Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Leylacım bu ne ya..bu kaçıncı sıraya girişin..Şener Şen'in nikah şekeri toplamak için dönüp dönüp sıraya girdiği bi sahne vardı ya.. aklıma o geldi birden.. evet beni itekleme lütfen tatlı çileğim sıra bende ..gel Gloria'cıım sarılalım bidenem.. bu arada sana şiirli bir video armağanım var..ben bu şiire bayılırım..umarım sende seversin.. Can Yücel- Başka Türlü Birşey.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 öğle arası bi bakıyım dedim....tam çıkacakken baktım kuyruk var bende geçeyim sıraya..... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 tamammmm stopppp bitmiştirrr, sarılma günü bitmiştir. İlgililere duyuruyorum, sarılamadıklarımıza bilet palarını riade etcezzzz, sözzzzzz, ahan da bakınnn muhasebecim bunun için çalışıyorrr vallaaa, gördünüz müüü? biz sözümüzde dururukkkkk... Leylaaa yaa, sen ne yapıyorsun orda bütün gündür? Ne o elindeki mısır patlamııııı? sizi seviyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet sen say ki ben hiç ağlamadım hiç ateşe tutmadım yüreğimi geceleri, koynuma almadım ihaneti ve say ki bütün şiirler gözlerini bütün şarkılar saçlarını söylemedi hele nihavent hele buselik hiç geçmedi fikrimden ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın içimin nehirlerinden evet yangın evet salaş yalvarmanın korkusunda talan evet kaybetmenin o zehirli buğusu evet nisyan evet kahrolmuş sayfaların arasında adın sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı bu sevda biraz nadan biraz da hıçkırık tadı pencere önü menekşelerinde her akşam dağlar sonra oynadı yerinden ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı yani ben seni sevdiğim zaman ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın yine de bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet beni affet Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 bir adın kalmalı geriyebütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet sen say ki ben hiç ağlamadım hiç ateşe tutmadım yüreğimi geceleri, koynuma almadım ihaneti ve say ki bütün şiirler gözlerini bütün şarkılar saçlarını söylemedi hele nihavent hele buselik hiç geçmedi fikrimden ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın içimin nehirlerinden evet yangın evet salaş yalvarmanın korkusunda talan evet kaybetmenin o zehirli buğusu evet nisyan evet kahrolmuş sayfaların arasında adın sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı bu sevda biraz nadan biraz da hıçkırık tadı pencere önü menekşelerinde her akşam dağlar sonra oynadı yerinden ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı yani ben seni sevdiğim zaman ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın yine de bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet beni affet Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç teşekkür ederm Egzocum seni sayfamda her gördüğümde mutlu oluyorum, kendimi daha iyi hissediyorum... İade-i ziyaret yapacağım arkadaşım... Hoşçakal Birtanesinnn... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Bir İş Var Her gün bu kadar güzel mi bu deniz? Böyle mi görünür gökyüzü her zaman? Her zaman güzel mi bu kadar, Bu eşya, bu pencere? Değil, Vallahi değil; Bir is var bu isin içinde. . Orhan Veli KANIK Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Güzel arkadaşım benim................. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Bir İş Var Her gün bu kadar güzel mi bu deniz? Böyle mi görünür gökyüzü her zaman? Her zaman güzel mi bu kadar, Bu eşya, bu pencere? Değil, Vallahi değil; Bir is var bu isin içinde. . Orhan Veli KANIK Tatlımcım benim, Seni bu forumda ve anı defterimde gormek beni çok mutlu ediyor Hani bir ara bana bir öm yollamıştın ya, ben de çok üzülmüştüm, o öm de söylediğin şeyleri gerekleştirmemiş olmana cok ama cok seviniyorum. iyi ki varsın.... Seni seviyorum hem de çok seviyorummmmmmmm... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Güzel arkadaşım benim................. çok çok güzel arkadaşım benim, yüreği güzelim, gönlü güzelim benim... Seni de çok ama çok seviyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Tatlım benim, Bu gonderdigin kelebekler oyle guzel ki, çok beğendim Sen beni bazen cok mutlu ediyorsun bu güzel sürprizlerinle... Hep gel tatlım, seni çok seviyorum Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 gloryacım ; sanırım sizlerde uzaklaşmak kolay olmuyor...bazen kızgınlıklar bazen yanlış anlaşılmalar oluyor ama gerçekten burası benim sevdiğim bir ortam oldu...biraz tatilden sonra herşey daha farklı geliyor insana....sizlerle beraber olmaktan mutluyum.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Tatlım benim, Bu gonderdigin kelebekler oyle guzel ki, çok beğendim Sen beni bazen cok mutlu ediyorsun bu güzel sürprizlerinle... Hep gel tatlım, seni çok seviyorum Beğenmene çok sevindim cnm ablacım ben de seni çok seviyorum.. özletme kendini daha sık uğra Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 gloryacım ;sanırım sizlerde uzaklaşmak kolay olmuyor...bazen kızgınlıklar bazen yanlış anlaşılmalar oluyor ama gerçekten burası benim sevdiğim bir ortam oldu...biraz tatilden sonra herşey daha farklı geliyor insana....sizlerle beraber olmaktan mutluyum.... Ben biliyorum bu duyguyu, ayrı kalmak zor bu forumdan ki ben maalesef 1 yıldır eskisi gibi fazla gelemiyorum ama yine de aklım hep burda Ve tatil meselesine gelince biliyor musun butun bir yıl o kadar yoruldum ki geceleri karabasanlar, kabuslar goruyordum, sabaaaahları hiç de dinlenmiş olarak kalkamıyordum, 1 ay once ciddi ciddi bir uyku merkezine gitmeyi bile dusundum ama gecen hafta yaptığım 1 haftalık tatil butun butun kendime gelmemi sağladı.. Tatil ilaç gibi, ilaççççç... Öpüyorum tatlı yanaklarından Kleocuğum... Şekerciğime... Acep kim kimin şekerciğiiiiiiii... Sen benimm şekercimmmmmm asıl... Seni seviyorum güzel yüreklim, baldan tatlım... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Bir gün demek ne kadar hazin Anılarla dolu geçen yıllara!... Bakıp da ardında kalan yollara; Geri dönememek tek bir an için! Büyüttüğün artık umutlar değil, Şimdi tek gerçek var; çaresizliğin. Bak! Fırçan kırılmış, bomboş tuvalin Ne biraz renk kalmış, ne de bir şekil Silinmiş o portre, göremezsin ki! Daha yakından bak dilersen, eğil; Hani o maviler? Hani o şekil? Uçup gitmiş mi ne? Hani o sevgi? Nerde o dostluklar? Güzel yalanlar? Bu kalp neden değil eskisi gibi? Bir başka dünyada bulursun belki, Geçer de aradan nice zamanlar... O yer umutların söndüğü yerdir, O yerde zavallı bütün insanlar! Şairler, bilginler ve kahramanlar O yerden hüzünle geçtiler bir bir Arındılar sahte, yalan ne varsa Sonunda denize ulaştı nehir; Ne bir beste kaldı, artık ne şiir! Bitti aldanışlar, bitti her tasa... Nice sevenleri aldı o deniz; Yine uygulandı en eski yasa; Uzak bir sevgilden her ne kalmışsa; Unutuldu. Ve duruldu kalbimiz. Yıllar geçti... Neden sonra anladık: Yüce olan, bağışlayan tek biziz! Her kadehte kalan tortu sevgimiz, Her yerde o güneş, hep o aydınlık... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 canım benim çok teşekkür ederim, çok güzel, çok beğendim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Bir gün demek ne kadar hazin Anılarla dolu geçen yıllara!... Bakıp da ardında kalan yollara; Geri dönememek tek bir an için! Büyüttüğün artık umutlar değil, Şimdi tek gerçek var; çaresizliğin. Bak! Fırçan kırılmış, bomboş tuvalin Ne biraz renk kalmış, ne de bir şekil Silinmiş o portre, göremezsin ki! Daha yakından bak dilersen, eğil; Hani o maviler? Hani o şekil? Uçup gitmiş mi ne? Hani o sevgi? Nerde o dostluklar? Güzel yalanlar? Bu kalp neden değil eskisi gibi? Bir başka dünyada bulursun belki, Geçer de aradan nice zamanlar... O yer umutların söndüğü yerdir, O yerde zavallı bütün insanlar! Şairler, bilginler ve kahramanlar O yerden hüzünle geçtiler bir bir Arındılar sahte, yalan ne varsa Sonunda denize ulaştı nehir; Ne bir beste kaldı, artık ne şiir! Bitti aldanışlar, bitti her tasa... Nice sevenleri aldı o deniz; Yine uygulandı en eski yasa; Uzak bir sevgilden her ne kalmışsa; Unutuldu. Ve duruldu kalbimiz. Yıllar geçti... Neden sonra anladık: Yüce olan, bağışlayan tek biziz! Her kadehte kalan tortu sevgimiz, Her yerde o güneş, hep o aydınlık... Sevgili Egzorsist, bu şiir taaa yüreğime dokundu... Teşekkürler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Sevgili Gloria; Geçenlerde OBJEKTİFİME TAKILANLAR'a bakıyordum senin kedilerle olan anlaşmazlığını okudum Şu aşağıda ki resmi görünce direk sen geldin aklıma nedense Affına sığınıyorum Ayrıca orada ki amatör resimlerin çok hoş özellikle güvercinlere bayıldım.Sevgiler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Sevgili Gloria;Geçenlerde OBJEKTİFİME TAKILANLAR'a bakıyordum senin kedilerle olan anlaşmazlığını okudum Şu aşağıda ki resmi görünce direk sen geldin aklıma nedense Affına sığınıyorum Ayrıca orada ki amatör resimlerin çok hoş özellikle güvercinlere bayıldım.Sevgiler ne demek affına sığınıyorum, aşkolsunnnn aksine cok hoşuma gitti, hatta gozlerim parıldadıııı bu fikri neden düşünmedim ki bile diye bile düşündümmm sağolll radyacığım, güldürdüğün için... hala gülüyorummm yaaaa resimlerime gelince aslında ben o kuşlardan böceklerden çok kendi kendime kendimin resimlerini çekmeyi (ne biçim bişi yazdım öyle yaaa) seviyorum ama bakma işte burada ancak onları yayınlayabiliyoruz ben portre calışmayı seviyorum, o konuda cok daha iyiyim, manzara falan ooo dipnot ve taurus'un yanında korkunç acemiyimmmm bennnn... ama yine de cok teşekkür ederim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 ne demek affına sığınıyorum, aşkolsunnnn aksine cok hoşuma gitti, hatta gozlerim parıldadıııı bu fikri neden düşünmedim ki bile diye bile düşündümmm sağolll radyacığım, güldürdüğün için... hala gülüyorummm yaaaa resimlerime gelince aslında ben o kuşlardan böceklerden çok kendi kendime kendimin resimlerini çekmeyi (ne biçim bişi yazdım öyle yaaa) seviyorum ama bakma işte burada ancak onları yayınlayabiliyoruz ben portre calışmayı seviyorum, o konuda cok daha iyiyim, manzara falan ooo dipnot ve taurus'un yanında korkunç acemiyimmmm bennnn... ama yine de cok teşekkür ederim Gözlerin mi parladı :unsure:Desene sizin civardaki kedicikler blenderdan tıkır tıkır çekilcek bundan sonra Seni güldürdüysem mutlu oldum Sen farkında değilsin ama bunu sende benim için yapıyorsun herzaman İyi sabahlar canım sevgiler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gözlerin mi parladı Desene sizin civardaki kedicikler blenderdan tıkır tıkır çekilcek bundan sonra Seni güldürdüysem mutlu oldum Sen farkında değilsin ama bunu sende benim için yapıyorsun herzaman İyi sabahlar canım sevgiler ama şimcikk ben çok mutlu oldummmm sen bana çok güzel şeyler demişsinnn teşekkür ederrimmmmm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 çok uzun zaman oldu göremiyorum seni apla Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 çok uzun zaman oldu göremiyorum seni apla buralardayım bitanem, sadece gec saatlrde gelebiliyorum ancak, o nedenle gorusemiyoruzdur, saatlerimiz çakışmyordur... Canımsınn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.