Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

celal

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

celal tarafından postalanan herşey

  1. MEDİKAL,İZİN VERDE BİR KAÇ SORUYU BİZ ÇÖZELİM LÜTFEN.
  2. ateş yakmaya çalışmış ama kum fırtınası izin vermemiş adama,ateşi kıyafetleriyhle yakmaya çalışmış çünkü.
  3. yaklaşık 10 günümü alır herhalde.
  4. celal

    BAŞARILAR:)

    -------------------------------------------------------------------------------- Bu soruyu görmüşsünüzdür ama forumda hiç değilse yeni bi soru bulunsun daha önce görmeyenler olabilir Gözleriniz bağlanmış, hiçbir şey göremiyorsunuz. Önünüzdeki masada 12 madeni para var. Hangilerinin yazı hangilerinin tura olduğunu değerek anlayamıyorsunuz. Yalnız şunu biliyorsunuz ki bunların yarısı yazı, yarısı da tura durumunda. Paraları eşit sayıda tura içeren iki gruba nasıl ayırırsınız?
  5. ZAMANKALE DİYE ÇOK ESKİ TARİHLERE DAYANAN BİR YERLEŞİM VAR BU YERLEŞİMİN YAŞI BULUNACAK AÇIKLAMA ŞÖYLE:ZAMANIN YARISI KADAR ESKİ,YERİN BUNDAN BİR MİLYAR ÖNCEKİ YAŞI,ZAMANIN BUN DAN BİR MİLYAR SONRAKİ YAŞININ BEŞTE İKİSİ KADARMIŞ BU YER (ZAMANKALE) KAÇ YAŞINDAYMIŞ? KOLAY GELSİN.
  6. ARKADAŞLAR ELİMDE ON ÇUVAL VAR VE BU ÇUVALLARIN BİRİ HARİÇ HEPSİNDE 10 GRAMLIK 10 TANE TOP VAR,BİR TANESİNDA İSE 10 GRAMLIK 11 TOP VAR,ELİMİZDE BİR TARTI VAR VE YANLIZ BİR KERE KULLANABİLİRİZ FAZLA AĞIRLIK HANGİ ÇUVALDADIR?İP UCUDA VERİYİM(BAŞKA BİR ÇUVAL KULLANILICAK),BAKALIM BİLEN ÇIKACAK MI
  7. Baba büyük ihtimalle karısına doğru yönleniyordur(yatak odasında)
  8. ÖNCE KAYIĞA BİR YAMYAM BİR İNSAN BİNER KARŞI KIYIDA YAMYAM İNER İNSAN GERİ DÖNER DAHA SONRA BİR YAMYAM ALIR VE ÖTEKİNİN YANINA KENDİ GEÇER,KAYIKTAKİ YAMYAM BİR İNSAN ALIR VE KARŞIYA GEÇİRİR GERİ DÖNER SON YAMYAMI ALIR KARŞIYA GEÇER BÖYLELİKLE SORUN KALMAZ.
  9. üç kez tartmamız yeterli olur,önce iki iki daha sonra kendi aralarında ve en son tek tek:)
  10. zararı on milyonliradır(güzel soru)
  11. celal

    zeka sorusu.

    ARKADAŞALAR ELİMİZDE ÜÇ ELMA VAR BUNLARI İKİ BABA VE İKİ OĞUL ARSINDA EŞİT OLARAK PAYLAŞTIRICAZ AMA HERKEZE BİR TAM ELMA DÜŞECEK NASIL YAPARSINIZ..SAYGİLARIMLA.
  12. SIRAYLA CEVAPLARI YAZIYORUM:06:12:24
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.