Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 tek bir kelime bile eklemeye lüzum görmüyorum o kadar güzel anlatmış ki vardir bir kelime Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 arkadasim yerde "aaa ..kusa bakin ölmüs yaziiik " dediginde diger arkadasimin basini havaya kadirip "hani nerde??" demesine kopmustuk Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 ---Zeyno dalda geçme.....,,Anlattıklarımı dinleyeceksen adam gibi dinle.....,, ---Dalga denizde olur.......hiihiii Zirrttttttttttttt..................,, Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Ata konya , Pata konya, Rize konya ,, KONYA KONYA Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Belki espiri değil ama ben bugün buna çok güldüm Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 bir matematikçi şoförün araba arkası yazısı: En son sollayanı çarpanlarına ayırdım Küsüratım bile olamazsın Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gül'den Talabani'ye: Avrupa kapınız biziz Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 Zapsu donunu başına geçir Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Ülkemde Solda hareket eden her şeyi vurun hastaligimi var Efendi Türkler Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Org. Büyükanıt: Mahalle kabadayısı değilim Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Müthiş ittifak Başbakan la Genelkurmay Başkanı iddiasına yalanlama yarışı içindeler. Konuyu biliyoruz; Türk Silahlı Kuvvetleri nin Kuzey Irak tan çekilmesi Amerika nın isteği ile mi oldu yoksa biz kendi başımıza mı karar verip geri geldik? Genelkurmay Başkanı Aksini ispatlayın üniformamı çıkarayım diyor. Başbakan Kanıt getirin siyasetçi elbisemi çıkaracağım diye feryat ediyor. Tamam, inandık artık. Bizi şaşırtan tam Amerika Başkanı Bush Türkiye çekilmek zorunda dediği sırada bizim de zaten çekilmekte olduğumuzu öğrenmekti. Bu bizi yanılttı. Bush u ciddiye almak, bizim için özde ittifaka karşı sözde kanıt teşkil ediyor. Hepsi bu. ***** Öyle horozlar var ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. L. Dumont Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 gebelerin beslenmesi ile ilgili bir eğitime katıldım geçenlerde.. eğitimci anlatıyor; bir gebe bir günde; sabah bir kibrit kutusu peynir... .....................v.s .....................v.s öğlen bir posiyon sebze yemeği .................v.s ..................v.s akşam .............v.s .............v.s ordan bitane gebe arkadaş çıktı .. -bunları yemektten öncemi yiycez sonramı...? Alıntı
Φ بلوس ابو لفلوس Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 ya bızım tanıdıkların evine gıttım..birileri içeri girdi sonradan zil çaldı.ben de tekrar kapıya gıttım açmaya.. meğer zıl bırıleri içeri gırdıkten sonra çalıyormuş.bozukmuş heralde ay ne gülmüştüm Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 ya bızım tanıdıkların evine gıttım..birileri içeri girdi sonradan zil çaldı.ben de tekrar kapıya gıttım açmaya.. meğer zıl bırıleri içeri gırdıkten sonra çalıyormuş.bozukmuş heralde ay ne gülmüştüm ya bızım tanıdıkların evine gıttım..birileri içeri girdi sonradan zil çaldı.ben de tekrar kapıya gıttım açmaya.. meğer zıl bırıleri içeri gırdıkten sonra çalıyormuş.bozukmuş heralde ay ne gülmüştüm Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 ya bızım tanıdıkların evine gıttım..birileri içeri girdi sonradan zil çaldı.ben de tekrar kapıya gıttım açmaya.. meğer zıl bırıleri içeri gırdıkten sonra çalıyormuş.bozukmuş heralde ay ne gülmüştüm sedelinamı? o nasıl bir nick bayıldım banane bende istiyorum Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2008 I love Humeyni! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 I love Humeyni! kara çarşafım BENIM,, I love Humeyni! I love Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 Macin baslamasina 23.saat bir dakika var Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Macin baslamasina 5.saat 46 dakika var Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Macin baslamasina 2.saat 51 dakika var Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Macin baslamasina 2.saat 10 dakika var Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Macin baslamasina 2.saat 10 dakika var maç mı var ? Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 maç mı var ? bütün dünya hareket halinde maci bekliyor oldumu simdi godzii Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Macin baslamasina 1.saat 37 dakika var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.