Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Karanfil mi, Nesin Sen Yüzün sanki dolunay; yüreğimde mi, nedir? Ellerin çizgi çizgi belleğimde mi, nedir? Varlığın yedi iklim sunuyor coğrafyama Yokluğun diken diken kimliğimde mi, nedir? Bir özlem fırtınası savuruyorsa beni Çölleri hatırlamamak dileğimde mi, nedir? Hayalin bir tereddüt, yapışıyor yakama Sna alışkın olmak iliğimde mi, nedir? Eflatun kıvılcımlar düşürdün yollarıma Her kıvrım bir umut, günlüğümde mi, nedir? Bir sürgün potasında damla damla eriyen Yalnız bedenim değil, benliğim de mi, nedir? Saçları dağılıyor denizin sevda için Açan nergisim, öten kekliğim de mi, nedir? Her bakışın ruhuma dokunan bir iğnedir Mıknatıslı gözlerin, bilirim, şahanedir Tutkusu yumak yumak sarıyor benliğimi Bana gülüşün lazım; gözlerin bahanedir. Nurullah Genç Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Adem sağol çok güzel bir şiirdi bu... Ne kadar teşekkr etsem azdır Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 tatlışım benim teşekkürler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Sana da başarılar canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 sınav ıstediğin gibi geçmiştir umarım istediğin sonuç gelmese bile sakın üzülme daha önunde yıllar var seni kocaman sevıyorum şekerim benım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 sınav ıstediğin gibi geçmiştir umarımistediğin sonuç gelmese bile sakın üzülme daha önunde yıllar var seni kocaman sevıyorum şekerim benım Pek istediğim gibi değildi canım ama o kadar takmamak lazım tşekkür ederiiim bende seni seviyoruuuuuuuuuuuuum Bu yeni smileyler de bişeye benzemiyo bee Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 sınavları kaybetmek dünyanın sonu değil bunu unutma şimdi olmazsa sonra tekrar girersin hayırlısı olsun..! önemli olan sağlık ...! kendine iyi bak ...! selametle ........... EN İYİSİ OL! Dağın tepesinde bir çam olamazsan, vadide bir çalı ol; Fakat en iyi çalı sen olmalısın. Çalı olmazsan, bir ot parçası ol. Bir yola neşe ver, Bir misk çiçeği olmazsan, saz ol. Fakat gölün içindeki en güzel saz sen olmalısın. Hepimiz kaptan olamayız, tayfa da olabiliriz, Dünyada hepimiz için yapılacak bişey vardır. Yapacağımız iş, size en yakın iştir. Cadde olamazsan patika ol. Güneş olamazsan yıldız ol. Kazanmak yahut kaybetmek ölçü değil. SEN NE İSEN ONUN EN İYİSİ OL!!!... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 şekerparem güzel gözlüm çok yakında daha sık görüşeceğiz umarım her şey de her şer de bir hayır vardır derler sen bir sin ve teksin ve sen benim biricik güzel gözlümsün sevgiler tatlım kocaman öpücüklerrrrr Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 hemşirem benim bu şiirde sana armağanım olsun... BENİM KORKUM ÖLÜM DEĞİL Geçen gün senin yanında aklıma ölümüm geldi Sensizlik bir mızrak gibi saplandı kalbime O son anı hatırladım, o seni koyup gidişimi İlk defa bu kadar üzüldüm dünyaya geldiğime Ölüm! kaçınılmaz sonuç o soğuk kelime Bir gün ucuz bir fahişe gibi koynuma girecek Yüzümde gezinecek pis ve ********* elleri Korkudan büyümüş gözlerimde hayaller can verecek Biliyorum üzüleceksin, ama bir gerçek Bir yerde sevişmek gibi, bir yerde yaşamak kadar Ne hazin sıcaklığımızın bizi terletmesi Ve yüz yüze birbiri ardınca kapanan kapılar Ergen uzanır bir el son kampanyayı çalar Anlarız kaçınılmaz anın geldiğini Şehre bir bomba düşmüş gibi aynalar, camlar kırılır İnsan arar da bir türlü bulamaz güzelliğini. Kimse benim kadar bilemez ölümün rezilliğini Seni koyup gitmenin hüznünü ben anlarım Çünkü ben sende bildim kendimi, sende sevdim Senin yanında seninle değerlendi zamanlarım Ne acı gün kadehlerin boş kalması, şarkıların yarım Mevsimlerin birbiri ardınca bir anda bitivermesi Ansızın toprakla dolması gözlerimizin Kanımıza o çirkin böceklerin girmesi Kim bilir ölüm belki de bir çilenin sona ermesi Belki güzeldir, şu sefil dünyaya boş gözle bakmak Ne çare ki sen varsın, o dünyada sen varsın Benim korkum ölüm değil, seni yalnız bırakmak. Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatıller şekerım benım,2 ay yokum.öpüyorummmmmmmmmmmm Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 nasılsın şekerim görüşemiyoruss Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 iyiyim açacım seni sormalı seninle bayaaaaaaaaaaadır görüşemiorz valla Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 nati teşekkür ederim canım yumoşum izmirdeyim ben Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 sana da bir uğradım canım,iyi misin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 iyiyim canım bugünlerde iyi hissediyorum kendimi sağol geldiğin için sen nasılsın? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bir fısıltı kulaklarımda ve;o fısıltının sessizliğinde .........sen varsın....... peki neden hala bir fısıltı olarak kalıyorsun ki!!! seni;yüreğinin sesini ....duymak..... bedenimde; duygulanan sesinin yankısını bulmak ... istiyorum... ve;bir suskunluk sende istemiyrum artık bu sessizliği... bilinmezliklerin yükü ......ağır geliyor.... ....toparlayamıyorum..... her defasında daha da karmaşık duygularda buluyorum kendimi... ve seni;bu karışıklıkta yaşamak istemiyorum... sen;bütün güzelliklerin en gerçeğine layıksın... haykır istersen bağır çağır yeter ki!!! fısıltı olarak kalma ......kulaklarımda... olur mu? ....fısıltıyla konuşuyor yüreğim benimle..... .......sakın duyma sen....... .......ne diyor biliyor musun?..... .....yüreğim seni çok özlemiş...... ......şiştttt!!!....... ama ;sır aramızda; .........duyma sen........ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 fısıltıda kalmam canım ablam benim yüreğine söyle duydum duyduuum bende özledim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.