Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 bi baktım ki defterin sayfadan düşecek..içim elvermedi.. eee..şiir yazsam herhalde pek aran yok..en iyisi bi şarkı armağan etmek ne dersin..? Ne varsa herşey hatırımda Sanki daha dünmüş gibi Senden gelen senin olan Ne varsa herşey hatırımda Ah o günler.. o günler.. Şimdi yabancı gibiler Bir günlük mutluluğa Bir ömür alıp gittiler Ne günlerdi ah o günler Bir daha dönülse şu yalancı dünyaya Bir ömür verirdim ben yine Seninle bir günlük mutluluğa Ah o günler.. o günler.. Şimdi yabancı gibiler Bir günlük mutluluğa Bir ömür alıp gittiler Ne günlerdi ah o günler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 slm tauruscuğum nasılsın bakalım ! uzun zamandır görüşemiyoruz eskisi gibi umarım iyisindir ? gelmişken dostumu ziyaret edeyim dedim kendine iyi bak görüşmek üzere . sağlıcakla...! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Amma ihmal etmişim ben burayı ya.. Öncelikle Naty Gece'm Keskin Kalem Sedoş Anyrand Bayan Pipo Diloş Murti Beni hatırlayıp yazdığınız için teşekkür ediyorum.. Bu kadar geç cevapladığım içinde özür dilerim.. Daha dikkatli davranacağım artık.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 dedem nasılsın umarım iyisindir öpüyorum sesine geldim valla Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Size bu şiir hedıyem olsun ................ Tanımla Yapraktan süzülen damla gibi içimdeki korku, Deniz gözlerinde o uçsuz bucaksız derin mavi, Toprak kokusunu başucuma koyduğumda, Sabah teninin kokusuyla uyandır beni, Cama vuran güneşle değil. Dışarıdaki insan kalabalığı içinde, Uzaklardan haber getiren kuşun anlamsızlığını, Anlamlı bakışlarınla unuttur bana. Gün batarken hüzünlenen çiçekler gibi, Her günbatımı gidip de üzme beni. Rüzgar sesinin boşluğunu, Buğulu bakışlarına eşlik eden sesinle sınırla. Benim benliğimi, kendi benliğinle tanımla... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 dedem nasılsın umarım iyisindir öpüyorum sesine geldim valla sevdiklerim iyi olunca,ben de iyi oluyorum.. Sesimi hiç kaybetme.. Size bu şiir hedıyem olsun ................ Tanımla Yapraktan süzülen damla gibi içimdeki korku, Deniz gözlerinde o uçsuz bucaksız derin mavi, Toprak kokusunu başucuma koyduğumda, Sabah teninin kokusuyla uyandır beni, Cama vuran güneşle değil. Dışarıdaki insan kalabalığı içinde, Uzaklardan haber getiren kuşun anlamsızlığını, Anlamlı bakışlarınla unuttur bana. Gün batarken hüzünlenen çiçekler gibi, Her günbatımı gidip de üzme beni. Rüzgar sesinin boşluğunu, Buğulu bakışlarına eşlik eden sesinle sınırla. Benim benliğimi, kendi benliğinle tanımla... Teşekkür ederim,güzel şiir.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 hayatımda gördüğüm en ama en zeki insan.ben hayret ettım artık abim süpersın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Abicim.. Leyla'cım;Ben forumun yeni arayüzü olarak ''Çöl ve Biz''i kullanıyorum ve kartpostalın bu arayüzde muhteşem gözüküyor.Şiir'e yorum yapmak ise benim haddime değil zaten.. Çok teşekkür ederim.. hayatımda gördüğüm en ama en zeki insan.ben hayret ettım artık abim süpersın Şişirme kız.. O kadar da zeki değilim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 zeki ama aynı zamanda safsınız beyefendı,kekleri güzel yıyosunuz Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Ne zamandır gelmek istiyodum zati kek vesilesiyle gelmiş oldum Tık tık taurus bey burdamıdır acaba.Anam en kekte ben çıktım galiba Forumun dedesi güzel yürekli arkadaşım iyiki varsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 zeki ama aynı zamanda safsınız beyefendı,kekleri güzel yıyosunuz Det yalancı.. Yedim mi..? Ne zamandır gelmek istiyodum zati kek vesilesiyle gelmiş oldum Tık tık taurus bey burdamıdır acaba.Anam en kekte ben çıktım galiba Forumun dedesi güzel yürekli arkadaşım iyiki varsın Taurus burda.. Seninkine kek demeyelim de kaza kurşunu diyelim bence.. Sende iyiki varsın arkadaşım,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Det yalancı.. Yedim mi..? yı-yor-dun Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 senle tanışmadık ama ablam sayesınde tanımış kadar oldum,nasıl mı,bı turlu gelemediğin salılardan Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Dostuma... Gul Kokuyorsun gul kokuyorsun bir de amansiz, acimasiz kokuyorsun gittikce daha keskin kokuyorsun, daha yogun dayanilmaz birsey oluyorsun, biliyorsun hircin hircin, pembe pembe ofkeli ofkeli gul gul kokuyorsun nefes nefese. gul kokuyorsun, amansiz kokuyorsun ve aci ve yigit ve nasil gerekiyorsa oyle sen koktukca dusumde goruyorum onu dusumde, yani her yerde yuzu sararmis, titriyor dudaklari sakaklari ter icinde tam alninin altinda masmavi iki ates iki su iki deniz bazan bazan iki damla yaz yagmuru mermerini emerek daglarinin siirler soyluyor gene olumunden bu yana yazdigi siirler kizaraktan birtakim siirlere buyuk sular buyuk gemileri sever cunku ve odur ki buyukluk siir insanin icinden dopdolu bir hayat gibi gecerse o zaman olunce de siirler yazar insan olunce de yazdiklarini okutur elbet ve senin boyle amansiz gul koktugun gibi yasamanin herbir yerinde. gul kokuyorsun, amansiz kokuyorsun bu koku dunyayi tutacak nerdeyse gul, gul! diye bagiracak cocuklar butun herkes, hep bir agizdan: gul! ve herseyin ustune bir gul islenecek saclarin, alinlarin, goguslerin ustune yureklerin ustune bembeyaz kemiklerin mezarsiz olulerin ustune kurumus gozyaslarinin titreyen kirpiklerin ustune kenetlenmis cenelerin agarmis dudaklarin unutulmus cigliklarin ustune kederlerin, yaslarin, sevinclerin ve herseyin ustune bir gul islenecek. bir ruzgar, bir firtina gibi esecek gul yillarca esecek belki ve ansizin dunyamizi gorecegiz bir sabah gorecegiz ki biz dunyamizi gercekten gormemisiz daha geceyi, gunduzu, yildizlari gormemisiz hic tanismaya komamislar bizi guzelim dunyamizla. oyleyse dostlar birakin bu yalnizliklari bu umutsuzluklari birakin kardesler goreceksiniz nasil guller guller guller dolusu nasil gul kokacagiz birlikte amansiz, acimasiz kokacagiz dayanilmaz kokacagiz nefes nefese. Edip Cansever Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 güzel bir yaz diliyorum abıcim,dedıkoducum(anladın anladın).herşey gönlunce olsun. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Sevgili arkadaşım..bu şarkıyı sende çok seviyordun di mi..? sürpriz.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 sevgili taurus nasılsın kardeş sende bayadır görünmüyorsun ! umarım iyisindir kendine iyi bak görüşmek üzere herşey gönlünce olsun .....! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Macera Küçüktüm, küçücüktüm, Oltayı attım denize; Bir üşüşüverdi balıklar, Denizi gördüm. Bir uçurtma yaptım, telli duvaklı; Kuyruğu ebemkuşağı renginde; Bir salıverdim gökyüzüne; Gökyüzünü gördüm. Büyüdüm, işsiz kaldım, aç kaldım; Para kazanmak gerekti; Girdim insanların içine, İnsanları gördüm. Ne yardan geçerim, ne serden; Ne denizden, ne gökyüzünden ama... Bırakmıyor son gördüğüm, Bırakmıyor geçim derdi. Oymuş, diyorum, zavallı şairin Görüp göreceği. Orhan Veli Kanık | Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Abicim,nasılsın,iyisindir inşallah Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yoksun uzun süredir... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 senle tanışmadık ama ablam sayesınde tanımış kadar oldum,nasıl mı,bı turlu gelemediğin salılardan Salı günü ordayım.. Dostuma... Gul Kokuyorsun gul kokuyorsun bir de amansiz, acimasiz kokuyorsun gittikce daha keskin kokuyorsun, daha yogun dayanilmaz birsey oluyorsun, biliyorsun hircin hircin, pembe pembe ofkeli ofkeli gul gul kokuyorsun nefes nefese. gul kokuyorsun, amansiz kokuyorsun ve aci ve yigit ve nasil gerekiyorsa oyle sen koktukca dusumde goruyorum onu dusumde, yani her yerde yuzu sararmis, titriyor dudaklari sakaklari ter icinde tam alninin altinda masmavi iki ates iki su iki deniz bazan bazan iki damla yaz yagmuru mermerini emerek daglarinin siirler soyluyor gene olumunden bu yana yazdigi siirler kizaraktan birtakim siirlere buyuk sular buyuk gemileri sever cunku ve odur ki buyukluk siir insanin icinden dopdolu bir hayat gibi gecerse o zaman olunce de siirler yazar insan olunce de yazdiklarini okutur elbet ve senin boyle amansiz gul koktugun gibi yasamanin herbir yerinde. gul kokuyorsun, amansiz kokuyorsun bu koku dunyayi tutacak nerdeyse gul, gul! diye bagiracak cocuklar butun herkes, hep bir agizdan: gul! ve herseyin ustune bir gul islenecek saclarin, alinlarin, goguslerin ustune yureklerin ustune bembeyaz kemiklerin mezarsiz olulerin ustune kurumus gozyaslarinin titreyen kirpiklerin ustune kenetlenmis cenelerin agarmis dudaklarin unutulmus cigliklarin ustune kederlerin, yaslarin, sevinclerin ve herseyin ustune bir gul islenecek. bir ruzgar, bir firtina gibi esecek gul yillarca esecek belki ve ansizin dunyamizi gorecegiz bir sabah gorecegiz ki biz dunyamizi gercekten gormemisiz daha geceyi, gunduzu, yildizlari gormemisiz hic tanismaya komamislar bizi guzelim dunyamizla. oyleyse dostlar birakin bu yalnizliklari bu umutsuzluklari birakin kardesler goreceksiniz nasil guller guller guller dolusu nasil gul kokacagiz birlikte amansiz, acimasiz kokacagiz dayanilmaz kokacagiz nefes nefese. Edip Cansever Çok güzel bir şiir,çok teşekkür ederim.. güzel bir yaz diliyorum abıcim,dedıkoducum(anladın anladın).herşey gönlunce olsun. Kız tatili yapan sen.Ben yine aralıksız çalışıyorum.Sıcaklarda üstüne cabası.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.