyileştiren bir yara gibi.. Daha az.. Ve zamanla.. Sen geceyi tutuyorsun..ben nöbetini.. Uzak dağ kışlalarında.. Görmüyoruz birbirimizi.. Usul usul sis iniyor.. Kopmuş yollara.. Işığı hafif..uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin.. Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda.. Sevgilim sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da.. Artık daha az seviyorum seni.. Unutur gibi..ölür gibi daha az.. Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini.. Kolay değildi.. Yalnızca sevgilimi değil..evladımı da kaybettim ben.. Kaç acı birden imtihan etti beni.. Bir tek gece vardır insanın hayatında.. Ömür boyu sürer nöbeti.. Bu da öyleydi.. İyi ol.. Sağ ol.. Uzak ol.. Ama bir daha görme beni.. MURATHAN MUNGAN bana demiyosun di mi bunları sen beni daha çok seviyorsundur di mi sev, daha çok sev, çünkü ben seni daha çok seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Yılmaz Odabaşı'nı da çok ama çok severim... HelAma şimdi bu onun en sevdiğim şiiri oldu, Çünkü birtanem, onu bana yollamış teşekkür ederim tatlımmmmm Hoşgeldin,seni,sevgini,sıcaklığını pek bir özlemiştim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Hoşgeldin,seni,sevgini,sıcaklığını pek bir özlemiştim uyumadan bi arkadaşlarım ne yapıyorlar bakim dedim ben de snei çok özledim Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 pembe panterim, snein neyin var? yazdığın iletilerin çoğunu gördüm, senin canını sıkan nedir bilmiyorum ama canını sıkmaktan vazgeçmezse ona burdan bir uçan tekme, iki kungfu, işini bitirirveririm valla.. Ben yapamazsam, gücün yetmez diyorsan, arkadaşlarım var onları da cağırırım, birlikte girişiriz sıkıntına, olmaz mı? Olurrrrr.... Hiçbirşeyin seni üzmesini istemem ben Hiçbirşey benim dünya tatlısı pembe panterimi ü-ze-mezzzzzzzzzzzz... BU lütfen böyle bilinsin... hepimiz hazır ve de nazır senden haber bekliyoruz ona göre: bu da hocamız o pek yerinde duramaz, hiperaktiftir de azcık kendisi Gloriam,sen ''uçan tekme''deyince aklıma chun lee olduğum günler geldi.Oğlum küçükken mecburen ataride street fighter oynuyordum onunla,tamamen unutmuşum.İyiyim ben,iyileştim,bişeyim yoktu aslında reel olarak,ama bazen sorumluluklar ağır mı geliyor ne,dizlerinin üstüne çöküyor insan.Zamana teslim olamamaktan,hırpalanıyorsun boş yere.Neyse ki gevşedim sonradan.Canım dostum... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Sen sadece gül bebeğim Güzel zamanlara tutunsun yüreğin Yastığın kar beyazı bulutlar Düşlerin hep pembe olsun Yıkanmasın yağmurlarla gözlerin Sen sadece gül bebeğim Ellerin yalnız güzel ellere dokunsun Ayakkabıların cam Damağında hep çikolata tadı Uzandığın her elma şekeri senin olsun Sen sadece gül bebeğim Elinden kaçırmadığın Rengârenk uçan balonların Rüzgârlara kaptırmadığın Kocaman kuyruklu uçurtmaların olsun Sen sadece gül bebeğim Sönmeyen güçlü yıldızların Yolda bırakmayan pilli trenlerin Hiç ağlamayan güzel bebeklerin Şımarabileceğin şımartanların olsun Sen sadece gül bebeğim İnancın kılavuzun olsun en büyük düşlerine Hayata inat Her düştüğünde ayağa kalkabilecek gücün olsun dizlerinde İçindeki masumiyet büyüsün bir düş pembeliğinde Sen sadece gül bebeğim Ve herkes için bunu dile… sadece gül (Alıntı) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Buralardayım zeynepciğim Karikatür çok tatlı, çok komik, çok eğlendim teşekkür ederim Ra-dya'cığım, sen de lütfen hep ama hep gül teşekkür ederim Ayşigüllll, nirelerdesin ya yine, sen de benim gibi bi kayboluyon, bi geliyon, bi kayboluyon, bi geliyon... öpücükler yanaklara doğru geliyo haberin olsun, kaybolma bi yere... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gloriacıımm..baktım buralardasın..bir merhaba demek istedim..bi de şu Ayşegül var ya..ona sitem etmek istedim.. yok yine.. var cebimde onun için ayırdığım kelimelerim ama söylemiycem işte.. öte yandaaaan..sen şu Yılmaz Erdoğanı seviyordun ya..bak sana ne getirdim.. Başkalaşan aşk Adını anmak güzeldi dost ağızlarda sana dair cümlelerin ıslatılması.. adını anmak. yüksek sesle, kimsesiz gecelerin düşsel avuntularına sırt çevirip senden söz açmak. biraz gülünç, biraz sitemkar.. güzeldi... adının türkçedeki yankısı özeldi... Seninle yoğurt yemek, kendi Kanlıcanlı, sülalesi Kandilli yoğurtçunun mekanında. Denize amors durup, yüzüne cepheden bakmak güneşli bir mavilikle.... güzeldi.. ipe sapa konuşlanmaz bahanelerle elini tutmak, yüzünde yüz yıllık bir hasreti gidermek güzeldi... Güzeldi'li geçmiş zamanları düşünüyorum şimdi... Cümlelerimiz öznesiz.. Umursayan yok Kanlıca'daki yoğurdu... Ve eşikteki öpücük, tarih bilinci olmayan bir aşkın mührüdür artık..... ve asıl yazacağımı unutuyodum az daha..bu çok güzel bence..ve de sevimli.. Aşkımız İki Gözlüklünün Öpüşme Çabasıydı; Gözlükleri Çıkarmak Hiç Aklımıza Gelmedi... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 arım balım peteğim, teşekkür ediyorum... yılmazı da göndermişsin, bi de şiir okudu bana, pek bi mutlu oldum, çok sevinçle doldum... Öpücüklere boğdum seni muckkkkkk muckkkkkk Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 İkimize Sen geldiğinde, Kardelenler açacak yüreğimin en kuytu yerinde Kızgın lavlar akmıştı biliyorsun gittiğinde... Sen geldiğinde, Küçük bir kızın gülüşü yerleşecek gözbebeklerime Tuzlu bir deniz bırakmıştın ya içimde... Sen geldiğinde, Dudaklarım titreyecek ruhumla birlikte Nasıl titrediyse sana gitme dediğinde... Sen geldiğinde, İçimdeki tüm sönmüş fenerler yanacak hep birlikte Hatırlarsın, tüm şehir kararmıştı gidişinle... Sen geldiğinde.... Sen geldiğinde...... Ama yoksun işte !!! iLyAdA Şekerciğime sevgilerimle.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2007 gloriacım kadir gecen mübarek olsun canım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 İlyadacığım ve Zeynepciğim yine gecikmişim farkındayım özürrrrrr dilerimmmmmmm, affedin beni lütfen.. SİZİ ÇOK SEVİYORUM Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Canım arkadaşlarım, inanın herbirinizin sayfasını tek tek ziyaret etmek isterdim ama bu akşam beni mazur görün lütfen, vaktim çok sınırlı... Buradan hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum... Aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle İYİ BAYRAMLAR ve unutmadan, lütfen büyüklerimizi bu bayramda ihmal etmeyin, onların tek bekledikleri bugün yanlarında olmamız... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.