Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Aşağı mahalleden ben .. Sen de kenar mahalleden olmalısın Yahu bende mahhalle farkı dedim ama sanki her mahhaleye başka belediye bakıyor ay Allah Hmm sen cadaloz natalia sın
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Elektirik alıorus dediysek bu kadar da cıvımayalım Mazallah kaçar maçar çarpar
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl TEDAŞ a mı baş vursam yoksam elektriği direk bu forumdan mı alsam..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl TEDAŞ a mı baş vursam yoksam elektriği direk bu forumdan mı alsam.. bence bu forumdan al daha ucuza gelebilir
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Bu foruma girdikten bi kaç gün sonra sigortalar attı,amma elektrik geliyor sizden arkadaşlar
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Almıyorum abi elktirik melektrik moral düştü eksi 20 ye... ne oldu sedatcım ya
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Boşver güzelim.. Bozuldu birşeye.. nazar değdi krala.. ama neyse sen atlatırsın. Deşifre etme istersen burda, biraz kendine zaman ayır.. dinlen, dışarda dolaş, temiz hava al çok takılıyosun nete.. üzme kendini arkadaşım
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Sende bozarsan moralini burdaki kimseye moralini bozdu diye kızmamak lazım... Kesinlikle haklısın eren, çünkü aklıbaşında olan insanlardandır sedat..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Öle ama öyle bir şeyki ne akıl kalıyor ne mantık insanda.. Neyse sizinde başınızı ağrıtmıyım..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Almıyorum abi elktirik melektrik moral düştü eksi 20 ye... Öle ama öyle bir şeyki ne akıl kalıyor ne mantık insanda.. Neyse sizinde başınızı ağrıtmıyım.. arkadaşım insanların bazen böyle anları oluyor. Anlamını bildiğimizi zannettiğimiz ama bir türlü çözemediğimiz gelip geçici bir olaydır umarım. yardımcı olmak isterim ama paylaşılacak bir durumsa kendine iyi bak . Umutlu ve mutlu kal arkadaşım
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl ben acayip elektrik aldım yaaa.... tam olarak herkesi bilmesemde. herkesin moralinin iyi olması dileğiyle.... herkese sevgiler,saygılar....
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl sevindim xlark tades arkadaşım benimde azıcık sallantıdaydım şimdi iyiyim banada nedense arasıra yoklama yapıyorlar galiba gelip geçici ise sorun yok . kendine iyi bak
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Valla cok ciddi elektirik sorunum var.. Hiç bişeye dokunamıorum Acilen topraklama çekilmesini bilgilerinize arz ediorum
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl adım üstümde €L€KTRO...yanıma fazla yaklaşmayın çarparım haa.. sizdekinin 10.000 kat fazlasıyla
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bazı kişilerden çok iyi elektirik alınıyo bazılarından ise kaçak elektirik alınıyor alındımıda cezaya çarptırılıyo kaçak elektirik kullananlar utansın :)elektirik vermekten elektirik kalmadı
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bazı kişilerden çok iyi elektirik alınıyo bazılarından ise kaçak elektirik alınıyor alındımıda cezaya çarptırılıyo kaçak elektirik kullananlar utansın :)elektirik vermekten elektirik kalmadı benden kaçak alsalar da farketmez. herkese yeter benim elektriğim..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl benden kaçak alsalar da farketmez. herkese yeter benim elektriğim.. fazlasıda zarar arkadaşım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl fazlasıda zarar arkadaşım idare etmeyi bildin mi farketmez aslın da.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl idare etmeyi bildin mi farketmez aslın da. ben gaz lambasıyla idare ediyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.