Φ mara bulge Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 senin de fazla kizmamaya.. ne is yaw laf denmiyor sana da Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Anneciğine ihtiyacı var Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Anneciğine ihtiyacı var biraz kaloriye Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Bol bol çalışmaya ihtiyacı var ( çok dinlendin sen ) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ABİMİN BİŞEYE İHTİYACI YOK Kİ Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ABİMİN BİŞEYE İHTİYACI YOK Kİ Özlemlerimin dinmesine ihtiyacım var ve seninde o çocuğa bir şans vermeye ihtiyacın var Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 kimin yokki benim yok.......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 senin önce akla ihtiyacın var zate Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 senin önce akla ihtiyacın var zate hıh akıllıdan ses geldi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hıh akıllıdan ses geldi ya çok pis laf koydun ne diyeceğimi şaşırdım Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ya çok pis laf koydun ne diyeceğimi şaşırdım ooyy.yaw bu arada o gün okula geç gittim ortalık fena karıştı.arkadaşlar bayağ küfretmişlerdir heralde.neyse benim biraz gülmeye ihtiyacım var ama biraz Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ooyy.yaw bu arada o gün okula geç gittim ortalık fena karıştı.arkadaşlar bayağ küfretmişlerdir heralde.neyse benim biraz gülmeye ihtiyacım var ama biraz o zaman burda işin ne komedyenmiyiz bizz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Hepimizin birşeylere ihtiyacı var.. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 o zaman burda işin ne komedyenmiyiz bizz yok ayol.alınganlık etme.ölesine aklıma geldiydi.hem kabul edin beyfendi bazen çok komik oluyosunuz.hani bi arkadaş,dünyadaki tüm insanları öldürüp,yeryüzünü canlılara bırakmayı düşünüyodu da,ona ulen kendi adına konuş ben yaşamak istiyom diye cevap yazmıştım.senin cevabın şuydu:ne üzülüyon sen ölmüyosun işte. yaww bu çok komik geldidi de arkadaşlara anlattıydım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 MUTLU OLMAK İÇİN BİZE İHTİYACI VAR....GALİBA Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 yok ayol.alınganlık etme.ölesine aklıma geldiydi.hem kabul edin beyfendi bazen çok komik oluyosunuz.hani bi arkadaş,dünyadaki tüm insanları öldürüp,yeryüzünü canlılara bırakmayı düşünüyodu da,ona ulen kendi adına konuş ben yaşamak istiyom diye cevap yazmıştım.senin cevabın şuydu:ne üzülüyon sen ölmüyosun işte. yaww bu çok komik geldidi de arkadaşlara anlattıydım sende ciddiye alma bu kadar o smileyi gerekli gereksiz kullanırım ben MUTLU OLMAK İÇİN BİZE İHTİYACI VAR....GALİBA valla seni bilmemde bana ihtiyacı yok gibi eglenmesini biliyo Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 sende ciddiye alma bu kadar o smileyi gerekli gereksiz kullanırım ben valla seni bilmemde bana ihtiyacı yok gibi eglenmesini biliyo canım genede beraber eğlenelim dimi yaw.çok populist gördüm kendimi ben bu simgeleri kullanmaya üşeniyodum.zaten çekmecelerden ihtiyacımı aldıktan sonra da kapamaya üşenirim. neyse özetle artık simgeleri kullanıyım barim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 canım genede beraber eğlenelim dimi yaw.çok populist gördüm kendimi ben bu simgeleri kullanmaya üşeniyodum.zaten çekmecelerden ihtiyacımı aldıktan sonra da kapamaya üşenirim. neyse özetle artık simgeleri kullanıyım barim ben yanlız çalışırım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 senin önce akla ihtiyacın var zate savolya bulursan akıl bi ara bana da yolla emi.......ama önce sen yararlan......senin durum benden vahim nede olsa........ Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Çoraba ihtiyacı var.. bi kraliçeye ihtiyacı var Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 kendini tanıtmaya ihtiyacı var... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 kendini tanıtmaya ihtiyacı var... kontöre ihtiyacı var dicem ama,boşver fıstık atma mesaj kontör yanına kalsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.