Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl elektrık almadıklarımı saycam: glorıa tanvakti sardunya paula erbay güzelyaz taşkalplı arman yumote gull taurus gece mıne krıptex emre s hayal_et suheda berceste dogvılle dıpnot bilimselci yam yam celıne aça fıgaro manıdar gecekuşu ahırzaman adrenalın cerenımoo natalıa sayman bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar Ben de senden hiç elektrik alamadım ne tesadüfff Şeker senin elektriğin var ya butun foruma yeter... Gelsene artık beee ben seni özledimmm Yukarda ismi gecen insanalrın içinden tanımadıklarım hariç her birinden ben de ayrı ayrı elektrik alamıyorum
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 18 yıl elektrık almadıklarımı saycam: glorıa tanvakti sardunya paula erbay güzelyaz taşkalplı arman yumote gull taurus gece mıne krıptex emre s hayal_et suheda berceste dogvılle dıpnot bilimselci yam yam celıne aça fıgaro manıdar gecekuşu ahırzaman adrenalın cerenımoo natalıa sayman bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar Gel,ben sana iyi bi elektrik verecem..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 18 yıl Gel,ben sana iyi bi elektrik verecem.. Aman elini kana bulama...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl bi konuşabilseydik alırdık elektrik falan yaa Benden sana tavsiye dikkat et bu aralar devamlı elektriklerin voltaj'ı yüksek elektirik alayım derken çarpılma Üzülme sen daha yenisin alırsın yakında bir elektrik...........
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var.
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Yoğun elektirik kullanımı nedeniyle fatura biras kabarık pamuk eller cebe Kaçak kullananlarda itiraf etsin artıkkk ahanda ben ödemeyi benim hesaba yapablirsiniz... hesap no:232514582154 arkadaşlar bol elektrikli günler sakın çarpılmayın bedava diye hahaha
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. Elektrik kesintisi vardı buralarda o yüzden bağlanamdım O yüzden' dir Bende nasıl elektrik olmas yahu santral gibi adamım..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. teşekkürler 'sardunyam' bizide unutmayıp hatırladığından dolayı ! temenniler karşılıklı sitede sayılı kişilerden biride sensin saygı duyduğum
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. Komikmiş ama yazmadan edememiş
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl forumda yeniyim amma simdilik aysum,sessizligin kizi dan elektrik aldım su anda alamadıgıım tek kisi backstreetboy..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Aysumdan çok elektirik alıom gelip gittikçe çarpıo bana Daha bu yazıyı okumadan aynını ben yascaktım bea Vatoz gibisin maaşallah bigün öldürmede
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Elektirkle oyun olmaz arkadaşlar,lütfen Sen de uç beyninle oynucaktın ama
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl elektrık almadıklarımı saycam: glorıa tanvakti yumote ......... bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar bilirim bilirim canım 250 volt ama kesik ama ben çok elektrik alıyom ama neyyyyyyse elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. ya ben harbi burayı yeni gördüm canım sardunyam sen de bitanesin burda elektrik ustası gibi maşallah
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Kısım önünü göremiosun ki gelion çarpıon gidion çarpıon beni Vatozum benim sen de çarpıon
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Bi çarpıcam ben şimdi sana Senin çarpmanla da bişi olcek yane çarp kısım istediğin kadar çarp
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl elektirik almak mı, çok komik bir ifade bu kaç volt aldığımız önemli mi? artos32, sedelina, gloria, gece yağmuru, mineu, paula, yumote, aça, gulll, taurusmutis, sayman, ilbey, erbay, focal, murti san, dowjons, bilimselci, yam_yam, gece kuşu, dipnot, figgaro, jön, ahirzaman, bekir, kriptex bu isimlerin kimisiyle samimi bir arkadaşlığım var kimini biraz tanıyorum, kimini şahsen tanımıyorum ama hepsinin iyi niyetli olduklarını düşünüyorum. Elektirik her neyse işte onlarda var. çok teşekkürler sardunyam elektirik almak nasıl bişeydir insan dürüst,saygılı,seviyeli ve gerçekten samimiyse ozaman gerçek dostluk ve arkadaşlık ortaya çıkar. birde diyelimki elektirik aldınız karşınızdan faturasını nasıl ödeyeceksiniz ben dostlarımdam elektirik değil sevgi dürüstlük ve saygı almak isterim:clover:
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Yazar çok teşekkürler sardunyam elektirik almak nasıl bişeydir insan dürüst,saygılı,seviyeli ve gerçekten samimiyse ozaman gerçek dostluk ve arkadaşlık ortaya çıkar. birde diyelimki elektirik aldınız karşınızdan faturasını nasıl ödeyeceksiniz ben dostlarımdam elektirik değil sevgi dürüstlük ve saygı almak isterim:clover: zaten saydıkların yoksa elektirik olmaz hissedersin seviyesizliği seni iter bu..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Senin çarpmanla da bişi olcek yane çarp kısım istediğin kadar çarp Çarparım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Sen de uç beyninle oynucaktın ama Ben beyin cerrahıyım da o yüzden
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Bu aralar forum arkadaşlarımızın voltajları yüksek fazla yaklaştık mı çarpıyor .... Aman dikkat ....!!!!!!!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.