Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 elektrık almadıklarımı saycam: glorıa tanvakti sardunya paula erbay güzelyaz taşkalplı arman yumote gull taurus gece mıne krıptex emre s hayal_et suheda berceste dogvılle dıpnot bilimselci yam yam celıne aça fıgaro manıdar gecekuşu ahırzaman adrenalın cerenımoo natalıa sayman bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar Ben de senden hiç elektrik alamadım ne tesadüfff Şeker senin elektriğin var ya butun foruma yeter... Gelsene artık beee ben seni özledimmm Yukarda ismi gecen insanalrın içinden tanımadıklarım hariç her birinden ben de ayrı ayrı elektrik alamıyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 elektrık almadıklarımı saycam: glorıa tanvakti sardunya paula erbay güzelyaz taşkalplı arman yumote gull taurus gece mıne krıptex emre s hayal_et suheda berceste dogvılle dıpnot bilimselci yam yam celıne aça fıgaro manıdar gecekuşu ahırzaman adrenalın cerenımoo natalıa sayman bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar Gel,ben sana iyi bi elektrik verecem.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gel,ben sana iyi bi elektrik verecem.. Aman elini kana bulama... Alıntı
Φ tua_darq Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 bi konuşabilseydik alırdık elektrik falan yaa Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 bi konuşabilseydik alırdık elektrik falan yaa Benden sana tavsiye dikkat et bu aralar devamlı elektriklerin voltaj'ı yüksek elektirik alayım derken çarpılma Üzülme sen daha yenisin alırsın yakında bir elektrik........... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yoğun elektirik kullanımı nedeniyle fatura biras kabarık pamuk eller cebe Kaçak kullananlarda itiraf etsin artıkkk ahanda ben ödemeyi benim hesaba yapablirsiniz... hesap no:232514582154 arkadaşlar bol elektrikli günler sakın çarpılmayın bedava diye hahaha Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. Elektrik kesintisi vardı buralarda o yüzden bağlanamdım O yüzden' dir Bende nasıl elektrik olmas yahu santral gibi adamım.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. teşekkürler 'sardunyam' bizide unutmayıp hatırladığından dolayı ! temenniler karşılıklı sitede sayılı kişilerden biride sensin saygı duyduğum Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. Komikmiş ama yazmadan edememiş Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 forumda yeniyim amma simdilik aysum,sessizligin kizi dan elektrik aldım su anda alamadıgıım tek kisi backstreetboy.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Aysumdan çok elektirik alıom gelip gittikçe çarpıo bana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Aysumdan çok elektirik alıom gelip gittikçe çarpıo bana Daha bu yazıyı okumadan aynını ben yascaktım bea Vatoz gibisin maaşallah bigün öldürmede Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Elektirkle oyun olmaz arkadaşlar,lütfen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Elektirkle oyun olmaz arkadaşlar,lütfen Sen de uç beyninle oynucaktın ama Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Kısım önünü göremiosun ki gelion çarpıon gidion çarpıon beni Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 elektrık almadıklarımı saycam: glorıa tanvakti yumote ......... bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar bilirim bilirim canım 250 volt ama kesik ama ben çok elektrik alıyom ama neyyyyyyse elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. ya ben harbi burayı yeni gördüm canım sardunyam sen de bitanesin burda elektrik ustası gibi maşallah Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Kısım önünü göremiosun ki gelion çarpıon gidion çarpıon beni Vatozum benim sen de çarpıon Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Vatozum benim sen de çarpıon Bi çarpıcam ben şimdi sana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bi çarpıcam ben şimdi sana Senin çarpmanla da bişi olcek yane çarp kısım istediğin kadar çarp Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. çok teşekkürler sardunyam elektirik almak nasıl bişeydir insan dürüst,saygılı,seviyeli ve gerçekten samimiyse ozaman gerçek dostluk ve arkadaşlık ortaya çıkar. birde diyelimki elektirik aldınız karşınızdan faturasını nasıl ödeyeceksiniz ben dostlarımdam elektirik değil sevgi dürüstlük ve saygı almak isterim:clover: Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 çok teşekkürler sardunyam elektirik almak nasıl bişeydir insan dürüst,saygılı,seviyeli ve gerçekten samimiyse ozaman gerçek dostluk ve arkadaşlık ortaya çıkar. birde diyelimki elektirik aldınız karşınızdan faturasını nasıl ödeyeceksiniz ben dostlarımdam elektirik değil sevgi dürüstlük ve saygı almak isterim:clover: zaten saydıkların yoksa elektirik olmaz hissedersin seviyesizliği seni iter bu.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Senin çarpmanla da bişi olcek yane çarp kısım istediğin kadar çarp Çarparım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Sen de uç beyninle oynucaktın ama Ben beyin cerrahıyım da o yüzden Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bu aralar forum arkadaşlarımızın voltajları yüksek fazla yaklaştık mı çarpıyor .... Aman dikkat ....!!!!!!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.