Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu forumda birbirimizden nekadar elektrik alıyoruz..?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

elektrık almadıklarımı saycam:

glorıa

tanvakti

sardunya

paula

erbay

güzelyaz

taşkalplı

arman

yumote

gull

taurus

gece

mıne

krıptex

emre s

hayal_et

suheda

berceste

dogvılle

dıpnot

bilimselci

yam yam

celıne

aça

fıgaro

manıdar

gecekuşu

ahırzaman

adrenalın

cerenımoo

natalıa

sayman

bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar :lol::stuart::P

Ben de senden hiç elektrik alamadım ne tesadüfff :):lol: Şeker senin elektriğin var ya butun foruma yeter... Gelsene artık beee ben seni özledimmm Yukarda ismi gecen insanalrın içinden tanımadıklarım hariç her birinden ben de ayrı ayrı elektrik alamıyorum :):lol:

• Cevaplar 228
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

glorıa

tanvakti

sardunya

paula

erbay

güzelyaz

taşkalplı

arman

yumote

gull

taurus

gece

mıne

krıptex

emre s

hayal_et

suheda

berceste

dogvılle

dıpnot

bilimselci

yam yam

celıne

aça

fıgaro

manıdar

gecekuşu

ahırzaman

adrenalın

cerenımoo

natalıa

sayman

Gel,ben sana iyi bi elektrik verecem.. :devil:

Gönderi tarihi:

bi konuşabilseydik alırdık elektrik falan yaa :D

Benden sana tavsiye dikkat et bu aralar devamlı elektriklerin voltaj'ı yüksek elektirik alayım derken çarpılma :D:lol::stuart:

Üzülme sen daha yenisin alırsın yakında bir elektrik........... :stuart:

Gönderi tarihi:

elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi?

artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex

bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. :)

Gönderi tarihi:
:excl: Yoğun elektirik kullanımı nedeniyle fatura biras kabarık pamuk eller cebe Kaçak kullananlarda itiraf etsin artıkkk ahanda ben ödemeyi benim hesaba yapablirsiniz... :devil: hesap no:232514582154 arkadaşlar bol elektrikli günler sakın çarpılmayın bedava diye hahaha :lol:
Gönderi tarihi:

artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex

bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. :)

:lol: Elektrik kesintisi vardı buralarda o yüzden bağlanamdım :lol:

;) O yüzden' dir B) Bende nasıl elektrik olmas yahu santral gibi adamım.. :lol:

Gönderi tarihi:

teşekkürler 'sardunyam'

bizide unutmayıp hatırladığından dolayı ! temenniler karşılıklı :clover:

sitede sayılı kişilerden biride sensin saygı duyduğum :clover:

Gönderi tarihi:

Komikmiş -_- ama yazmadan edememiş

• 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Aysumdan çok elektirik alıom gelip gittikçe çarpıo bana

Daha bu yazıyı okumadan aynını ben yascaktım bea :lol:

Vatoz gibisin maaşallah bigün öldürmede :lol::unsure:

Gönderi tarihi:
Elektirkle oyun olmaz arkadaşlar,lütfen

Sen de uç beyninle oynucaktın ama :lol:

Gönderi tarihi:

Kısım önünü göremiosun ki gelion çarpıon gidion çarpıon beni :hug:

Gönderi tarihi:

glorıa

tanvakti

yumote

.........

bilirim bilirim canım 250 volt ama kesik ama ben çok elektrik alıyom ama neyyyyyyse :P:hug:

ya ben harbi burayı yeni gördüm canım sardunyam sen de bitanesin burda elektrik ustası gibi maşallah :P:)

Gönderi tarihi:
Kısım önünü göremiosun ki gelion çarpıon gidion çarpıon beni

Vatozum benim sen de çarpıon :lol:

Gönderi tarihi:
Bi çarpıcam ben şimdi sana

Senin çarpmanla da bişi olcek yane <_< çarp kısım istediğin kadar çarp :hug:

Gönderi tarihi:

çok teşekkürler sardunyam elektirik almak nasıl bişeydir insan dürüst,saygılı,seviyeli ve gerçekten samimiyse ozaman gerçek dostluk ve arkadaşlık ortaya çıkar. birde diyelimki elektirik aldınız karşınızdan faturasını nasıl ödeyeceksiniz :P ben dostlarımdam elektirik değil sevgi dürüstlük ve saygı almak isterim:clover:

Gönderi tarihi:

çok teşekkürler sardunyam elektirik almak nasıl bişeydir insan dürüst,saygılı,seviyeli ve gerçekten samimiyse ozaman gerçek dostluk ve arkadaşlık ortaya çıkar. birde diyelimki elektirik aldınız karşınızdan faturasını nasıl ödeyeceksiniz :P ben dostlarımdam elektirik değil sevgi dürüstlük ve saygı almak isterim:clover:

zaten saydıkların yoksa elektirik olmaz hissedersin seviyesizliği seni iter bu..

Gönderi tarihi:

Senin çarpmanla da bişi olcek yane <_< çarp kısım istediğin kadar çarp :hug:

Çarparım :hug:

Gönderi tarihi:

Sen de uç beyninle oynucaktın ama :lol:

Ben beyin cerrahıyım da o yüzden :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.