Φ berceste Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gurubunuz : Ateş Uğurlu taşınız : Sarı zafir, sarı pırlanta Uğurlu renkleriniz : Koyu sarı, altın, turuncu Uğurlu çiçekleriniz : Kırmızı gül, sarı krizantem, orkide Uğurlu kokunlarınız : Misk, portakal çiçeği, gül Uğurlu müzik : Neşeli parçalar En bilirgin özelliğiniz : Cömertlik En büyük emeliniz : Zirveye çıkmak En büyük hatanız : Övünmek En büyük arzunuz : Sahip olmak Aslan burcunda doğan kişiler yüce gönüllülükleri ve hareketli kişilikleri ile tanınırlar. Aslan için başka söze gerek yoktur. Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantısını bile onlardan daha iyi düzenleyebileceğine inandıklarından karşısındakilerde bunu kabul ederlerse her şey yolunda gider. Bu burçta doğan kişilerin belirgin bir kaç özellikleri vardır. Her şeye karışmak, kibir ve fazla dogmatiklik. Aslan burcunu tanımlayan cümle "KUMANDA EDERİM" dir. Güneş gibi onlar da hep sahnede ışıl ışıl parlamak ve odak noktası olmak isterler. Aslanlar askıya gelmeyen birici sınıf örgütleyicilerdir ve yetke alıştırması yapmak başlıca özelliklerindendir. İstediklerini kabul ettirmek onların huyudur. Hayran olunmaya bayılırlar. Yi zamanlarında heyecanlı, etkileyici, güler yüzlü, başkalarını yaşamına bile ışık getiren, dahası bunu görev olarak kabul eden sevimli, iyimser kişilerdir. Adaletli davranmamışsanız bile yüce gönüllü davranır fakat çok kızmış ise kurallara yakışır bir şekilde hemen düzelterek kendisini kralla eşit sayan densizin uygun bir biçimde geri çekilmesini isterler. Her zaman dürüstçe ve mertçe dövüşür, hiç bir zaman arkadan vurmaza. Bağışlayıcı olmalarına karşın kişiliklerine ilişkin konularda aşırı duyarlı olur, olayın ağırlığı ile orantılı olarak kolay unutmazlar. Aslanlar genellikle başaralı olurlar ve bununla da övünürler. Zor durumda aldıkları zaman şans onlara yardım eder ve Güneş onları en karanlık günlerinde aydınlatır. Gelişmemiş aslan tipleri fazla züppe ve aşırı gururlu olurlar. Kimi zaman palavracı olabilir, sahip olduklarından daha fazla şeyi varmış gibi gösterebilirler. Başkalarını hemen eleştirir, zaman zaman son derce resmi olurlar. Aslanlar lükse ve zevke düşkündürler. İstediklerini almak için borca girebilir, hovardaca giyinir, pahalı şeyleri isterler. Aslında para onlar için amaçlarına ulaştıracak bir aratır Aslanlar içten kendine güvenen, açık sözlü insanlar oldukları için herkesin kendileri gibi dürüst olduğunu düşünür ve tersi davranışlarla karşılaştıklarında hem üzülür hem de öfkelenirler. Gururlarından dolayı kendilerinden asla kuşkulanmazlar. Doğru karakter analizi yapamaz, yanlış arkadaş seçerler. Sorumluluk taşıyan bir konumda oldukları zaman bu güveni hakketmek için ellerinden geleni yaparlar. Böyle bir konuma ulaşmazlarsa da haylaz, tembel, hırçın ve geçimsiz olurlar. Aslanlar dramatik olaylara bayılırlar. Kendilerini sahnede soylu dramatik bir rol oynar gibi göründüklerinden oynadıkları rol gerçeğin ta kendisidir. Rol yapacakları bir ortam yoksa yaşamı sahne olarak kabul eder ve kendi kendilerine oyarlar. Beğenmedikleri bir işi yapmak zorunda kalırsa savsaklar, kötü bir şey yapmaktansa hiçbir şey almamayı yeğ tutarlar. Aslanlar çok savurganlardır. Para ellerinden sanki akar gider. Genel görünümünden hemen olayı kavrar , tekrardan hoşlanmazlar onlara aynı düşüncede olmasınız bile onları yönetmesini becerirsiniz beğenildiklerini düşünüp yatışırlar. Genellikle entelektüel bir tartışmada olduklarından fazla bilgili görünürler. Ender olmakla birlikte depresyonla yıkılır, fakat kendilerini çabuk toparlarlar. Aslanlar çok zor evlenirler. Asan burcu yükselen kişiler bile duygusal bir ilişkiye giderken dikkatli olmalıdırlar. Aşklarını çok büyüleyici bir biçimde belli ederler. Aslan kadınları evliliklerini kumanda etmek ve evde başrolü oynamak isterler. Kadın olsun erkek olsun uygusal ilişkilerinde kedi-fare oyunu onamayı severler. Hoşlandıkları kişiyi elde etmek için türlü risklere girerler. Flörtlerinde dürüst davranır ve andırmazlar. Aslanlar aktör, dansöz öğreten, idare müdürü, kuyumcu ya da kendilerini gösterebilecekleri herhangi bir işte başarılı olurlar. Patronları saygıdeğer bir kişi , iş de hoş ise köle gibi istekle çalışırlar. Kasvetli e sıkıcı işlere hiç elemezle. Şerefli aptal, dar kafalı, kötü bir yönetici ise ya o ya da şef işte ayrılmalıdır. Dinlemeye, baka şeylerle uğraşmaya zaman ayırmayabilirler ama iş ve eğlenceyi bağdaştırabilirler. Büyük evlerde yaşamayı severler. Evlerinin görkemli görünmesini ister, iyi bir semte ev alabilmek için borca bile girerler. Ana-Babalığı ya büyük bir coşku ile yapar ya da hiç yapmazlar. Çocuklarına çok baskı yaparlar. Çocukları utangaç ya da ürkek ise kendi taşkınlıkları ile onları boğmamaya özen göstermelidirler. Aslan burcunda doğan çocuklar eğemezsiniz ama özenle yönetilmeye ihtiyaçları vardır. Dünyanın en akıllı çocuğu olmadığını ona anlatmalı ama dikkatli eleştirilmelidir, çünkü heyecanı bataanırsa aynını yinelemeyecektir. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 berceste önce şu ve senin teşhislerinde doğrular vardı ama ben söylemek istememiştim şimdi burdada var e illaki olacak bu kadar özellik içinde tutan tutan bazı şeyler bazıları teşekkür ederim dur ben burda kibar olmaya çalıştım özelinden bekle sen neymiş deşifre etmek gösteririm sana gizemim vardı benim şimdi ben böyle değilim desemde akılda böyle kalıcam dur sen bekle Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bir burçla gizem mi bozulur ya... zaten teşhisleri de özelde yapmadık mı aramız da Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bir burçla gizem mi bozulur ya... zaten teşhisleri de özelde yapmadık mı aramız da teşhis seninkiler doğrumuydu bakalım ben hiç bir şey demedim ki ama seni tanıyorum artık Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Zor durumda aldıkları zaman şans onlara yardım eder ve Güneş onları en karanlık günlerinde aydınlatır. Hiç şanslı değilimdir.. Bi de savurgan diilim, geri kalanları tutuor gibi Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 natalia yok anam seni kandırmışlar!!!nerde bu ışık ? ben neden göremiyom Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 natalia yok anam seni kandırmışlar!!!nerde bu ışık ? ben neden göremiyom marti name sen işte aynı Aslanlar içten kendine güvenen, açık sözlü insanlar oldukları için herkesin kendileri gibi dürüst olduğunu düşünür ve tersi davranışlarla karşılaştıklarında hem üzülür hem de öfkelenirler. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 kendime güvenim sıfırdır.liderliği asla düşünemem yapamam çünkü.öfkelenirim ama hep içime atarım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 kendime güvenim sıfırdır.liderliği asla düşünemem yapamam çünkü.öfkelenirim ama hep içime atarım seeen oğlum bi ara forumda editörlük yapıyordun arama yapın sonra başlık ekleyin ha noldu Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 o emeğe saygısızlık Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Aslan burcunda doğan kişiler yüce gönüllülükleri ve hareketli kişilikleri ile tanınırlar. Aslan için başka söze gerek yoktur. Aslan kraldır, (önderdir ). Başkalarının yaşantısını bile onlardan daha iyi düzenleyebileceğine inandıklarından karşısındakilerde bunu kabul ederlerse her şey yolunda gider. Bu burçta doğan kişilerin belirgin bir kaç özellikleri vardır. Her şeye karışmak, kibir ve fazla dogmatiklik. Aslan burcunu tanımlayan cümle "KUMANDA EDERİM" dir. Güneş gibi onlar da hep sahnede ışıl ışıl parlamak ve odak noktası olmak isterler. onun için kedi gibi dolaşıyorum ortalarda Her zaman dürüstçe ve mertçe dövüşür, hiç bir zaman arkadan vurmaza.Bağışlayıcı olmalarına karşın kişiliklerine ilişkin konularda aşırı duyarlı olur, olayın ağırlığı ile orantılı olarak kolay unutmazlar. aynen Gelişmemiş aslan tipleri fazla züppe ve aşırı gururlu olurlar. Kimi zaman palavracı olabilir, sahip olduklarından daha fazla şeyi varmış gibi gösterebilirler. Başkalarını hemen eleştirir, zaman zaman son derce resmi olurlar. daha bir insan nasıl anlatılabilirki, aynı ben Aslanlar içten kendine güvenen, açık sözlü insanlar oldukları için herkesin kendileri gibi dürüst olduğunu düşünür ve tersi davranışlarla karşılaştıklarında hem üzülür hem de öfkelenirler. Gururlarından dolayı kendilerinden asla kuşkulanmazlar. Doğru karakter analizi yapamaz, yanlış arkadaş seçerler. Genellikle entelektüel bir tartışmada olduklarından fazla bilgili görünürler. Ender olmakla birlikte depresyonla yıkılır, fakat kendilerini çabuk toparlarlar. hadi beee Aslanlar çok zor evlenirler. çok zor muu? hiçççç Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2007 Herkes birgün aslan burcu olacak o kadar. Alıntı
Φ ERXAN Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Ya ben Aslan değilim ya da burçlar *******!... Alıntı
Φ wxsell Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 aslanlar gercekten zor evlenır mesela anneannem 21 yasında evlenmıs tabıı o zaman da evde kalmıs sayılıo Alıntı
Φ boys Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Yazdıkların kısmen DOĞRUU %40 Alıntı
Φ hepnetizmir Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 karakterize özelliklerinin bir çoğunu taşısamda pek şanslı oldum söylenilemez Alıntı
Φ binyamin Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2013 bırakın yahu bu burç işlerini:) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 bırakın yahu bu burç işlerini:) Sen niye buradasın çok merak ettim Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Burçlar bilimsel değil, uydurmadırlar. Ama inanan inansın. Herkes inancında özgürdür. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Burçlar bilimsel değil, uydurmadırlar. Ama inanan inansın. Herkes inancında özgürdür. Ben mesela ikizler burcu olduğuma acayip inanıyorum Bütün özellikleri tutuyor, üstelik de tam o zamanda doğmuşum... Çok ilginç geliyor bana burçlar... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Bir de bu tam dediğin konu vakti zamanında şurada çok güzel tartışmalara neden olmuştu, belki bakmak istersin Astrolojinin Bilim dalı Olduğunu Kabul Ediyor musunuz? Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 ikizler burcu olduğuma acayip inanıyorum Bütün özellikleri tutuyor, İyi ki gerçek değil. Safsata. Yoksa hapı yutmuştuk; dünyadaki yüz milyonlarca ikizler çift kişilikliymiş. N'olurdu o zaman? Düşünmesi bile kötü. Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 astrologların emek hırsızları olduklarını düşünüyorum. evreni, gezegenleri ve bu anlamdaki tüm bilgileri bilim adamları sayesinde öğreniyoruz. onlarda bu bilgileri insanlığa kehanetlerde bulunmak için kullanıyorlar. Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 astrologların emek hırsızları olduklarını düşünüyorum. evreni, gezegenleri ve bu anlamdaki tüm bilgileri bilim adamları sayesinde öğreniyoruz. onlarda bu bilgileri insanlığa kehanetlerde bulunmak için kullanıyorlar. Evrim_Karakas sevdim seni. Bir kaç cümle ile ne kadar çok şeyler anlatıyorsun. Bu bir yetenek. Emek hırsızlığı, kullanmak/kullanılmak, kehanet saçmalığı, bilgiyi bilim adamlarından öğrenmek, doğru düşünmek, insanlığı aldatmak. Hepsi de çok düşündürücü. Bundan böyle forumda takipçinim. Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2013 Bir de bu tam dediğin konu vakti zamanında şurada çok güzel tartışmalara neden olmuştu, belki bakmak istersin Astrolojinin Bilim dalı Olduğunu Kabul Ediyor musunuz? Baktım teşekkür ederim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.