Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Bir gün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi Senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi Mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın Sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın Her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden Gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım Ellerimde acı var ellerini tutamam kıyamam kıyamam sana Yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma kıyamam kıyamam sana Karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Benim için anlamlı oldu bu şarkı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 bak bende bu kediyi getirdim .nasıl bakıyor çok mahsum dimi bu kediyi seversen senin olsun beslersin...! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Murti çok ama çoook tatlı çok sevdimmmm deniz kızı teşekkür ederim çok şekermiş Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Murti çok ama çoook tatlı çok sevdimmmm deniz kızı teşekkür ederim çok şekermiş rica ederim senin kadar şeker olmasa da Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2008 Ah O Rengi Sadece Sana Verilmiş Gözlerin Bir koca kentte kaybolmak gibi gözlerin Bir limandan demir almak gibi Ufkunda kanat çırpan martıların Seslerine uyanmak gibi Şarkılar yazmak gibi gözlerin Bir notada takılı kalmak gibi Kalbinde sevda taşıyan nağmelerin Ritminde yürümek gibi Tek başına sevmek gibi gözlerin Yangına körükle gitmek gibi Bir gülüşünde kanatlanmak Mutlulukla ölüme gitmek gibi Ah o rengi sadece sana verilmiş gözlerin Oğuzkan Bölükbaşı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Ah O Rengi Sadece Sana Verilmiş Gözlerin Bir koca kentte kaybolmak gibi gözlerin Bir limandan demir almak gibi Ufkunda kanat çırpan martıların Seslerine uyanmak gibi Şarkılar yazmak gibi gözlerin Bir notada takılı kalmak gibi Kalbinde sevda taşıyan nağmelerin Ritminde yürümek gibi Tek başına sevmek gibi gözlerin Yangına körükle gitmek gibi Bir gülüşünde kanatlanmak Mutlulukla ölüme gitmek gibi Ah o rengi sadece sana verilmiş gözlerin Oğuzkan Bölükbaşı Çok güzel Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 seni çok sevdiğimi bilmeni istedim öptümmmm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 iyide nerde bu cadı.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Sen bana küs müsün ? Nie benimle konuşmuosun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 askere yap bi kopuklu gayfede icelim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 yaa sizi özlemişim nerden geldim ayrılamıcam bi daha Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 minnoşum nerelerdeydin sen bakem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Valla sardunyam gittim bir yerlere ama geldim şimdi ara ara sizi takip edeceğim yine Çok gecikti ama olsun Geçmiş Bayramımı kutlayan deniz_kızı ve birce teşekkür ederim. Jöncüm sana kahve yaptım Afiyet olsun. Höpürdete höpürdete iç gari Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 bıze yok mu kahve ben salep alıyım tarcını bol olsun hosgeldın sende benım gıbı umarım ıstedıgın seyler gerceklesmıstır.hayallerde kalmaması dılegıyle Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2009 ben geldiiiim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.