Φ Murti_San Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Karalamktan en çok hoşlandığım anı defteri buuuu Herzaman böyle güler yüzlü ve sevecen ol ! Kendine iyi bak !!! Unutma beni bak sonra karışmam Papatya Tarlası Bir papatya tarlası düşün.. İlkbahar ayı.. Ve sen, onun yanından gecen yolda yürüyorsun... Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini çeker.. Binlercesinden birisidir ama sen, onun yanına gidersin.. Onda seni çeken bir şeyler vardır. O papatyayı olduğu yerden koparırsın.. Sadece senin olsun istersin, sadece senin.. Öleceğini düşünmeden. Ve gidersin o tarladan... İçindeki şiddetin durduramadığı bir bencillik ama bir o kadar güzel ve hapsedici. İşte bu TUTKU... Yine o tarlanın kenarındaki yolda yürüyorsundur.. Yine milyonlarcası arasında bir tanesi seni çeker.. Yaklaşırsın, yanına gidersin o papatyanın.. Gözlerin başkasını görmez olur o an. Onun için her şeyi yapmak istersin... Dokunmak istersin.. Dokunamazsın, orda, onunla ölmek istersin. Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir burnuna.. Dayanamazsın onun kokusuna.. Unutturur her şeyi bir anda ve o kokunun geldiği yöne gidersin.. O papatya orda kalmıştır, yüreğinin bir kenarında.. Paylaşılmamıştır bi çok şey.. Unutulmaz belki ama geri de dönülmez ona.. İşte bu AŞK... Yine o yoldasın.. Papatya tarlasının yanından gecen.. Ve yine bir papatya ... Milyonlarcasının içinde seni çeker.. Gidersin yanına.. Orda kalakalırsın.. O hiç ölmesin diye her şeyi yaparsın.. Tüm gücünle onunla olmak istersin.. Oradan seni koparacak hiç bir güç olmadığına inanırsın.. Ve orda onunla ölene kadar birlikte kalırsın... İşte bu da SEVGİ... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 bana sorun banaaa Karalamktan en çok hoşlandığım anı defteri buuuu Herzaman böyle güler yüzlü ve sevecen ol ! Kendine iyi bak !!! Unutma beni bak sonra karışmam Papatya Tarlası Bir papatya tarlası düşün.. İlkbahar ayı.. Ve sen, onun yanından gecen yolda yürüyorsun... Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini çeker.. Binlercesinden birisidir ama sen, onun yanına gidersin.. Onda seni çeken bir şeyler vardır. O papatyayı olduğu yerden koparırsın.. Sadece senin olsun istersin, sadece senin.. Öleceğini düşünmeden. Ve gidersin o tarladan... İçindeki şiddetin durduramadığı bir bencillik ama bir o kadar güzel ve hapsedici. İşte bu TUTKU... Yine o tarlanın kenarındaki yolda yürüyorsundur.. Yine milyonlarcası arasında bir tanesi seni çeker.. Yaklaşırsın, yanına gidersin o papatyanın.. Gözlerin başkasını görmez olur o an. Onun için her şeyi yapmak istersin... Dokunmak istersin.. Dokunamazsın, orda, onunla ölmek istersin. Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir burnuna.. Dayanamazsın onun kokusuna.. Unutturur her şeyi bir anda ve o kokunun geldiği yöne gidersin.. O papatya orda kalmıştır, yüreğinin bir kenarında.. Paylaşılmamıştır bi çok şey.. Unutulmaz belki ama geri de dönülmez ona.. İşte bu AŞK... Yine o yoldasın.. Papatya tarlasının yanından gecen.. Ve yine bir papatya ... Milyonlarcasının içinde seni çeker.. Gidersin yanına.. Orda kalakalırsın.. O hiç ölmesin diye her şeyi yaparsın.. Tüm gücünle onunla olmak istersin.. Oradan seni koparacak hiç bir güç olmadığına inanırsın.. Ve orda onunla ölene kadar birlikte kalırsın... İşte bu da SEVGİ... Murat teşekkür ederim... Keşke yanında ölebileceğin sonsuza kadar onunla olacağın bir AŞK olsaydı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Aşk insanın kapısını ne zaman çalacağı belli olmaz ! Bakarsın bir gün aşık oluvermişsindir ! Ama zor olan bunu yaşatabilmek sanırım ! sen herzaman yüzünü güneşe dön ! Sevmeyi bilene güneş yüzünü bir gün gösterecektir . Sevgiler........................ Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 aysumcum özletiyorsun kendini, geçen msn de yakaladık birbirimizi ama fazlaca görüşemiyoruz yahu, Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 kaçak nere kaçtın gene insan arassıra uğramazmı hiç bizleri unuttun galiba umarım iyisindir . kendine iyi bak ! kaç kişi mesaj attı ama cevap yok bunada yazmassın belki ama biz seni unutmadık . tüm güzellikler seninle olsun ! yüreği ve kalbi pırlanta kadar saf ,temiz.............! Masal denizlerden enginde bir masal kadar sıcak bir çiçek kadar narin, bir sevda kadar derin vuslat gibi beklenen sıla gibi özlenen canan bir kartal gibi rüzgarlarda uçacak, uzaklardan değecek ellerime ellerin kainatı estiren aşk geçecek içinden gözünde yuvalanan bir damla yaşta toprak baharın rüzgarına dokunacak ellerin mevsimlerin sevdada yokluğunu bilmeden bir demet ışık gibi bir filize konacak yüreğinin içinde feza gibi yüreğin ateşi okuyacak yıldızlarla titrerken bir çekirdekle doğup duyulmamış masallar dehlizden daha kara daha mavi denizden biz o anı yaşarken sur üfleyecek zaman eşsiz bir esintiyle esecek karnavallar bir ışık hüzmesiyle inip gözlerimizden kainat boşluğunu dolduracak erguvan gökten üç elma iner yükselip elimizden biri sana bir bana biri yasak aşkından dokur ebruli renkler yeşiller morlar allar sonsuz mısrası aşkın inerken dilimizden değecek parmakların yıldızlara yanmadan bir masal dünyasına açılacak kapılar İbrahim Yüksel Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 yumoşummmm benim seni çok özledim yaa teşekkür ederim güzel ruhlu arkadaşım aysumcum özletiyorsun kendini, geçen msn de yakaladık birbirimizi ama fazlaca görüşemiyoruz yahu, Sardunyam ablam benim bende özlüyorum sizi yaa çook öpüyorum kaçak nere kaçtın gene insan arassıra uğramazmı hiç bizleri unuttun galiba umarım iyisindir . kendine iyi bak ! kaç kişi mesaj attı ama cevap yok bunada yazmassın belki ama biz seni unutmadık . tüm güzellikler seninle olsun ! yüreği ve kalbi pırlanta kadar saf ,temiz.............! Masal denizlerden enginde bir masal kadar sıcak bir çiçek kadar narin, bir sevda kadar derin vuslat gibi beklenen sıla gibi özlenen canan bir kartal gibi rüzgarlarda uçacak, uzaklardan değecek ellerime ellerin kainatı estiren aşk geçecek içinden gözünde yuvalanan bir damla yaşta toprak baharın rüzgarına dokunacak ellerin mevsimlerin sevdada yokluğunu bilmeden bir demet ışık gibi bir filize konacak yüreğinin içinde feza gibi yüreğin ateşi okuyacak yıldızlarla titrerken bir çekirdekle doğup duyulmamış masallar dehlizden daha kara daha mavi denizden biz o anı yaşarken sur üfleyecek zaman eşsiz bir esintiyle esecek karnavallar bir ışık hüzmesiyle inip gözlerimizden kainat boşluğunu dolduracak erguvan gökten üç elma iner yükselip elimizden biri sana bir bana biri yasak aşkından dokur ebruli renkler yeşiller morlar allar sonsuz mısrası aşkın inerken dilimizden değecek parmakların yıldızlara yanmadan bir masal dünyasına açılacak kapılar İbrahim Yüksel Murticim görür görmez yazdım bak. Çok sevindim yaa çok güzel bu şiir yüreğine sağlık. Çok düşüncelisin.. O senin kalbinin temizliği canım benim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Murticim görür görmez yazdım bak. Çok sevindim yaa çok güzel bu şiir yüreğine sağlık. Çok düşüncelisin.. O senin kalbinin temizliği canım benim Sağol yazdığın için ! Asıl ben teşekkür ederim.beyendiğine sevindim . İnsan kendisi nasıl ise karşındakinide öyle görürmüş ! sende öylesin kendine iyi bak .... ! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Avatarındaki bebeklere bitiyorum,espiri yapmayı ve kaldırmayı biliyorsun.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Kuvvetliyimdir ayıptır söylemesi Bende seni seviyorum taurus Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Küçük sırdaşım benim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Küçük sırdaşım benim Bu ne kadar tatlı bir çocuk ne kadar güzel sözler... Canım benim Canım sırdaşım benim... Teşekkür ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Seni Seviyorum Ben de seni canım Teşekkür ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 canım güzel gözlüme bakmıştım ben yok mu? :huh: Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 canım güzel gözlüme bakmıştım ben yok mu? :huh: Burdayım canım burda Teşekkür ederim şekerim çok tatlıı Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 kız tam bi saat 54 dakikada cevap yazmışsın :P nerdeydin bakıyım hı?????? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Bağlantıdan kaynaklanıyor on saatte gidiyor yaa Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 canım ya kıyamam güzel gözlüm benim öpüyorum tatlımmmm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Bende öpüyorum tatlışım beniiim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Aysum bana çorba getirdiğin için teşekkür ederim . çorbayı sen mi yaptın bakem güzel olmuşşş. bende sana bu küçük hediyeyi veriyorum . hayatta tüm güzellikler senin olsun .... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Aysum bana çorba getirdiğin için teşekkür ederim .çorbayı sen mi yaptın bakem güzel olmuşşş. bende sana bu küçük hediyeyi veriyorum . hayatta tüm güzellikler senin olsun .... Zaten bütün güzellikleri koymuşsun içine bir ben eksiğim o güzellikler içinde... Artık orada yaşayayım ben değil mi pembe pembe .... ( Güzel düşler gibi) Teşekkür ederim murat Çorbayı özenle yaptım bu arada Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 güzel gözlümmm yanımda olduğunu bilmek güzel unutma ki ben de senin yanındayım destek olmadan paylaşmadan zaten ne anlamı var ki yaşamanın olgunluğunla, düşüncelerinle bitanesin yaşını belli bile etmiyon valla canım seni çok seviyorum sen de biliyorsun nickini değiştirdiklerimi daha bi başka seviyorum öptüm kısss Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Canım benim doğru söylüyorsun sevgisiz dostsuz yaşanmaz ki bu dünyada... Yanımda olduğunu biliyorum iyi varsın seni çok seviyorum canım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.