Φ marti_name Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Çok güzel!!!paylaşımın için tşk ederim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bu noktalardan birinin diğerini çarpıp onu parçalamasına ne denir Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ortadaki tam benlik Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 benim ki 8 diğerinin yoluna devam etmesi platonik aşk platonik aşk çok güzel bişeydir aslında hep aklında ovardır ama yanında yoktur insan şair olur insan umutlu olur ve umudunu kaybetmez yanında birini gördüğünde kıskanır ama bişey diyemez(kız arkadaşım öyle bişey yapsa (kan çıkar)) çok mükemmel bişeydir. birliktelikten korkanlara çekinenlere ve en önemlisi sevmeyi yanındakini elindekini iyi tutmayı bilemeyen için çok iyidir. ben sevmesini beceremem(çekilmez bir adamımdır) aslında çok zor aşık olurum ve bundan dolaı hep kaybederim bi insanın beni anlayıp çözmesi yıllarını alır vebu kadar zamana kimse katlanmak istemez ben hep uzun süreli ilişkileri severim ama kimse beni okadar çekemediği için uzun ilişkim olmamıştır ESKİDEN HAYATA HEP NOKTALAR KOYARDIK ŞİMDİ HAYATI AŞKI VİRGÜLLERLE GEÇİRİYORUZ. Alıntı
Φ real Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 en sondaki tam benlik tşk Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 harika bişey bu yaa.. biz o sondakini hiç yaşayamıyoz niyeyse Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 imkansız aşkları da bi açıklasaydınıss ya Alıntı
Φ Munadi Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 imkansız aşkları da bi açıklasaydınıss ya Evet. Lütfen Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Evet. Lütfen uzayda başıboş savrulan iki nokta,bir gün nasıl olursa trafik kurallarına uymadıkları içinn kafa kafaya çarpışırlar...birinin hızı daha fasla olduğu için diğerini uzayın derinliklerine çok uzaklara savurur hızlı olan nokta o günden sonra yavaş noktayı bekler durur "ay ne güzel çarpışmıştıkk be oysakkiii kader ağlarını örmüştür..bir daha kimbilirrr ne zaman ikinci bi çarpışma olacaktır.. (türk filmi gibi olduu beaahhh ) Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 uzayda başıboş savrulan iki nokta,bir gün nasıl olursa trafik kurallarına uymadıkları içinn kafa kafaya çarpışırlar...birinin hızı daha fasla olduğu için diğerini uzayın derinliklerine çok uzaklara savurur hızlı olan nokta o günden sonra yavaş noktayı bekler durur "ay ne güzel çarpışmıştıkk be oysakkiii kader ağlarını örmüştür..bir daha kimbilirrr ne zaman ikinci bi çarpışma olacaktır.. (türk filmi gibi olduu beaahhh ) waytt gerçekten güzel olmşş Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 denizim bişeyede katılma be.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 denizim bişeyede katılma be.. cık cık olur mu cidden güzel olmuş ama .. Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yaf çok güzeller Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 cık cık olur mu cidden güzel olmuş ama .. güzel güzel ona lafım yok.. benim sözüm sana.. ne işin var senin burda doğru yatağına bakim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 güzel güzel ona lafım yok.. benim sözüm sana.. ne işin var senin burda doğru yatağına bakim.. oo ben uyudumda geldim bilem çabuk geri gel kankii Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 isyanın gölgesi o sözler şebnem ferah a ait olarak biliyordum... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Çok güzel... Teşekkürler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.