Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Sarı Gülüm,seni unutmadım...Mutsuzum...Mutsuzken dostlarımı aramıyorum,nedense yalnızca mutluyken arıyorum,herhalde onları üzmemek için.Kapı önlerinde ayakkabılar yığılmış,mutfaklarda helva kokuları,odalarda gözyaşları,annelerin umudu tükenmiş,babaların omuzları çökmüş....Gloriam,yakıyor beni şehit cenazeleri...Onlar yalnız çocukları değil,anneleri,babaları da öldürüyorlar.Nasıl bir şey,kendi anne babaları yok mu,onlar hiç evlat,dayı,amca,yeğen olmadılar mı?Çok mutsuzum,çok....Hiçbirşey olmamış gibi,tek başıma mutlu olamıyorum,içim acıyor...Seni,senin insan yüreğini seviyorum... Bilemiyorum,bu günleri de aşacak mıyız elele???? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Öfkeli bir deniz gibi Üstünden atma beni Yazdığın gibi silme Yumlama parçalama Ne yapsam kırılmaz diye İtme koca dağlardan Gidip gelip ağlatma Bu bensiz yapamaz de İçinin derinlerine sakla Gösterme kimseye beni Gönlünde tut bırakma Kuşlara parçalatma Çöllere koyup dönme Gözden çıkarma beni Tam her şeyimi aydınlatırken Yeter bu kadar deyip sönme Bir gidip bir gelip Çocuk gibi oyalama Korkutma yıldırma beni Beni sakın bırakma Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Torunum ne kadar uslu değil mi Siz de Kleoyla pek bir neşelisiniz maşaallah,Allah bozmasın Nerelerdesin Gloriacığım,bitmedi mi ödevler daha Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Sarı Gülüm,seni unutmadım...Mutsuzum...Mutsuzken dostlarımı aramıyorum,nedense yalnızca mutluyken arıyorum,herhalde onları üzmemek için.Kapı önlerinde ayakkabılar yığılmış,mutfaklarda helva kokuları,odalarda gözyaşları,annelerin umudu tükenmiş,babaların omuzları çökmüş....Gloriam,yakıyor beni şehit cenazeleri...Onlar yalnız çocukları değil,anneleri,babaları da öldürüyorlar.Nasıl bir şey,kendi anne babaları yok mu,onlar hiç evlat,dayı,amca,yeğen olmadılar mı?Çok mutsuzum,çok....Hiçbirşey olmamış gibi,tek başıma mutlu olamıyorum,içim acıyor...Seni,senin insan yüreğini seviyorum...Bilemiyorum,bu günleri de aşacak mıyız elele???? Güzel yürekli Ayşegül, Seni seviyorum herşeye değersin.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 EGZOCUM, iyi ki varsın, bazen karanlığıma ışık oluyorsun şiirlerinle... İçimi aydınlatıyorsun, teşekkür ederim... tıpkı şöyleee.... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Demek Ayşegül'ün avatarını beğeniyorsun Gloriam...İşteeee,sana Ayşegül'ün avatarı.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Demek Ayşegül'ün avatarını beğeniyorsun Gloriam...İşteeee,sana Ayşegül'ün avatarı.... kız gerçekten begeniyorum, boyle birden senin avatarınla karşılaşınca içime acayip bi coşku doluveriyor, sanki pembe panter degil de ayşigülmüş gibi o ellerini havaya kaldırıp gülümseyen enerjik pimbe şey harbiden haaa Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 peki bana bi tavsiyen varmı..?avartar konusunda Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 peki bana bi tavsiyen varmı..?avartar konusunda fişnemmm gelmişşş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Merhaba Gloria.. Uzun zamandan beri uğramaya niyetim vardı bugüne kısmetmiş..umarım hayatında herşey yolunda gidiyordur..forumun sarı lalesi.. şiir severmisin..? sevdiğini umarak bir tane armağan ediyorum..umarım beğenirsin canım.. Not;şu yeni smileylere alışabildin mi..? sevimliler ama ben eskilerini arıyorum.. Buzul günlerinin çözüldüğü mevsimdi Şiirler gibi akıyordu ırmaklar Çekildi iğreti yollar ayaklarımızın altından Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim Herkes bir başınaydı, nedense biz ikimizdik Sokaklar yalın ışıklarla yıkanıyordu Özlemin kabarmış köpüğü yüreklerimizde Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim Söcükler nereye kaçmışlardı öyle Neden susmalarla doluydu o uzun yürüyüşümüz Şehir mi ıssızdı, biz mi kimsesizdik Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim Kanlı yaşantıları tanımıştık, sınanmıştı sevgimiz Eksik değildi yine de içimizden bulutları Kendi dallarımızı savurup kıran fırtınaların Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim Kırgındı ömürlerimiz hiçbir şeyi değiştiremediğimizden İçten içe yaşadığımız pişmanlıklarla Kaç baharın gülü solmuştu yüreklerimizde Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim evet..öpüldünüz sarı lalecim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Merhaba Gloria.. Uzun zamandan beri uğramaya niyetim vardı bugüne kısmetmiş..umarım hayatında herşey yolunda gidiyordur..forumun sarı lalesi.. şiir severmisin..? sevdiğini umarak bir tane armağan ediyorum..umarım beğenirsin canım.. Not;şu yeni smileylere alışabildin mi..? sevimliler ama ben eskilerini arıyorum.. Buzul günlerinin çözüldüğü mevsimdi Şiirler gibi akıyordu ırmaklar Çekildi iğreti yollar ayaklarımızın altından Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim Herkes bir başınaydı, nedense biz ikimizdik Sokaklar yalın ışıklarla yıkanıyordu Özlemin kabarmış köpüğü yüreklerimizde Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim Söcükler nereye kaçmışlardı öyle Neden susmalarla doluydu o uzun yürüyüşümüz Şehir mi ıssızdı, biz mi kimsesizdik Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim Kanlı yaşantıları tanımıştık, sınanmıştı sevgimiz Eksik değildi yine de içimizden bulutları Kendi dallarımızı savurup kıran fırtınaların Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim Kırgındı ömürlerimiz hiçbir şeyi değiştiremediğimizden İçten içe yaşadığımız pişmanlıklarla Kaç baharın gülü solmuştu yüreklerimizde Saat izmir sularıydı, öpüldünüz efendim evet..öpüldünüz sarı lalecim.. şiiri çok severim hem de ama belli etmem Üstelik gönderdiğin şiire de bayıldım, çok beğendim teşekkür ederim diloşcuğum... bu arada smileyler geri geldi, ben de suyunu cıkarana kadar kullanıyorum, insanlar kaybedince anlarmış sevdiklerinin değerini derler ya harbiden simileylerimizi kaybedince anladım ben de onları ne kadar sevdiğimi öptüm canım ben de seniii Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 canım Gloricağım.. Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 selam nasılsın,o gunu hala unutmam hanı erbaya karate çektiğin günü.haydı ıyı bak kendıne Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 canım iyi bır yaz dılıyorum,senı sevdiğimi biliyorsun.öpüyorummmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 tatlım gönderdiğini goremiyorum ama cok guzel birşey olduguna eminim.... Seni cok seviyorum tatlım... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 canım Gloricağım.. Canım Leylacığım, Seni özledim çok özledim sohbetini de özledim... Keske burada olsaydın Leylacığım keşke... İkiz ruhum benim, sanki beni anlayacak tek yürek senmişsin gibi... Öpüyorummm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 selam nasılsın,o gunu hala unutmam hanı erbaya karate çektiğin günü.haydı ıyı bak kendıne Canım benimmmmmmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 canım iyi bır yaz dılıyorum,senı sevdiğimi biliyorsun.öpüyorummmm teşekkür ediyorum, ben de sana iyi bir yaz diliyorum, bbu yaz inşallah bol bol eğleneceğin, güzel vakit geçireceğin bir yaz olur... Beni sevdiğini bilmek beni mutlu ediyor... Ben de seni seviyorum... Hoşçakal Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Canım Leylacığım,Seni özledim çok özledim sohbetini de özledim... Keske burada olsaydın Leylacığım keşke... İkiz ruhum benim, sanki beni anlayacak tek yürek senmişsin gibi... Öpüyorummm Canımm ben de seni çok özledim,özlüyorum..Buralardayım illaki günün bir saatinde,gözlerim seni arıyor ama yoksun..Öpüldünüz o şiiri ben de çalmış olabilirim Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Ben de seviyorum seni Gloriam... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 ben de şu üst tarafımda kalan iki şahsiyete deliler gibi sımsıkı sarılıyorummmmmmm yok yok bu deli gibi olmadı şu daha iyi (leyla sen bilirsin bunu ) uyyyyşşşşş hatta ve hatta bugunu sevdiklerime sarılma günü ilan ediyorum, sıraya geçin, hepinize sarılcammmm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 ben bırakır mıyım birkaç kemik çatırdatmadan,bir deli gecede rastlamış ve üstelik sen de deli gibi sarılmışken Gloria gelen geçene sarılıyorsun,tanımadığın yabancılar da karışıvermişse kuyruğa çok bayıldım,ben de dönüp dönüp sıraya giriyorum tekrardan Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 ben bırakır mıyım birkaç kemik çatırdatmadan,bir deli gecede rastlamış ve üstelik sen de deli gibi sarılmışken Gloria gelen geçene sarılıyorsun,tanımadığın yabancılar da karışıvermişse kuyruğa çok bayıldım,ben de dönüp dönüp sıraya giriyorum tekrardan oyy ben seni seveyimmm beeeeeeee (uyşş bu da pek şirinmiş be) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.