Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl tatile ihtiyacı olabilir...rizeye giderse çay kırmaktan başını kaldırmazsın inşallah....
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl tırmancak ama düşürmeyecek sadıkkkkk vefalı bir dağğğ bana ihtiyacı var .banlanan ban değil ha
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl sedelinayla benim bi antibiyotiğe Taurusun uyku hapına Gül'ün sınav sorularını calacak bi de ona guzel yemekler hazırlayacak bi arkadasa Manidar'ın mani yazacağı bi sevgiliye Erbay'ın lahana çorbası yanında mısır ekmeğine üstüne of çaya Sirvana'nın bi tane bilgisayara Celine'in ses tellerini ameliyat edip duzeltecek bi estetik cerraha ihtiyacı varrr
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl erbay beee kırıntıları kalsın onları yeme... Taurus en fazla aynı anda 5 tane içebilirsin zararı yokkk
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl erbay beee kırıntıları kalsın onları yeme... Taurus en fazla aynı anda 5 tane içebilirsin zararı yokkk ablacım sağolasun yaa hasret kalmişum habunlara kırıntı falan bırakmadum günahtur daa...
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl kısım ne duruyosun sende sıraya girsene, yoksa kankimden sise sıra gelmiycek şeker de kalmıycak
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl boşver öğrenmesende olar onun akla ihtiyacı var çünkü hoşgeldin bu arada
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl gönülden söylenecek iki tatlı kelama Evet bütün bu caniliğmin sebebi bu belkide
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Evet bütün bu caniliğmin sebebi bu belkide aşkolsun kankim bis sölüyorus ya sana tatlı kelam kıss sermin ne çabuk gittin senin çevrim içi olman lasım sermin bu arada senin nickin ''zermin'' mi aslında
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl aşkolsun kankim bis sölüyorus ya sana tatlı kelam kıss sermin ne çabuk gittin senin çevrim içi olman lasım sermin bu arada senin nickin ''zermin'' mi aslında Sırvalama kankim Sen bana tatlı kelam etmiyorsun ki ne zaman fırsatını bulsan paralıyorsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.