Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Sana birşeyler yazacaktım ama aklıma yazacak birşey gelmedi kusura bakma onun için yazamıyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Sonra karşıdan durup onların kıvırtmalarını seyrediyorum.Asena halt etmiş yanlarına (NATALİA gibi) ah bir görseniz...9-8 kıvamında tüm teka tüm tek....... Bu ne demek şimdi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ne yapayım suç işledim yine cevap yazmakla bana karalattın anı defterini özür... Karalamışsız bir şeyi silsekte karalanmamış edemezsin... Yazdığımı silince,yaşadığınında silindiğini zannedersin...... O zaman hiç yazmamalı,bir gün silmeyi düşüneceksen, ve hiç yaşamamalı birgün öleceğini düşüneceksen...dimi Aysum ne söz ammaa.. Sevgilerimle... Efet yaff biraz açıklarmısın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Hele bak insan bi kere de tam tamına güsel bi laf eder... Yok olmuyooo illa bişe bulacannn Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Görünmez akşamın ufkundasın Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Aysum sende yuksun yf Saklambaç mı oynuyonus yoksa nedir.. Nirelerdesinis.. bende kayboluyorum arada ama siz benden betersiniz.. Yarın bayram.. İyi bayramlar canemm.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 saklışehrim iyi bayramlar canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Tatlım, güselim canım İyi bayramlar Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Görünmez akşamın ufkundasın Aysum sende yuksun yf Saklambaç mı oynuyonus yoksa nedir.. Nirelerdesinis.. bende kayboluyorum arada ama siz benden betersiniz Yarın bayram.. İyi bayramlar canemm.. saklışehrim iyi bayramlar canım Tatlım, güselim canım İyi bayramlar Ayhh tatlılar sizin de bayramınız mübarek olsun... Şimdi bayramı beraber geçirmek vardı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 benim gönlü geniş, sımsıcak yürekli, enerjik dostum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 benim gönlü geniş, sımsıcak yürekli, enerjik dostum... ----> anlatabildim umarım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 canım güzel gözlüm tatlı dillim neredesin sen dınınınının neredesin sen iyi bayramlar canım dişleğim benimmyicem valla tutmayın beni öptüm gülüm iyi bayramlar Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 canım güzel gözlüm tatlı dillim neredesin sen dınınınının neredesin sen iyi bayramlar canım dişleğim benimmyicem valla tutmayın beni öptüm gülüm iyi bayramlar Allah kimler gelmiş. Geldin de nen haber vermedin . İyi bayramlar yumoşum benim. Seni çok özledim beaa. Böle yazarsan asıl ben seni yicem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 canım benım,senınle karşılaşamıyoruz pek.buraya yazayım dedım.inşallah herşey güzeldir. öptümmm kocamann hemideeee Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 canım benım,senınle karşılaşamıyoruz pek.buraya yazayım dedım.inşallah herşey güzeldir. öptümmm kocamann hemideeee Güzel diyelim güzel olsun canım Senin de durumlar düzeldi umarım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Bir kız vardı deli dolu giderdi hep uzaklara bizi hiç görmezdi yanımızdan geçerken rüzgarı bizi savururdu uzaklara gitmesekte görmesekte o benim arkadaşımdııııııı..... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Arkadaşımdı mı hala arkadaşınız Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 kusura bakma yaf sonunda ® olacaktı. Arkadaşımızdırrrrr..!!! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 AYSUM SENİ......... ÇOKKKKKKKKKKK.... ÖZLEDİM.................... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Kaybolup gittin Kendine iyi bakk unutma bizi tamam mı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Ehhh ne yaparsınız güzel arkadaşlarım iş başa düştü.. Bende sizi çook özledim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.