Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl yaw canım sıkkın biraz..uyuyamıyorum.... ama senin sanki uykuya ihtiyacın var gibii...malum yarın işe gideceksindir... Hayır yarın iş yok.. Ama denize gitmeyi planlıyorum..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Hayır yarın iş yok.. Ama denize gitmeyi planlıyorum.. tamam o zaman senin ihtiyacın güneş banyosu olsun...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Olsun valla..Seninki de sorunsuz,mutlu geçireceğin güzel bir pazar olsun..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Olsun valla..Seninki de sorunsuz,mutlu geçireceğin güzel bir pazar olsun.. ahh nerde... aslında senin ihtiyacın ailenle şöyle güzel bir tatil...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Hepinizi bir araya toplayabilsem olur da,çok dağınıksınız yaw..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl gülmek en acilinden bi ışınlama makinası...malum börekler gelene kadar soğuyacak...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl seni gıcık sen derdini söyle acını alayım bari nedir böyle seni üzen yaramaz
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl seni gıcık sen derdini söyle acını alayım bari nedir böyle seni üzen yaramaz boşver uzun hikaye..saat 10 da kızılaya arkadaşlarla kahvaltıya gidecem..1-2 saat uyuyum barii... sana afiyet olsun....
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl hemen uyu ben sekize kadar mecbur burdayım sana iyi uykular.. kafana bi şey takma
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Bilmiyorum.. Bir ihtiyacın varmı şule.. Varsa anında tedarik ederiz..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl İnsanlık olarak... Bizler yani.. öle olsun bakalım,affetme zaten ben sana en büyük kötülüğü yaptım
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Anlamadım.. Ben affetmedim demedimki.. O en büyük kötülük nedir..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl Anlamadım.. Ben affetmedim demedimki.. O en büyük kötülük nedir.. ben de anlamadım yani affetmedin sandım kötülük dediğim de yani sanki çok büyük bişi yapmışım gibi davrandın da onu kasteddim
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 18 yıl hala ısrarla soyluyorum senin su resimdekine ihtiyacın varrrr
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.