Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 niye ektin bizi sedoş hanım..... yok canım ne ekmesi,önemli bi işim vardı gelemediğime üzüldüm ya.keşke oraya gelseydım değmeyen bi işti işte Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 kız o akşamki video neydi öle bayıldım valla gözlerim doldu duygulandım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 gözlerin mi doldu,dur bi daha göndereyım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 yok canım ne ekmesi,önemli bi işim vardı gelemediğime üzüldüm ya.keşke oraya gelseydım değmeyen bi işti işte hem önemli diyon hem değmeyen diyon.... bi daha olmasın.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Erbaycım sizi bir kere ekti beni iki kere. ama bir daha olmayacak gitmeyecem artık. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Erbaycım sizi bir kere ekti beni iki kere. ama bir daha olmayacak gitmeyecem artık. ekilmek neymiş görücek o.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 benım yemeğin gününden son anda haberım oldu,başka işim vardı gelemedım. hem taurus a kızın yaw,yemeği düzenleyın dıyen o gelmeyen o Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ben de gelemedim yemeğe ve coookkkk üzüldüm. Bir sempozyum için perşembe akşamından Anklara'ya gitmiştim. Cuma gunu haberim oldu yemekten ve aslında cuma aksamı sırf yemek için dönmeyi düşünüyordum ama Ender'in Ankara'da üniversiteden çok sevdiği ve uzun süredir görüşemediği bir arkadaşı vardı ve onu görmek istediğini söyledi ve cuma gecesi otobüse binip cumartesi sabaha O da Ankara'ya geldi. Hatta arkadaşı bizi ekti sandık çünkü saat 14:00 e kadar telefonu kapalıydı... Sinir olduk aslında ve o sinirle akşam saat 19:00 da bir otobüs vardı ona binelim dönelim dedik ama sonra Ali (Ender'in arkadaşının adı bu ) saat 14:00 de aradı ve iftar için yer ayırdıgını ve yanımıza doğru geldiğini söyledi... Özürler falan diledi biz de affettik tabi bu durumda da otobüse ancak gece binebildik ve pazar sabahı İstanbul'da olabildik... Ama aklım orda, yemekte kaldı ne yalan soyleyeyim. Sardunyam'a da yazdım ama o daha görmemiş sanırım yazdıklarımı... Birisi bana anlatsın neler yaptınız o gece, nasıl geçti, kimler vardı, fotoğraf var mı bana da yollasanız da ben de en azından fotoğraflara baksam da kendimi ordaymış gibi hissetsem hani olmaz mı ki? hıı? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ben de gelemedim yemeğe ve coookkkk üzüldüm. Bir sempozyum için perşembe akşamından Anklara'ya gitmiştim. Cuma gunu haberim oldu yemekten ve aslında cuma aksamı sırf yemek için dönmeyi düşünüyordum ama Ender'in Ankara'da üniversiteden çok sevdiği ve uzun süredir görüşemediği bir arkadaşı vardı ve onu görmek istediğini söyledi ve cuma gecesi otobüse binip cumartesi sabaha O da Ankara'ya geldi. Hatta arkadaşı bizi ekti sandık çünkü saat 14:00 e kadar telefonu kapalıydı... Sinir olduk aslında ve o sinirle akşam saat 19:00 da bir otobüs vardı ona binelim dönelim dedik ama sonra Ali (Ender'in arkadaşının adı bu ) saat 14:00 de aradı ve iftar için yer ayırdıgını ve yanımıza doğru geldiğini söyledi... Özürler falan diledi biz de affettik tabi bu durumda da otobüse ancak gece binebildik ve pazar sabahı İstanbul'da olabildik... Ama aklım orda, yemekte kaldı ne yalan soyleyeyim. Sardunyam'a da yazdım ama o daha görmemiş sanırım yazdıklarımı... Birisi bana anlatsın neler yaptınız o gece, nasıl geçti, kimler vardı, fotoğraf var mı bana da yollasanız da ben de en azından fotoğraflara baksam da kendimi ordaymış gibi hissetsem hani olmaz mı ki? hıı? yok bıdaha anlatma anladım.sardunyama da yazmışsın.sıra erbaydamı paula da var unutma bıd e tanvaktı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 niye ektin bizi sedoş hanım..... Nasıl yaa.. Sardunyam Sedoş'un da geldiğini,hatta bana çok kızdığını söyledi..Kekse yemiyorum haberiniz ola.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 yok bıdaha anlatma anladım.sardunyama da yazmışsın.sıra erbaydamı paula da var unutma bıd e tanvaktı ha onlarda mı vardı... dur o zaman onlara da yazimm kızzzzzz taurus sana ne dediler bilmem ama Sedoş bana dün akşam gitmediğini söyledi... Galiba seni keklemişler Bu konuya bi açıklık getirin nerde bu sedelina nerde bu sardunyam konuşun gayriii... susmayınnnn sustukca sıra size gelir demiş atalarımız Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 sedelina hanımı sahura bekliyoruz bu gece. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 ha onlarda mı vardı... dur o zaman onlara da yazimm kızzzzzz taurus sana ne dediler bilmem ama Sedoş bana dün akşam gitmediğini söyledi... Galiba seni keklemişler Bu konuya bi açıklık getirin nerde bu sedelina nerde bu sardunyam konuşun gayriii... susmayınnnn sustukca sıra size gelir demiş atalarımız Yok yok..Kek falan değil..Sardunyam,Tan ve Paula yemekten sonra Sedoş'un yanına gitmişler,sonrada hep beraber bir tatlıcıda oturmuşlar.Yani Sedoş gitmemiş yemeğe.. Yanlış anlaşılma diyelim,uzamasın eniyisi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yok yok..Kek falan değil..Sardunyam,Tan ve Paula yemekten sonra Sedoş'un yanına gitmişler,sonrada hep beraber bir tatlıcıda oturmuşlar.Yani Sedoş gitmemiş yemeğe.. Yanlış anlaşılma diyelim,uzamasın eniyisi.. Uzamasın tabi, hele taurus sen hiç konuşma sanki kendisi geldi de sedoş gelmedi... Bundan sonra kimse beni şurdan şuraya götüremez, sizin ipinizle kuyuya inmem artık ben. Hiç bir yere de gelmiycem işte o kadar. Ne bu ya ben sizin oyuncağınız mıyım, verin misketlerimi oynamıyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sedelına ıcımden geldı sana bı sıır hedıye etmek ıstedım.ne zaman okusam gozlerım dolar huzunlenırım.ıste sıır Şiir ve Kahve Gel desem, bu akşam Bir kahve ısmarlayayım sana Bir fincan kahve: Cezvesinde kaynamış hatıralar, Köpüklerinde sevgi parlayan, Fincanında dostluk ile telve Bir yorgunluk kahvesi. En iyisi ben sana Bir şiir ısmarlayayım Yanında da Bir fincan acı kahve... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 sedelına ıcımden geldı sana bı sıır hedıye etmek ıstedım.ne zaman okusam gozlerım dolar huzunlenırım.ıste sıır Şiir ve Kahve Gel desem, bu akşam Bir kahve ısmarlayayım sana Bir fincan kahve: Cezvesinde kaynamış hatıralar, Köpüklerinde sevgi parlayan, Fincanında dostluk ile telve Bir yorgunluk kahvesi. En iyisi ben sana Bir şiir ısmarlayayım Yanında da Bir fincan acı kahve... şaka bi yana çok güzel bir şiirmiş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bundan sonra kimse beni şurdan şuraya götüremez, sizin ipinizle kuyuya inmem artık ben. tamam şurdan şuraya gelmezsen,bızde burdan buraya götürürürk baby bızım ipimizle kuyuya inemezsın çünkü yankomşu aldıydı,atkı örüomuş ipi bitmiş de Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yok yok..Kek falan değil..Sardunyam,Tan ve Paula yemekten sonra Sedoş'un yanına gitmişler,sonrada hep beraber bir tatlıcıda oturmuşlar.Yani Sedoş gitmemiş yemeğe.. .. cidden ben gitmemişmiyim,bak helee.bıde sen gıttın deyıp benıde kandırmışlar bende saf saf inandım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 cidden ben gitmemişmiyim,bak helee.bıde sen gıttın deyıp benıde kandırmışlar bende saf saf inandım sen gelmemişmisin bak hele bizde geldin sandıydık saf saf inandık. Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 yaw şu sedelinayı alında arada bende foruma gireyım,fırsat bırakmıyorrr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 alalım yaww hakkatten sana fırsat vermiyor değilmi bak sen şu deluyeeeee Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 iyi bayramlar sana kurdela yollıcam gı canım ya ösledimmmmmmmmmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 sağol canım sanada iyi bayramlar Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 bayrama daha uc gun var anlasilan simdiden bayramlasiliyor bayraminiz mubarek olsun sevgi ve guzelleklerle gecicek bu bayraminizi sevgi eylemlerinizle harcamanizi dilerim.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 bayrama daha uc gun var anlasilan simdiden bayramlasiliyor bayraminiz mubarek olsun sevgi ve guzelleklerle gecicek bu bayraminizi sevgi eylemlerinizle harcamanizi dilerim.... karşılaşamayacağımız için şimdiden bayramlaşıyoruz..seninde bayramın mübarek olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.