Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bu çocuğun tatile ihtiyacı yok, hem iş hem tatil yapıyo dowjonesun dinlenmeye ihtiyacı var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Seninde tatile ihtiyacın var gibi geliyo ama son kararım yok gibi geldi bana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 seninde maraş dondurması yemeye ihtiyacın var galiba; Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 dowjonesun dinlenmeye ihtiyacı var - doğru söylüyon valla hislerime ne güzel tercüman oldun fethiyeye yolculuk ne zaman ?? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 dowjonesun dinlenmeye ihtiyacı var - doğru söylüyon valla hislerime ne güzel tercüman oldun fethiyeye yolculuk ne zaman ?? valla biz evlendikten sonra hemen gidelim diyoruz ama daha belli değil dowjones bide para durumlarına bağlı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 seninde maraş dondurması yemeye ihtiyacın var galiba; Nasıl bildin ablacım Maraşdan başkası olmasın ama valla biz evlendikten sonra hemen gidelim diyoruz ama daha belli değil dowjones bide para durumlarına bağlı Kankim şu 2. çekmeceden çek defterimi verebilirmisin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Kankim şu 2. çekmeceden çek defterimi verebilirmisin kıss kankim hangi 2.çekmece burda bi sürü çekmece var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Kankim ben 2. çekmece derken sesim sana gelene kadar ne gibi değişiklik yapıyo :lol: Hayır yani aynı oksijeni soluyorus içerde sana napıyorsa bu oksijen böyle asotlu bişeyler çıkıyor ortaya :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 yine ne dedim yaaaa ne kısıyon kankim bulamadım işte kesin bişey sölemiyon ki sende , bulmayım diye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Koordinatları iyi al bu defa cevis kaplama masamın altın kaplama 2. çekmecesinde çek defterim var bi zahmet yasıver kendine bişeycikler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Koordinatları iyi al bu defa cevis kaplama masamın altın kaplama 2. çekmecesinde çek defterim var bi zahmet yasıver kendine bişeycikler tamam kankim buldum kıss bu çekler karşılıksıs çıkmasın sonra Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Hiç birşeye ihtiyacı yok.. O masumluk ona yeter.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Kankim sen benim karşılıksıs çek verdiğimi gördünmü hiç görmedin çekim olduğunu bile yeni öğrendin fikrimi değiştirmeden yas kendine bişeyler işte Kralx'in yeni yeni pclere şöyle 100-150 tane Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Donanımları tam olsun ama... Seninde bir dedektöre ve birde gps cihazına ihtiyacın var. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Birde yeni takeometreye zahmet olmas demi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tabi evet.. Arazi ulaşımı için birde 4x4.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Kankim sen benim karşılıksıs çek verdiğimi gördünmü hiç görmedin çekim olduğunu bile yeni öğrendin fikrimi değiştirmeden yas kendine bişeyler işte karşılıksıs çek verdiğini görmedim ama karşılıklı verdiğinide görmedim kankim du bi kıss yasam hemen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tabi evet.. Arazi ulaşımı için birde 4x4.. Hay Allah senden rası gele Ne zaman alırım 4*4 ü karşılıksıs çek verdiğini görmedim ama karşılıklı verdiğinide görmedim kankim du bi kıss yasam hemen Yas yas bankada çok para varya ödeme yapar sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Hay Allah senden rası gele Ne zaman alırım 4*4 ü Yas yas bankada çok para varya ödeme yapar sana bak işte , biliyodum ben saten böle olacağını kankim 4*4 diye yasma 4x4 yassana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 4x4 yasarımki ne hava basıyon şimdi alırım havanı kısım senin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 madem biliyodunda niye önceden yasmıyodun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Keyfime ne karışıon kısım yahu sende kahyalıkmı var yoksam kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 kısım varsa varsa sende vardır kahyalık dünde dedim benim dedelerim paşasadeydi :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Evet hatırlıyorum bende dün dedim senin paşazade deden aslında paşasede diye Kıs gelir giderdi senin dedenin aklı Dedem anlatırdı Birgün dedemi komutanı sanmış düşün yani Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.