Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Hoyt!!!Nettiniz leyn topiğimi..Ankara'ya gittim geldim bikerem.Ayrıca taştan bozkırdan başka bakacak bişi yokki bakayım.Gözünü sevdiğimin Bursa'sı çevre yolundan şehrime girerken yeşile doydum bee.. Sardunyam aleyküm selam,selamını ileteceğim.Dağlara çıkmayı da özledim ama çok yoğunum şu sıralar.Artık düğünde görüşeceğiz inşallah.. Sevgiler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 seni şuan ıtıbarı ile boğmak ıstıyorummmmm yüzünü gören cennetlık haniiiii Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ah dedecim ya bak torunun iyileşti geldi sen kaçtın gene bak sedoşla ağıt yakıcaz yakında Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Forum arkadaşım, sağduyu sahibi TAURUS'a selam.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Forum arkadaşım, sağduyu sahibi TAURUS'a selam.. Seni topicimde görmekten çok mutlu oldum arkadaşım.Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Hımm Bilimselciyi topicinde görmekten mutlu oldunda bizi görünce neden hoytladın yaw Ahanda alındım işte... Topicine bişey yapmadık, sen yokken Sedelinamla beraber ilgilendik birazcık, kötü bir niyetimiz yoktu. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Hımm Bilimselciyi topicinde görmekten mutlu oldunda bizi görünce neden hoytladın yaw Ahanda alındım işte... Topicine bişey yapmadık, sen yokken Sedelinamla beraber ilgilendik birazcık, kötü bir niyetimiz yoktu. Düğünden sonra alın bakalım sen.Alınmışın oğlunun düğününe gidilir mi..? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Canım dedem torunların seni cok ösledi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Düğünden sonra alın bakalım sen.Alınmışın oğlunun düğününe gidilir mi..? Hoytlama bize alınırız biz, ama alınsakta düğünümüze gelinir. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Sevgili taurusmutis , Uzun zamandır tartışamadık seninle, nerelerdesin yahu? Saygı duyduğum, samimiyetine inandığım forumdaşlarımdansın. Fikirleri her ne olursa olsun zeki insanlar tanımak bana keyif veriyor. Sen de bunlardan birisin sevgili taurusmutis... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Sevgili taurusmutis , Uzun zamandır tartışamadık seninle, nerelerdesin yahu? Saygı duyduğum, samimiyetine inandığım forumdaşlarımdansın. Fikirleri her ne olursa olsun zeki insanlar tanımak bana keyif veriyor. Sen de bunlardan birisin sevgili taurusmutis... Canım arkadaşım; Zekam zekanla boy ölçüşemez.Onca tartıştıktan sonra sizi tekrar kırarım düşüncesiyle yazmamaya gayret ediyorum,yoksa ben de senle/sizle tartışmayı özledim.Bi ara gelip ben de yazarım arkadaşım.. Topicimi şereflendirdiğin için teşekkür ederim,sevdiğim arkadaşlarım arasındasın.Hep iyi olmanı diliyorum.Güzelliklerle kal arkadaşım.. Sevgiler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 dağların yiğidüüüü kayıp oldun yaww cidden neleredesın sen..dur öyle diyince anlamazsın şimdi..where are you? özledum senuuuu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 dağların yiğidüüüü kayıp oldun yaww cidden neleredesın sen..dur öyle diyince anlamazsın şimdi..where are you? özledum senuuuu aşkolsun sedoşşş beni hiç özleme sennnn... Zaten beni kimse özlemiyooooo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 aşkolsun sedoşşş beni hiç özleme sennnn... Zaten beni kimse özlemiyooooo kız ne diyorsun sen nasıl özlenmezsin sen ya... Bu sedoş bizi özlemiyor zaten o taurusu özlüyor. neyse bizi özlemeyeni bizde özlemeyelim gloria canım gloria seni çok seviyorum ben... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 dağların yiğidüüüü kayıp oldun yaww cidden neleredesın sen..dur öyle diyince anlamazsın şimdi..where are you? özledum senuuuu Kayalarda sündüm .. Bikaç işim var halletmem gereken,yakında yine beraberiz canımıniçi,kendini özlettiğin günlere say.. Ben de seni ve hepinizi özledimm.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Kayalarda sündüm .. Bikaç işim var halletmem gereken,yakında yine beraberiz canımıniçi,kendini özlettiğin günlere say.. Ben de seni ve hepinizi özledimm.. Yaww kayalarda ne ediyon, şehre dön arkadaşım ya. Bursa da havalar nasıl? İşlerin hep yoğun zaten bildik bileli. Bizde özledik seni... şiir gibi oldu yaww Allah'ım ne yetenekliyim düz yazıyom gene şiirsel oluyor. Alıntı
Φ sule70 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Öncelikle fazla giremesemde burda dikkat çeken 2 3 kişiden biri olduğunu söylemek istediğim için yazdım çünki benimde dikkatimi geçti görüşmek üzere hoşçakal Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yaww kayalarda ne ediyon, şehre dön arkadaşım ya. Bursa da havalar nasıl? İşlerin hep yoğun zaten bildik bileli. Bizde özledik seni... şiir gibi oldu yaww Allah'ım ne yetenekliyim düz yazıyom gene şiirsel oluyor. Sana ve eşine karşı mahçubum arkadaşım.Ama inan izin alabilmek için çok çabaladım.Özür dilerim.. Öncelikle fazla giremesemde burda dikkat çeken 2 3 kişiden biri olduğunu söylemek istediğim için yazdım çünki benimde dikkatimi geçti görüşmek üzere hoşçakal Teşekkür ederim,forumdaysan elbette görüşeceğiz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 olsun gelemesende ben gelmek istediğine inanıyorum. Allah nasip ederse bir gün forumcak bir araya gelmeyi başarabiliriz. Çok zor bir ihtimal gibi ama denemeye değer. Ben gloriayı, erbayı, paulayı, sedelinayı gördüm, görmez olaydım. şaka tabii hepsi çok şeker insanlar ve çok değerliler. Umarım, seni,yumoteyi, artosu, bilimselciyi, yam-yamı, kralı, armanı, jönü, damieni, focali, gelinciki,saymanı, mineuyu, geceyağmurunu, gecekuşunu, gullu, açayı ve şu an aklıma gelmeyen arkadaşlarımı da görmek bir gün nasip olur. Selamlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 olsun gelemesende ben gelmek istediğine inanıyorum. Allah nasip ederse bir gün forumcak bir araya gelmeyi başarabiliriz. Çok zor bir ihtimal gibi ama denemeye değer. Ben gloriayı, erbayı, paulayı, sedelinayı gördüm, görmez olaydım. şaka tabii hepsi çok şeker insanlar ve çok değerliler. Umarım, seni,yumoteyi, artosu, bilimselciyi, yam-yamı, kralı, armanı, jönü, damieni, focali, gelinciki,saymanı, mineuyu, geceyağmurunu, gecekuşunu, gullu, açayı ve şu an aklıma gelmeyen arkadaşlarımı da görmek bir gün nasip olur. Selamlar Apla bir daha düşün emin misin benide görmek istediğine Bak ben sedelinadan daha beterimdir Ama kankim olunca uslu oluyom Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 cok sevdigim abi vede bizim orali süper karekteri herkesle cok iyi anlasan saygili ve cok degerlisin hersey gönlünce olsun hep mutlu ol Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 olsun gelemesende ben gelmek istediğine inanıyorum. Allah nasip ederse bir gün forumcak bir araya gelmeyi başarabiliriz. Çok zor bir ihtimal gibi ama denemeye değer. Ben gloriayı, erbayı, paulayı, sedelinayı gördüm, görmez olaydım. şaka tabii hepsi çok şeker insanlar ve çok değerliler. Umarım, seni,yumoteyi, artosu, bilimselciyi, yam-yamı, kralı, armanı, jönü, damieni, focali, gelinciki,saymanı, mineuyu, geceyağmurunu, gecekuşunu, gullu, açayı ve şu an aklıma gelmeyen arkadaşlarımı da görmek bir gün nasip olur. Selamlar Umarım birgün dilediğin gibi hep beraber görüşürüz.Aslında Ramazanda bi iftar yemeği düşünülebilir.. Apla bir daha düşün emin misin benide görmek istediğine Bak ben sedelinadan daha beterimdir Ama kankim olunca uslu oluyom Kankini de getir o zaman.. cok sevdigim abi vede bizim orali süper karekteri herkesle cok iyi anlasan saygili ve cok degerlisin hersey gönlünce olsun hep mutlu ol Ben de seni severim ama sen özlettin kendini iyice,buradasın artık umarım.. Hepimiz mutlu olalım inşallah.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Getireyim demi kankimi Kankim artık evli barklı her yere gelemeski Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Getireyim demi kankimi Kankim artık evli barklı her yere gelemeski Ne var..Evini barkını da getirsin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Apla bir daha düşün emin misin benide görmek istediğine Bak ben sedelinadan daha beterimdir Ama kankim olunca uslu oluyom Bir daha düşündüm de galiba emin değilim, Sedoştan daha beterini düşünemiyom yaww... Kankini getir o zaman belki uslu durursun. Kankin sana mukayyet olur, olmazsa sedelina olur, olmazsa ben olurum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.