Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2014 Bunu bugün Radikal gazetesinde okudum, unutmayayım diye not alayım dedim, bazıları kimi zaman beni de zorlayan şeyler, hepimiz yararlanalım işte... Babetlerinizi genişletmek için öncelikle kalın bir çorap giyip babetlerinizi giyin. Ardından saç kurutma makinesini birkaç dakika ayakkabılarınıza tutun. Sıcaklık geçene kadar ayakkabıları ayağınızdan çıkarmayın. Eğer yeterince genişlemediyse aynı işlemi birkaç kere tekrarlayın. Beyaz şarap, kırmızı şarabın lekesini çıkarır. Hemen lekeli bölgeye beyaz şarap döküp kurumaya bırakın. Anahtarlarınızı karıştırmamak için ojeyle farklı renklere boyayın. Ayakkabılarınızı valize duş bonesi içinde yerleştirebilirsiniz. Ayakkabılarınızın içine karbonat koymak kötü kokuların giderilmesini sağlar. Saç düzleştiriciniz minik bir ütü olabilir. Alıntı
Φ Hanımdudu Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 Bilgiler için teşekkürler.. Kahvenin her zaman taze kalması için buzdolabına koyun. Uzun süre beklese de tazeliğini koruyacaktır. Alıntı
Φ Erdal Sakar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2014 saygı................ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.