Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 AŞAĞIDAKİ SORU BARCELONA ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK PROFESÖRLERİNDEN BİRİ TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.ÇÖZÜMÜ ÇOK KOLAYDIR VE HERHANGİ BİR KELİME OYUNU İÇERMEMEKTEDİR... BİR ANNE ÇOCUĞUNDAN 21 YAŞ BÜYÜKTÜR.6 YIL SONRA ÇOCUGUN YAŞI ANNESİNİN YAŞININ 1/5 İ OLACAKTIR SORU: BABA NEREDEDİR? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ medikal Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 baba iş üstündedir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 yani bencede Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 baba ewinde ayağını uzatmış telewizyon izliodur Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 baba sizlere ömür...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ coray Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 baba henüz belli değildir soru çok garip geldi , şimdiki zamana göre çözersek çocuğun yaşı -3/4 çıkıyor yani 3/4 yıl sonra çocuk doğacak demek oluyor yani baba gelecek te saklı budur cevap herhalde ama soru çok hoşuma gitti Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 HOCAM SEN HALLETMİŞ SAYILIRSIN SORUYU DA, SADECE -3/4 YIL KAÇ AYA DENK GELİR ONA BAK Bİ İSTERSEN.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ medikal Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Doğru cevabı ilk önce ben verdim. baba iş üstündedir abi. işi bitip 9 ay 10 gün sonra çocuk doğacak demek istedim. o zaman doğanb çocuk ile annenin yaşları soruya uyuyor. dalgasına dememiştim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ainstein Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 x+6/x+27=1/5=-3/4 bu sayının anlamı doğmadan 9 ay öncedir yani baba annenin üstündedir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ lamazibico Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 HANGI BABA? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ celal Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Baba büyük ihtimalle karısına doğru yönleniyordur(yatak odasında) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.