Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gece'den: - Diğerlerinden: + Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Bazı negatif elektirik aldıklarımın sayesinde zaman zaman solunumum ve kalbim duruyor Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Burdakı arkadaslar oldukca egıtımlıler..oyuzden burda oldugum için mutluyum..ama onların benden pek hoslandıgını sanmıyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 bu aralar forumda elektrik çok.......hem de fazlasıyla çokk :lol: Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 bu aralar forumda elektrik çok.......hem de fazlasıyla çokk :lol: Bencede Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Burdakı arkadaslar oldukca egıtımlıler..oyuzden burda oldugum için mutluyum..ama onların benden pek hoslandıgını sanmıyorum Ne alakası var ? Sadece seni çok görmüoruz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Burdakı arkadaslar oldukca egıtımlıler..oyuzden burda oldugum için mutluyum..ama onların benden pek hoslandıgını sanmıyorum bu kanıya nerden vardın çok merak ettim abdulselam yanlış düşünüyorsun kesinlikle... ayrıca naty'e katılıyorum, az karşılaşıyor olduğumuz için muhabbet etme imkanı bulamıyoruz Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Yok arkadaslar sizden bahsedmedim ben siyasi konuda tartıstıgımız arkadaları kastettim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Ne alakası var ? Sadece seni çok görmüoruz bu kanıya nerden vardın çok merak ettim abdulselam yanlış düşünüyorsun kesinlikle... ayrıca naty'e katılıyorum, az karşılaşıyor olduğumuz için muhabbet etme imkanı bulamıyoruz Kısım sis ikinis her lafa maydonos olmak zorunda mısınız Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kısım sis ikinis her lafa maydonos olmak zorunda mısınız Maydonos 3.. Sen nie atladın hı Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 forum arkadaşlarımdan pozitif elektrik almakla birlikte bazen bilmeden yanlış kararlara varmalar oluyor,bu gibi durumların olmaması dileğiyle... Alıntı
Φ KARLI DAĞ Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Arasıra elektrik kesintisi oluyo fazla elektrik alamadım Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Arasıra elektrik kesintisi oluyo fazla elektrik alamadım siz dini konulara girseniz o zaman karanlıklarda kalıcanız o zaman orda hiç elektrik yok kimlerle uğraştıgımı bi görseniz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 bolcana elektrik aldım ben buradan yeter Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 bolcana elektrik aldım ben buradan yeter doğrudur heran çarpıcak gibi duruyon Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 siz dini konulara girseniz o zaman karanlıklarda kalıcanız o zaman orda hiç elektrik yok kimlerle uğraştıgımı bi görseniz din karanlıgımı çagrıstırıyo sende??herneyse benim elektrik aldıgımda oldu almadıgımda oldu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 doğrudur heran çarpıcak gibi duruyon asabımı bozmayın çarparım valla Bedavaya elektrik alınır Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 din karanlıgımı çagrıstırıyo sende??herneyse benim elektrik aldıgımda oldu almadıgımda oldu din bende aydınlıgı çağrıştırıyor kardeş karanlıga sürükleyenlere aydınlık olmaya çalışıyorum ben orda tek başıma anlatabildim mi acaba Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Şimdiye kadar negatif elektrik aldığım kimse çıkmadı...Ama benden negatif elektrik alan varmıdır bilemem... Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 acayip electrik aldım..çarpıcam Alıntı
Φ KARLI DAĞ Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 siz dini konulara girseniz o zaman karanlıklarda kalıcanız o zaman orda hiç elektrik yok kimlerle uğraştıgımı bi görseniz elektrik kesintisimi uygulanıyor orada Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 din bende aydınlıgı çağrıştırıyor kardeş karanlıga sürükleyenlere aydınlık olmaya çalışıyorum ben orda tek başıma anlatabildim mi acaba Bundan o kadar emin misin kardeşim? Biz tek değiliz,çoğuz..Aramıza farklar katıp pançik pinçik bölmeye çalışıp dindarları ayırmakta uzman da olsalar ,dinin aydınlığı bir yerde yakalara yapışır dilerim... Gelelim konu başlığına,bu forum öyle bir ortam ki,karşıt taraftan bir insan bile olsa düşüncede taban tabana size zıt,elektrikleşe elektirikleşe birbirinizi çekmeye ve kopamamaya başlıyorsunuz.Nicelerine farkında olmadan öyle bir alışıyorsunuz ki,yanınızda duran etten kemikten arkadaşınızdan bile daha çok paylaşıma sahip oluyorsunuz. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 sevgili admincim burda kaçak elektirik kullanan üyeler var ihbar ediyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 kim onlar cadıcım bende bilmek istiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.