Φ hekim Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Soru : Bir laboratuvarda 7’si kırmızı, 17’si mavi, 26’sı yeşil renkte olan toplam 50 bukalemun bulunmaktadır. Farklı renkte olan iki bukalmenun karşılaşıp birbirlerine baktıklarında üçüncü renge dönüşmektedirler. (Örneğin kırmızı ile mavi karşılaştıklarında her ikisi de yeşil olmaktadır). Bukalemunların tümünün kırmızı renge dönüşmesi için en az kaç karşılaşma/bakışma gerekir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Arkadaşım bu veya buna benzer bir soru sorulmuştu.. Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 ben soruldugunu bilmiyordum. Onun için ozur dilerim. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Arkadaşım bu veya buna benzer bir soru sorulmuştu.. ben sormuştum yaw sizin sorduğunuzu nerden bilsin...medyum mu arkadaş. bırakın sorsun hemen atlayıp ne mılletın hevesını kursağında bırakıyonuz be Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 tesekkur ederim sedelina valla gercekten hevesimi kırdılar arkadaslar. Soru daha onceden sorulmus olabilir, belki bosuna forumda yer kaplamıs arkadasların vaktini almıs olabilir ama daha ilk cevap bu soru onceden sorulmustu olmamalıydı. Acıkcası bir daha foruma ne cevap ne de soru gondermeyi dusunmuyordum ama allahtan senin gibi anlayıslı arkadaslar da varmıs Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 kırmızı bukelemunları saymassak ,yani sadece yeşil ve mavilerin karşılasmalarını düşünürsek sanırım 422 kez bakışmaları gerekiyor. daha önce sorulmuş olabilir ,görmedimm o yüzden cevap veriyorumm sevgiler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 tesekkur ederim sedelina valla gercekten hevesimi kırdılar arkadaslar. Soru daha onceden sorulmus olabilir, belki bosuna forumda yer kaplamıs arkadasların vaktini almıs olabilir ama daha ilk cevap bu soru onceden sorulmustu olmamalıydı. Acıkcası bir daha foruma ne cevap ne de soru gondermeyi dusunmuyordum ama allahtan senin gibi anlayıslı arkadaslar da varmıs ya onlar kötu nıyetle dememişlerdır..sen yıne sormaya devam et böyle yapma.ayrıca yenı gelenler eskı soruları bılmez ki,onlar cevaplar hem.mesela ben senın sorunun cevabını bılmıodum.. ok,sen devam et yazmaya ve sormaya Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sorulmuşsa sorulmuşta cvp ne günışığının dediği gibi 422 imi Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ben bu forumu sevdiğim için katılmıstım. ama hevesimi kırınca cıkmaya karar vermistim. neyse belki ben arkadaslara karsı fazla alınganlık gosterdim. bundan sonra gene foruma elimden geldigince soru ve cevap yazacagım. herkese saygılar Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 cevap 26 bakısma yeterli olur once 3 yesil ve 3 kırmızı bukalemun bakısır. 6 tane mavi olur. 17 mavi bukalemun da onceden vardı. toplam 23 mavi 23 yesil ve 4 kırmızı bukalemun olur. mavi ve yesil bukalemunlar bakısınca toplam 50 kırmızı bukalemun olur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.