Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Hoyt!!!Nettiniz leyn topiğimi..Ankara'ya gittim geldim bikerem.Ayrıca taştan bozkırdan başka bakacak bişi yokki bakayım.Gözünü sevdiğimin Bursa'sı çevre yolundan şehrime girerken yeşile doydum bee..

Sardunyam aleyküm selam,selamını ileteceğim.Dağlara çıkmayı da özledim ama çok yoğunum şu sıralar.Artık düğünde görüşeceğiz inşallah..

Sevgiler..

• Cevaplar 541
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Forum arkadaşım, sağduyu sahibi TAURUS'a selam.. :clover:

Seni topicimde görmekten çok mutlu oldum arkadaşım.Teşekkür ederim.. :clover:

Gönderi tarihi:

Hımm Bilimselciyi topicinde görmekten mutlu oldunda bizi görünce neden hoytladın yaw :angry:

Ahanda alındım işte... :(:P:w00t:

Topicine bişey yapmadık, :unsure: sen yokken Sedelinamla beraber ilgilendik birazcık, kötü bir niyetimiz yoktu. :blushing:

Gönderi tarihi:

Hımm Bilimselciyi topicinde görmekten mutlu oldunda bizi görünce neden hoytladın yaw :angry:

Ahanda alındım işte... :(:P:w00t:

Topicine bişey yapmadık, :unsure: sen yokken Sedelinamla beraber ilgilendik birazcık, kötü bir niyetimiz yoktu. :blushing:

Düğünden sonra alın bakalım sen.Alınmışın oğlunun düğününe gidilir mi..? ;):D

Gönderi tarihi:

Sevgili taurusmutis ,

Uzun zamandır tartışamadık seninle, nerelerdesin yahu? :D

Saygı duyduğum, samimiyetine inandığım forumdaşlarımdansın. Fikirleri her ne olursa olsun zeki insanlar tanımak bana keyif veriyor. Sen de bunlardan birisin sevgili taurusmutis...

Gönderi tarihi:

Sevgili taurusmutis ,

Uzun zamandır tartışamadık seninle, nerelerdesin yahu? :D

Saygı duyduğum, samimiyetine inandığım forumdaşlarımdansın. Fikirleri her ne olursa olsun zeki insanlar tanımak bana keyif veriyor. Sen de bunlardan birisin sevgili taurusmutis...

Canım arkadaşım;

Zekam zekanla boy ölçüşemez.Onca tartıştıktan sonra sizi tekrar kırarım düşüncesiyle yazmamaya gayret ediyorum,yoksa ben de senle/sizle tartışmayı özledim.Bi ara gelip ben de yazarım arkadaşım..

Topicimi şereflendirdiğin için teşekkür ederim,sevdiğim arkadaşlarım arasındasın.Hep iyi olmanı diliyorum.Güzelliklerle kal arkadaşım..

Sevgiler..

Gönderi tarihi:

dağların yiğidüüüü kayıp oldun yaww :D

cidden neleredesın sen..dur öyle diyince anlamazsın şimdi..where are you? :lol:

özledum senuuuu :(

Gönderi tarihi:

aşkolsun sedoşşş beni hiç özleme sennnn... :( Zaten beni kimse özlemiyooooo :crying:

Gönderi tarihi:

aşkolsun sedoşşş beni hiç özleme sennnn... :( Zaten beni kimse özlemiyooooo :crying:

kız ne diyorsun sen

nasıl özlenmezsin sen ya... Bu sedoş bizi özlemiyor zaten o taurusu özlüyor. :(:P

neyse bizi özlemeyeni bizde özlemeyelim gloria :unsure::wub:

canım gloria seni çok seviyorum ben...

Gönderi tarihi:

Kayalarda sündüm :w00t: ..

Bikaç işim var halletmem gereken,yakında yine beraberiz canımıniçi,kendini özlettiğin günlere say.. ;)

Ben de seni ve hepinizi özledimm.. :(

Gönderi tarihi:

Kayalarda sündüm :w00t: ..

Bikaç işim var halletmem gereken,yakında yine beraberiz canımıniçi,kendini özlettiğin günlere say.. ;)

Ben de seni ve hepinizi özledimm.. :(

Yaww kayalarda ne ediyon, şehre dön arkadaşım ya. :rolleyes:

Bursa da havalar nasıl?

İşlerin hep yoğun zaten bildik bileli. :blink:

Bizde özledik seni...

şiir gibi oldu yaww Allah'ım ne yetenekliyim düz yazıyom gene şiirsel oluyor. :P:w00t::hug:

Gönderi tarihi:

Yaww kayalarda ne ediyon, şehre dön arkadaşım ya. :rolleyes:

Bursa da havalar nasıl?

İşlerin hep yoğun zaten bildik bileli. :blink:

Bizde özledik seni...

şiir gibi oldu yaww Allah'ım ne yetenekliyim düz yazıyom gene şiirsel oluyor. :P:w00t::hug:

Sana ve eşine karşı mahçubum arkadaşım.Ama inan izin alabilmek için çok çabaladım.Özür dilerim.. :blushing:

Öncelikle fazla giremesemde burda dikkat çeken 2 3 kişiden biri olduğunu söylemek istediğim için yazdım çünki benimde dikkatimi geçti görüşmek üzere hoşçakal

Teşekkür ederim,forumdaysan elbette görüşeceğiz..

Gönderi tarihi:

olsun gelemesende ben gelmek istediğine inanıyorum. Allah nasip ederse bir gün forumcak bir araya gelmeyi başarabiliriz. :D Çok zor bir ihtimal gibi ama denemeye değer. Ben gloriayı, erbayı, paulayı, sedelinayı gördüm, görmez olaydım. :P şaka tabii :clover:

hepsi çok şeker insanlar ve çok değerliler. Umarım, seni,yumoteyi, artosu, bilimselciyi, yam-yamı, kralı, armanı, jönü, damieni, focali, gelinciki,saymanı, mineuyu, geceyağmurunu, gecekuşunu, gullu, açayı ve şu an aklıma gelmeyen arkadaşlarımı da görmek bir gün nasip olur.

Selamlar

Gönderi tarihi:

olsun gelemesende ben gelmek istediğine inanıyorum. Allah nasip ederse bir gün forumcak bir araya gelmeyi başarabiliriz. :D Çok zor bir ihtimal gibi ama denemeye değer. Ben gloriayı, erbayı, paulayı, sedelinayı gördüm, görmez olaydım. :P şaka tabii :clover:

hepsi çok şeker insanlar ve çok değerliler. Umarım, seni,yumoteyi, artosu, bilimselciyi, yam-yamı, kralı, armanı, jönü, damieni, focali, gelinciki,saymanı, mineuyu, geceyağmurunu, gecekuşunu, gullu, açayı ve şu an aklıma gelmeyen arkadaşlarımı da görmek bir gün nasip olur.

Selamlar

Apla bir daha düşün emin misin benide görmek istediğine :unsure: Bak ben sedelinadan daha beterimdir :stuart::lol: Ama kankim olunca uslu oluyom :unsure::lol::wub:

Gönderi tarihi:

cok sevdigim abi vede bizim orali :)

süper karekteri herkesle cok iyi anlasan saygili ve cok degerlisin

hersey gönlünce olsun hep mutlu ol :):clover:

Gönderi tarihi:

olsun gelemesende ben gelmek istediğine inanıyorum. Allah nasip ederse bir gün forumcak bir araya gelmeyi başarabiliriz. Çok zor bir ihtimal gibi ama denemeye değer. Ben gloriayı, erbayı, paulayı, sedelinayı gördüm, görmez olaydım. şaka tabii

Selamlar

Umarım birgün dilediğin gibi hep beraber görüşürüz.Aslında Ramazanda bi iftar yemeği düşünülebilir.. ;)

Apla bir daha düşün emin misin benide görmek istediğine :unsure: Bak ben sedelinadan daha beterimdir :stuart: Ama kankim olunca uslu oluyom :lol::wub:

Kankini de getir o zaman.. :)

cok sevdigim abi vede bizim orali

süper karekteri herkesle cok iyi anlasan saygili ve cok degerlisin

hersey gönlünce olsun hep mutlu ol

Ben de seni severim ama sen özlettin kendini iyice,buradasın artık umarım.. :clover:

Hepimiz mutlu olalım inşallah.. ;)

Gönderi tarihi:

Getireyim demi kankimi :unsure: Kankim artık evli barklı her yere gelemeski :P:lol:

Ne var..Evini barkını da getirsin.. :w00t:;)

Gönderi tarihi:

Apla bir daha düşün emin misin benide görmek istediğine :unsure: Bak ben sedelinadan daha beterimdir :stuart::lol: Ama kankim olunca uslu oluyom :unsure::lol::wub:

Bir daha düşündüm de galiba emin değilim, :P Sedoştan daha beterini düşünemiyom yaww...

Kankini getir o zaman belki uslu durursun. Kankin sana mukayyet olur, olmazsa sedelina olur, olmazsa ben olurum... :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.