Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ben kesin ve tamiz iş yapmak istiyodum değecek biri değil egzo uraşmaya değmes Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 sen bilirsin tabi yinede, değecek yada değmeyecek sen işine saygılı ol bence Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 forumda olmaya ihtiyacı var Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 önceki imzası daha güzeldi önceki imzasına ihtiyacı var Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 önceki imzam yer kaplıyomuş canım bu da güzel benim imzamı beğenmeye ihtiyacı var Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 kreuzberg city belediye başkanlıgına Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 iftarda sıcak pideye Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 sımsıcak bir öpücüğe Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 kullanım klavuzuna(benım ıhtıyacım var usttekı için) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 üstteki için kullanma kılavuzunaymış Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Kullanma klavuzu bu kadar mı Şuuruma rastlamadınız bu kadar mı uzaksınız söylevlerime bu kadar mı koşturmadınız peşinden.kıymet ancak kıyamette. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 sandsım sarmanım senin beynin bizden ileride algılıyor bir konudan diğerine dikey hatta yatay geçiş yapabiliyorsun biz daha birini anlamadan sen uzay boşluğunda mekik dokuyorsun. dondurmam gaymak. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ablamın ihtiyacı güzel bi iftar sofrası hemde kendisi hazırlamadan hazırlanmış olanına Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Kullanma klavuzu bu kadar mı Şuuruma rastlamadınız bu kadar mı uzaksınız söylevlerime bu kadar mı koşturmadınız peşinden.kıymet ancak kıyamette. buna oyun derler oyun,oruç oruç kalp kırdığımı düşündürme lütfen Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 bu siteden kalan son koku camı açtığımda gitsin.İhtiyacım olan bu.ihtiyacı olan bu siz kazana düştünüz. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ablamın ihtiyacı güzel bi iftar sofrası hemde kendisi hazırlamadan hazırlanmış olanına iftars sofrasında yanımda olmaya Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 iftars sofrasında yanımda olmaya keşke ablacım ne güzel olurdu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 bu siteden kalan son koku camı açtığımda gitsin.İhtiyacım olan bu.ihtiyacı olan bu siz kazana düştünüz. (bu kez bıde tercumen lazım) Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 sandsım sarmanım senin beynin bizden ileride algılıyor bir konudan diğerine dikey hatta yatay geçiş yapabiliyorsun biz daha birini anlamadan sen uzay boşluğunda mekik dokuyorsun. dondurmam gaymak. hakaten o kadar mı keskin virajlar var ben farketmiyom o yüzden sanırım kendimi ifade etmekye güçlük çekiyorum.Tanıyamamanız normal mi oluyor yoksa benım anlatamamam mı anormal yoksa zaten olan sıradan ama olmasını sağlamaya çalıştığımız şey mi değişik.Velhasılı kelam nasılsınız Dondurmam Fıstıklı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.