Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 nasıl da paylaşıyor insan isterse nasıl da birmiş meğer hasretler nasıl da mecburmuşuz sabretmeye sevmeye, öğrenmeye Çiziktirim dedim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 ayyy bak almış sağol ya gelirim en kısa zamanda Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 al sana şiir... GÖZLER Sende sevgidir zaman ve Leyla'dır Kulak ver, tükenmeyen âh ü zârıma, gözler Ey, dikenli yolları gökyüzüne bağlayan Bir hayali dilberin çehresinde parlayan Mehtabım gülümse de kalbimde gül büyüsün Sen ki, güzel gözlerin belki en büyüğüsün Güneş gibi, ufkumda doğup da yanan gözler Ruhumun yağmurunu içip de kanan gözler Geceye mi çırpınış, gurbete mi bu hasret Bitmeyen bir susuzluk ve sönmeyen hararet Ortasında kalmışsın; saçların darmadağın Gülşenim, yıkılmadan saray gibi otağın Hayatın sonbaharı kuşatmadan rengini Yitirmeden şu billur ve masmavi engini Beni al kollarına, uyut sonsuza değin Yüzümde dalgalansın o simsiyah eteğin Göreyim elmas gibi parlayan nakışları Gönlümü çiçek çiçek sırlayan nakışları Papatya bir simada sana taht kurmuş Allah Ne olur, üzme beni; çektiğim her derin âh İçimden bir parçayı koparıp götürüyor Ve hicrân sis misali, her yanımı bürüyor Mehtabım, yıldız gibi süsle kâküllerini Koklayayım kalbimde yeşeren güllerini Islanmış sinesine çekiver bir baharın Uyandır şarkısıyla beni, kanaryaların Duaya kalksın elim, başım şükre uzansın Sesim dudaklarıma mahpus iken, uyansın Ve matem kuyusundan çekeyim ellerimi Toplayayım yerlere düşmüş hayallerimi Kapkaranlık dünyama bir ışık yakan gözler Bana, benimmiş gibi, ümitle bakan gözler Nurullah GENÇ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 al sana şiir... GÖZLER Sende sevgidir zaman ve Leyla'dır Kulak ver, tükenmeyen âh ü zârıma, gözler Ey, dikenli yolları gökyüzüne bağlayan Bir hayali dilberin çehresinde parlayan Mehtabım gülümse de kalbimde gül büyüsün Sen ki, güzel gözlerin belki en büyüğüsün Güneş gibi, ufkumda doğup da yanan gözler Ruhumun yağmurunu içip de kanan gözler Geceye mi çırpınış, gurbete mi bu hasret Bitmeyen bir susuzluk ve sönmeyen hararet Ortasında kalmışsın; saçların darmadağın Gülşenim, yıkılmadan saray gibi otağın Hayatın sonbaharı kuşatmadan rengini Yitirmeden şu billur ve masmavi engini Beni al kollarına, uyut sonsuza değin Yüzümde dalgalansın o simsiyah eteğin Göreyim elmas gibi parlayan nakışları Gönlümü çiçek çiçek sırlayan nakışları Papatya bir simada sana taht kurmuş Allah Ne olur, üzme beni; çektiğim her derin âh İçimden bir parçayı koparıp götürüyor Ve hicrân sis misali, her yanımı bürüyor Mehtabım, yıldız gibi süsle kâküllerini Koklayayım kalbimde yeşeren güllerini Islanmış sinesine çekiver bir baharın Uyandır şarkısıyla beni, kanaryaların Duaya kalksın elim, başım şükre uzansın Sesim dudaklarıma mahpus iken, uyansın Ve matem kuyusundan çekeyim ellerimi Toplayayım yerlere düşmüş hayallerimi Kapkaranlık dünyama bir ışık yakan gözler Bana, benimmiş gibi, ümitle bakan gözler Nurullah GENÇ Adem teşekkür ederim sana İşte o gözler var yaa o gözler O gözler benim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 aysum dünya kadınlar günün kutlu olsun ....! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Sen ağlarsan, Gök, kubbe ağlıyor. İnci gibi gözyaşlarınla, Yüreğime kan damlıyor. Bülbül feryat edip, Hüzün şakıyor. Güller sana üzülüp, Boynunu büküyor.. Sen ağlama canım, Ben senin yerine ağlarım. Kederinle yüreğimi dağlarım. Varsın kararmış ruhum, Biraz daha kararsın. Yeter ki, o güzel yüzünde Gonca güller açsın.. Sen sevda perimsin. Gülüşünle güzelsin. Hassas ruhunla, Bende özelsin. Semadan yere inen, Tanrının lûtfu, İyilik meleğimsin.. Sen ağlama, Hüzün gözlüm. Hep gül şiir sözlüm. Yüreğim dayanmaz, Bir damla gözyaşına, Ölürüm! Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Dostun tadı başka, aşkın tadı başka ne aşksız dost isterim ne de dostsuz aşk dostlarımla paylaşamazsam kederimi yarime anlatamazsam dostlarımın güzelliğini neye yarar bu hayat ???? yumo Mademki Mademki sevmeye niyetin yoktu, Arayan gözlerle bakmayacaktın. Mademki çılgındın sevdiğin çoktu, Çaresiz gönlümü yakmayacaktın. Başka kız yok muydu, elbette çoktu, Senden başkasına niyetim yoktu, Madem anlamazdın ilacın yoktu, Gönül yarasına bakmayacaktın. Sevgidir dünyada en kutsal duygu, Duymak gerekmez mi sevene saygı? Madem kararsızdın duyardın kaygı, Bir anda gönlüme akmayacaktın. Hüzünle bakarım durduğun yere, Gözyaşım sel oldu, gözlerim dere, Mademki değildim ben sana göre, Kalbime okları çakmayacaktın. Uçma havalarda, birazcık eğil, Ömürlük sevmiştim, mevsimlik değil, Unutmak inan ki elimde değil, Bu büyük sevdayı yıkmayacaktın. Her şeye rağmen kırgın değilim, Hâlâ seviyorum yorgun değilim, Gönlüm seninledir dargın değilim, Araya hasreti sokmayacaktın. Aşkını anlatsam yetmez ki süre, Arif'e dar gelir sensiz bu küre, Mademki kalbime girdin bir kere, Ordan ömür boyu çıkmayacaktın. Arif Gölge | Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 aysum bak uğramamışsın buraya o kadar mesaj yazdık ama tık yok senden nerelerdesin sesim geliyorsa masaya üç defa vur bakalım olur mu ? kendine iyi bak Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 aysum dünya kadınlar günün kutlu olsun ....! Hmmmm sağol yahu unutmaz hiç bir özel günü Sen ağlarsan, Gök, kubbe ağlıyor. İnci gibi gözyaşlarınla, Yüreğime kan damlıyor. Bülbül feryat edip, Hüzün şakıyor. Güller sana üzülüp, Boynunu büküyor.. Sen ağlama canım, Ben senin yerine ağlarım. Kederinle yüreğimi dağlarım. Varsın kararmış ruhum, Biraz daha kararsın. Yeter ki, o güzel yüzünde Gonca güller açsın.. Sen sevda perimsin. Gülüşünle güzelsin. Hassas ruhunla, Bende özelsin. Semadan yere inen, Tanrının lûtfu, İyilik meleğimsin.. Sen ağlama, Hüzün gözlüm. Hep gül şiir sözlüm. Yüreğim dayanmaz, Bir damla gözyaşına, Ölürüm! Egzorsist şiir yazmışsın ya sağol ne kadar güzel bir şiir bu sevindim okuyunca cidden. Tekrar teşekkür ederiiim çok iyisinnn Dostun tadı başka, aşkın tadı başkane aşksız dost isterim ne de dostsuz aşk dostlarımla paylaşamazsam kederimi yarime anlatamazsam dostlarımın güzelliğini neye yarar bu hayat ???? yumo Mademki Mademki sevmeye niyetin yoktu, Arayan gözlerle bakmayacaktın. Mademki çılgındın sevdiğin çoktu, Çaresiz gönlümü yakmayacaktın. Başka kız yok muydu, elbette çoktu, Senden başkasına niyetim yoktu, Madem anlamazdın ilacın yoktu, Gönül yarasına bakmayacaktın. Sevgidir dünyada en kutsal duygu, Duymak gerekmez mi sevene saygı? Madem kararsızdın duyardın kaygı, Bir anda gönlüme akmayacaktın. Hüzünle bakarım durduğun yere, Gözyaşım sel oldu, gözlerim dere, Mademki değildim ben sana göre, Kalbime okları çakmayacaktın. Uçma havalarda, birazcık eğil, Ömürlük sevmiştim, mevsimlik değil, Unutmak inan ki elimde değil, Bu büyük sevdayı yıkmayacaktın. Her şeye rağmen kırgın değilim, Hâlâ seviyorum yorgun değilim, Gönlüm seninledir dargın değilim, Araya hasreti sokmayacaktın. Aşkını anlatsam yetmez ki süre, Arif'e dar gelir sensiz bu küre, Mademki kalbime girdin bir kere, Ordan ömür boyu çıkmayacaktın. Arif Gölge | Yumocum varya sen herkesin isteyeceği türden bir dostsun çok teşekkr ederim sana ve temiz gönlüne. İyi ki varsın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Şekerim benim sağol aysum bak uğramamışsın buraya o kadar mesaj yazdık ama tık yok senden nerelerdesin sesim geliyorsa masaya üç defa vur bakalım olur mu ? kendine iyi bak İnmiyim cin miyim neyim yahu geldim vurayım mı getir kafanı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Görüşemiyoruz..İyisindir umarım.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 İyiyim hamdolsun sağol sorduğun için asıl seni sormalı ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 aysumum.... kürsümün gülü...çiçeğii... nasılsın canım... ? seninle de göörüşemiyoruz ne zamandır... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Hıhı görüşemiorz gelemiyorum uzun zamndr ya ama gelmek istiorm.... Özledm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 selam aysum naber nasılsın bakalım bayadır giremiyordum isteye baya özlemişim sizleri geldim gelir gelmezde anı defterlerini karalayayım dedim umarım iyisindir ? kendine dikkat et Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 aysum gecmıs olsun umarım en kısa surede saglıgına kavusursun allah acıl sıfalar versın.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 İyileştim ahmet sağol şükür iyileştim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 cok sevındım aysum ııylesmıs olmana haber alamayınca korkuntun vala tekrar cok gecmıs olsun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 sevgili aysum geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur ne zamandır görüşemiyoruz bende merak ettim seni kısa zamanda görüşmek dileğimle sevgiyle kal Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 sevgili aysum geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur ne zamandır görüşemiyoruz bende merak ettim seni kısa zamanda görüşmek dileğimle sevgiyle kal Geçti bitti... Hiçbir sorun kalmadı teşekkür ederim Siz de kendinize iyi bakın. Sağlık çok önemli diğer şeylere çok fazla takılmamak lazım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 güzel bi şiir.. Doktorum Ey! Doktor vardır yaraya merhem çalar Hasta vardır ilaçtan medet umar İnsan vardır, güzelliğin peşinde İnsan vardır dostlarının işinde... İnsan vardır güzelliği aşında Rahmet vardır gözlerinde kaşında Bende garip kaldım bir gün Gurbetin çıkmazında Ne duama inadım ne bedduama yandım Düştüm kara deliğe dostlarım vardır sandım Aldandım Doktor vardır yüreğe neşter atar İçimden akıp giden sevgi seline bakar Varsa bir yerde kinim Kaldırıp çöpe atar Anladım Dost doktora bedelmiş Bir tek selamı bile,hemen şifa edermiş usanmadan bıkmadan hasta sözü dinlermiş Bilmedim Yaraya tuz basanların hillesin Alır aslan gibi adamların kellesin Doktorum ey! ...doktorum neredesin Bu yaram derindir benim onulmaz Dikiş tutmaz Kana boğar beni, göçerim bu dünyadan Ben kaçamam ölümüne sevdadan Bir yara ki derin çizikler atmış Bir derdime binlercesini katmış Olmaz Doktor, eşeleme yaramı Onlar anlamazlar benim daramı Mübarektir ellerin, bunu böyle bellerim Seviyorum diyemez artık Köze vurmuş yüreğim... tutma sen de yanarsın Ola ki, sahtelere kanarsın İşte beni o zaman yakarsın... Metin Topçu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Ey doktorum ey erbayum doktorum sağolasın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Hayatın insanlara ne getireceği hiç belli olmuyor Yaşanan tüm herşey insanlar içindir bunu unutma iyi veya kötü her işte bir hayır vardır demişler sağlık herşeyden önemli . kendine iyi bak .Sağlıcakla kal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.