Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 birine bı defter açayım dedim,içimden geçti..ama bu aysum kim ya tanıyan var mı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Aysum kim yahu Yüreği sevgi dolu,Seviyeli ve hanımefendi...Ne zaman karşılaştık hiç hatırlamıyorum sanırım yalıya geldiğimde kapyı ilk Aysum açmıştı Kıs o gün bugündür pek bi seferim seni ben Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Kıs sedelina ne hızlısın ben aççaktım Cimcimem şirinem benim Hayat dolu, cok sevecensin.. Ömrün boyunca hep böyle kalırsın inşallah Seni cok seviorum Herşey gönlünce olsun canım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 aysumun anı defteri yokumymuş çok şeker biri asla şımarmayan samimi içten biri gülen güzel yüzün hiç solmasın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yok mu tanıyan olmas mı bea Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 olmas mı bea iyide ben tanımıyorum nerde var seninle veya özelliklerinle ilgili bir konu neyse fazla merak iyi değildir varsa öyle bir bilgi linki ver bakalım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Sevgili aysum çok iyi birisin bence seni çok seviyorum :lol: :lol: Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 aysumcuğumun da anı defteri varmış meyer.. yeni gördüm..aysumla fazla muhabbet edemedik ben bu foruma kayıt olduğumdan beri.. ama yinede kanımın ısındıklarındansın aysum.. sana tek dileğim ne olabilir sence.... inş. bu sene gireceğin üni. sınavını iyi bir sonuçla atlatırsın.. şimdilik senin için en güzel dileklerimden bir tanesi..ötekilerde ileride olsun artık... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Aysumu kısa süredir tanıyorum iyi arkadaş olduk çok seviyorum dost arkadaş olabilecek nadir insanlardan bir tanesi sevgi dolu neşeli yaşından olgun düşünceye sahip bitane Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Aysum'cum gerçekten çok tatlı,sevecen,samimi ve seviyelisin..Hayatın boyunca kendin gibi tüm güzellikler peşini hiç bırakmasın.. Sevgiyle kal.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Aysumu kısa süredir tanıyorum iyi arkadaş olduk çok seviyorum dost arkadaş olabilecek nadir insanlardan bir tanesi sevgi dolu neşeli yaşından olgun düşünceye sahip bitane Sende bitanesin canım benim hiç gitme olur mu aysumcuğumun da anı defteri varmış meyer.. yeni gördüm..aysumla fazla muhabbet edemedik ben bu foruma kayıt olduğumdan beri.. ama yinede kanımın ısındıklarındansın aysum.. sana tek dileğim ne olabilir sence.... inş. bu sene gireceğin üni. sınavını iyi bir sonuçla atlatırsın.. şimdilik senin için en güzel dileklerimden bir tanesi..ötekilerde ileride olsun artık... Aynı kaderi paylaşıyoruz yeşim bu dileğin senin için de geçerli olur inşallah... Uzun zamandır burdasın ama yeni tanışabildik seninle! Kısmet bugüneymiş Aysum'cum gerçekten çok tatlı,sevecen,samimi ve seviyelisin..Hayatın boyunca kendin gibi tüm güzellikler peşini hiç bırakmasın.. Sevgiyle kal.. O senin tatlılığın ece ablacım... Kalbin çok temiz ve insanlara sevildiğini hissettirebiliyorsun Yüzünden gülücükler eksik olmasın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sende bitanesin canım benim hiç gitme olur mu gitmem asla hep başınızdayım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Canım, Sen bu forumun hep güler yüzlü avatarlarını kullanarak, insana öyle güzel, öyle pozitif bir enerji yolayanısın ki, insan hep güldüğünü düşünüyor seni hep gözünde öyle canlandırıyor... Umarım acıların, üzüntülerin hiç olmaz, umuyorum gerçekten de güzel yüzün hep ama hep gülüyordur... THE BOSS'un sıkıntılı bir zamanımda bana söylediği güzel bir cümle vardı, bu dünyaya inat hep gül diye... Sen de tatlım lütfen, bu dünyaya inat hep ama hep gülmeye devam et... Sana getireceği ne olursa olsun... Gülerek, gülen gözlerle bakarak yen bütün sıkıntılarını ve dertlerini ki inşallah sıkıntın ve derdin asla ama asla olmaz... Seni seviyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 natalıa baktım aysum burda da yok,nerde bu kız,aman polisimi arasak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Milyon Kere Aysum Ben bir Aysum'dir tutturmuşum oh ne iyi Aysum'li içkiler içip sarhoş oluyorum ne güzel Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin Biraz Aysum sürüyorum güzelleşiyor Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum Aysum üstüne Saatim her zaman Aysum'e beş var Ya da Aysum'i beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan Aysum geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden Aysumdeyiz Günlerden Aysumertesidir Odur gün gün beni yaşatan Onun kokusu sarmıştır sokakları Onun gözleridir şafakta gördüğüm Akşam kızıllığında onun dudakları Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim Aysum'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz Bir kadeh de sizinle içeriz Aysum'li İki laf ederiz Onu siz de seversiniz benim gibi Ama yağma yok Aysum'i size bırakmam Alın tek kat elbisemi size vereyim Cebimde bir on liram var Onu da alın gerekirse Ben Aysum'i düşünürüm, üşümem Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar Parasızlık da bir şey mi Ölüm bile kötü değil Aysumsizlik kadar Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var Aysum Bundan böyle dünyada Aşkın adı Aysum olsun imdatttt mılyon kere aysum mu bı tane aysumla zor uğraşıyoz aman dur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ya küçüktür kaybolur felan,nerde bu kızz dabbe dedim hala çıkmadı.666 mı desem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bı tane aysumla zor uğraşıyoz aman dur yas kardeşim maser sen bakma buna çok saol şiir için Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 aysumcumm , kıs hastayım o yumurcak avatarına biliyosun , çok özdeşsin o gördüğüm sarı kafa afacan , temiz kalpli , sewgi dolu yavruyla senin sewgin ayrı bende bunu sana yansıtabildiğimi biliyorum , sebebine gelince : sadece olduğun gibi olmuş olmandır ve içinden gelenleri çok açıkca yazmandır bide beni sewmendir seni sewiyorum aysumcum , herşeyin dilediğin gibi olmasını istiyorum ve hep yanımızda olmanı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 aysumcumm , kıs hastayım o yumurcak avatarına biliyosun , çok özdeşsin o gördüğüm sarı kafa afacan , temiz kalpli , sewgi dolu yavruyla senin sewgin ayrı bende bunu sana yansıtabildiğimi biliyorum , sebebine gelince : sadece olduğun gibi olmuş olmandır ve içinden gelenleri çok açıkca yazmandır bide beni sewmendir seni sewiyorum aysumcum , herşeyin dilediğin gibi olmasını istiyorum ve hep yanımızda olmanı Canım paulam benim ya Seni çok özledim görüşemiyos Sen de o kadar içten o kadar sıcaksınki Biliyormusun ben de o duygulu kızı çoook seviyorum Hep yanımda olman dileğiyle..... ( ama artık afacan çocuk diilim herkes bana ufaklık dimeye başlamıştı bu avtile idare etcez artık ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Aysum'cum bana bu kalbin kadar temiz sayfadan bir yaprak ayırdığın için sana müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. Seni seviyom ve sana şiir yazıyom. Armağanım olsun sana. NİYE SEVDİM SENİ BU KADAR... niye... niye sevdim seni bu kadar ne vardı neydi ne oldu da kazıdım ismini avuçlarıma ne oldu da dolandın saçlarıma batık bir tekneye tutunan yosunlar gibi kahretsin.. niye sevdim seni bu kadar niye söylermisin öldüremediler de bunca yıl kavgalarda çaprazlara alamadılarda ara sokaklarda seni mi yolladılar üstüme ne yaptılarsa düşeremedikleri o pusu sen misin niye sevdim seni bu kadar niye söyler misin zincir mi bu ayaklarıma doladığın yüreğimin hücresine ihanet pası bir kilit asıp dönüp gittin sesin bileklerimi kanatıyor kurtaramıyorum kendimi etime gömülen bir kelepçesin hak mı bu reva mı bu kahretsin çinko bir maşrapada uzatılan su bakır çalığı bir sahanda önüme atılan kuru ekmek gibisin hasretsin hasretsin biliyorum ama yoksun nerdesin nerdesin kahretsin niye sevdim seni bu kadar niye söyler misin delirmiş fırtınam kış basmış eylüllere hiç sormadan kırık camlardan dökülüyor içime mısraların hala yanında olsam eğer sigaranı yüreğimle yakardım yatıp dizlerine boğaziçini seyreder gibi gözlerine bakardım...diyen sen değilmisin kahretsin evet o hiç yatamadığın dizlerim kanıyor sigaramı parlayıp duran hasretin yakıyor ben bizi seyrediyorum gözlerini aradığım artık o çok uzak kıyılardan nerdesin niye sevdim seni bukadar niye söyler misin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 çok güzel bir şiir,şiirleri değişek mi aysum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 çok güzel bir şiir,şiirleri değişek mi aysum olurmu hiç yaa çok güzel olmuş yüreğine sağlık Çok hoşuma gitti Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 aysum kim..? aysumcum hiç anlamam anı defteri olayını.. ama ben sana hissettiklerimi yazcam.. seni kısadır tanıyorum.. ama bana göre insanlara sevgiyle, dostça, ve esnek yaklaşımın,seninle iletişim kurmamı, ve sana sıcak bakmamı sağladı.. foruma girince, çevrim içi aradıklarım arasındasın.. bu başlık dileğim.. aşk,sevgi, güzellik, daima seninle olsun arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.