Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ben gaz lambasıyla idare ediyorum benden sana bi kıyak. artık gaz lambasına gerek yok.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl benden sana bi kıyak. artık gaz lambasına gerek yok. Yok saol almayayım istesem elektirik bulurum ben
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl pozitif elektrik aldıklarımızı mı? negatif elektrik aldıklarımızı mı soruyosunus?
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Negatif elektrik aldığım ; Kankim Positif elektirk aldığım yine Kankim Trafo sanki mübarek
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Negatif elektrik aldığım ; Kankim Positif elektirk aldığım yine Kankim Trafo sanki mübarek sende benim nükleer santralimsin
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl senin durumun daha vahim kankim sende hiç anot yuk, her yerin katot dolu
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Sana göre Katot şikerim , Sana Anot harcayacak gös farmı bende aman harcama anotların eksilir
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl aman harcama anotların eksilir Efet eksilir Anot pozitif olandı di mi tatlılarım.. Efet positif olan
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl İyi bare..hep pozitif olmak istemişimdir.. Şinci bir eksiyle yani katotla karşılaşırsam çekcez birbirimizi o zaman..
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Negatif elektirik aldıklarım hariç herkesten pozitif elektirik alıyorum
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Kıs yuksam sen katotmusun.. Yuk ben değil kankim Katot Malum kankim bu aralar duba gibi Çekmeye kalkarsan üserine düşer esülürsün
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Anot pozitif olandı di mi tatlılarım.. efet Yuk ben değil kankim Katot Malum kankim bu aralar duba gibi Çekmeye kalkarsan üserine düşer esülürsün asıl katot sensün benim şimdiye kadar katot halimi gören olmuşmu bi sor bakem başına benim kadar katot yüklü mıknatıs düşsün senin
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Bende Mine'den niçün bu kadar elenktrük alıyorum diye düşünüp dururdum..bundanmış zahir..
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Bende Mine'den niçün bu kadar elenktrük alıyorum diye düşünüp dururdum..bundanmış zahir.. efet ben anotum, sende katotsun ya çekiyos birbirimisi
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl Forumda birbirimizden ne kadar elektrik alıyoruz... Zor bir soru... Bana göre... Bazen inanilmazzzzzzz (z harfi sayisi artabilir) düşüncede olan arkadaşlarımızın inanilmazzzzzz (z harfi sayısı tabiki artırılacak) fikirleri ile zzzzzzzzzzzzzt diye çarpılabileceğibimuz bir durum olduğu için ben bu elektriği almıyayım abi...
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 17 yıl elektrikmi bir kaç kişi tanışmış kaynaşmış açılan başlık ne kadar anlamsız olsada tanınmıs biri oldugundan elektriği hemen o başlık ve o kişi çekiyor ama nice arkadaşlarımızın başlıkları yorumsuz güzel bilgiler oldugu halde hoş bizimde bazen yorumsuz oluyor ama bakan çok
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.