Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 fısıltıda kalmam canım ablam benim yüreğine söyle duydum duyduuum bende özledim kız duymuyacaktın nası duydun sendede ne kulak varmış Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 hemşirecim bu şiirde benden sana hedaye olsun... Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek. Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? ''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek... Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun? Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak. Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun? Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana... Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek... Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek. Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun? Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak... Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak. Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun? Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek. Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime. Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun? Nereden bileceksin? Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım. Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım. Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulaçta haykırırdım seni.. Ama sen hiç benimle olmadın ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN... Can YÜCEL Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Bu birkaç söz bir kaç kelime insanı nasıl da hüzünlendiriyor. İnsan eliyle tutmasa da ruhuna işliyor bu şiir... Sağol doktorcum, sana daha iyi yardım edicem sözz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Çok güzelmiş be yazı.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 biliyorum sana göre gece; zamandır sadece bana gelince; artık bütün zamanlar gece. sararmış bir sayfa gibi kenarlarım bükülüyor içime. tüm çareleri çaresiz kurban veriyorum çarelere bilsem ki delilik ilaç olacak yarelere soyunur tırmanırdım minarelere ama yarın kimseye vadedilmedi mutluluk boyumuz kadar ne uzar göklere ne düşer yerlere ancak hak ettiğim kadar yaşar yüreğim ve ancak hak ettiğim kadar sevda yüklenir kelimelere fazlasını beklemek ne haddime biliyorum bir tanem senin için gece; zamandır sadece beni dert etme benim için artık bütün zamanlar gece Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Bu defteri kiralayabilir miyim yada satılık mı? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Hennnıbbıılll hemşirem benim Hayırlı Ramazanlar cnm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 redblack sağol canım Gecem sana da hayırlı ramazanlar Biliyorum iftarı iple çekiyorsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Bu defteri kiralayabilir miyim yada satılık mı? Sahibi var gördüğün gibi o da ben oluyorum ve malikanemden de çok memnunum Ama çok beğendiysen ziyarete gelebilirsin her zaman bekleriz yani Bu arada kaç demiştin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yuk kıs Tek derdim uyku Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Sahura kalkıyorsan zor tabi bir daha insanın gözü uyku tutmuyor... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Sahura kalkıyorum ama asıl hiç uyumamak sorun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Neden uyumuyon? Napıyon kıs geceleri gizli işler mi çeviriorsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Hıııı Müffettiş Gecıtla yeni projemis varda Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 öyle mi ama zaten gecit uyumaz o yapsın bırak sen uyumana bak canım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 tık tık tık aysummm komşuu ben geldimmm taaa istanbullardan sanada dolma getirdim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ooo hoşgeldin buyur geç şöyle kendini evinde hisset tamam mı neler de yapmış neler de yapmış dur bi çay demleyip gelim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 evinde pek güzelmiş bu arada alıcı çıkmış evine benim çay açık olsun aysum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 getirmiştim ama dur hemen açayım seninkini yaa evet komşu alıcı çıktı ama güzel yani şimdi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 saol aysum eline sağlık Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 sarmalarda pek güzel senin de eline sağlık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.