Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
niye ektin bizi sedoş hanım..... -_-

yok canım ne ekmesi,önemli bi işim vardı gelemediğime üzüldüm ya.keşke oraya gelseydım değmeyen bi işti işte :online2long:

• Cevaplar 622
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yok canım ne ekmesi,önemli bi işim vardı gelemediğime üzüldüm ya.keşke oraya gelseydım değmeyen bi işti işte :online2long:

hem önemli diyon hem değmeyen diyon.... -_- bi daha olmasın.... :P:lol:

Gönderi tarihi:

benım yemeğin gününden son anda haberım oldu,başka işim vardı gelemedım. -_-

hem taurus a kızın yaw,yemeği düzenleyın dıyen o gelmeyen o :angry:

Gönderi tarihi:

ben de gelemedim yemeğe ve coookkkk üzüldüm. Bir sempozyum için perşembe akşamından Anklara'ya gitmiştim. Cuma gunu haberim oldu yemekten ve aslında cuma aksamı sırf yemek için dönmeyi düşünüyordum ama Ender'in Ankara'da üniversiteden çok sevdiği ve uzun süredir görüşemediği bir arkadaşı vardı ve onu görmek istediğini söyledi ve cuma gecesi otobüse binip cumartesi sabaha O da Ankara'ya geldi. Hatta arkadaşı bizi ekti sandık çünkü saat 14:00 e kadar telefonu kapalıydı... Sinir olduk aslında ve o sinirle akşam saat 19:00 da bir otobüs vardı ona binelim dönelim dedik ama sonra Ali (Ender'in arkadaşının adı bu :) ) saat 14:00 de aradı ve iftar için yer ayırdıgını ve yanımıza doğru geldiğini söyledi... Özürler falan diledi biz de affettik tabi :) bu durumda da otobüse ancak gece binebildik ve pazar sabahı İstanbul'da olabildik... Ama aklım orda, yemekte kaldı ne yalan soyleyeyim. Sardunyam'a da yazdım ama o daha görmemiş sanırım yazdıklarımı... Birisi bana anlatsın neler yaptınız o gece, nasıl geçti, kimler vardı, fotoğraf var mı bana da yollasanız da ben de en azından fotoğraflara baksam da kendimi ordaymış gibi hissetsem hani olmaz mı ki? hıı?

Gönderi tarihi:
ben de gelemedim yemeğe ve coookkkk üzüldüm. Bir sempozyum için perşembe akşamından Anklara'ya gitmiştim. Cuma gunu haberim oldu yemekten ve aslında cuma aksamı sırf yemek için dönmeyi düşünüyordum ama Ender'in Ankara'da üniversiteden çok sevdiği ve uzun süredir görüşemediği bir arkadaşı vardı ve onu görmek istediğini söyledi ve cuma gecesi otobüse binip cumartesi sabaha O da Ankara'ya geldi. Hatta arkadaşı bizi ekti sandık çünkü saat 14:00 e kadar telefonu kapalıydı... Sinir olduk aslında ve o sinirle akşam saat 19:00 da bir otobüs vardı ona binelim dönelim dedik ama sonra Ali (Ender'in arkadaşının adı bu :) ) saat 14:00 de aradı ve iftar için yer ayırdıgını ve yanımıza doğru geldiğini söyledi... Özürler falan diledi biz de affettik tabi :) bu durumda da otobüse ancak gece binebildik ve pazar sabahı İstanbul'da olabildik... Ama aklım orda, yemekte kaldı ne yalan soyleyeyim. Sardunyam'a da yazdım ama o daha görmemiş sanırım yazdıklarımı... Birisi bana anlatsın neler yaptınız o gece, nasıl geçti, kimler vardı, fotoğraf var mı bana da yollasanız da ben de en azından fotoğraflara baksam da kendimi ordaymış gibi hissetsem hani olmaz mı ki? hıı?

yok bıdaha anlatma anladım.sardunyama da yazmışsın.sıra erbaydamı :D paula da var unutma bıd e :D:lol: tanvaktı

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

niye ektin bizi sedoş hanım..... -_-

Nasıl yaa.. :huh::blink::wacko: Sardunyam Sedoş'un da geldiğini,hatta bana çok kızdığını söyledi..Kekse yemiyorum haberiniz ola.. -_-

Gönderi tarihi:

yok bıdaha anlatma anladım.sardunyama da yazmışsın.sıra erbaydamı :D paula da var unutma bıd e :D:lol: tanvaktı

ha onlarda mı vardı... dur o zaman onlara da yazimm kızzzzzz :):w00t:

taurus sana ne dediler bilmem ama Sedoş bana dün akşam gitmediğini söyledi... Galiba seni keklemişler :) Bu konuya bi açıklık getirin nerde bu sedelina nerde bu sardunyam :w00t: konuşun gayriii... susmayınnnn sustukca sıra size gelir demiş atalarımız :):w00t:

Gönderi tarihi:

ha onlarda mı vardı... dur o zaman onlara da yazimm kızzzzzz :):w00t:

taurus sana ne dediler bilmem ama Sedoş bana dün akşam gitmediğini söyledi... Galiba seni keklemişler :) Bu konuya bi açıklık getirin nerde bu sedelina nerde bu sardunyam :w00t: konuşun gayriii... susmayınnnn sustukca sıra size gelir demiş atalarımız :):w00t:

Yok yok..Kek falan değil..Sardunyam,Tan ve Paula yemekten sonra Sedoş'un yanına gitmişler,sonrada hep beraber bir tatlıcıda oturmuşlar.Yani Sedoş gitmemiş yemeğe..

Yanlış anlaşılma diyelim,uzamasın eniyisi.. -_-

Gönderi tarihi:

Yok yok..Kek falan değil..Sardunyam,Tan ve Paula yemekten sonra Sedoş'un yanına gitmişler,sonrada hep beraber bir tatlıcıda oturmuşlar.Yani Sedoş gitmemiş yemeğe..

Yanlış anlaşılma diyelim,uzamasın eniyisi.. -_-

Uzamasın tabi, hele taurus sen hiç konuşma sanki kendisi geldi de sedoş gelmedi... :angry:

Bundan sonra kimse beni şurdan şuraya götüremez, sizin ipinizle kuyuya inmem artık ben. Hiç bir yere de gelmiycem işte o kadar. :angry:

Ne bu ya ben sizin oyuncağınız mıyım, verin misketlerimi oynamıyorum :P

Gönderi tarihi:

sedelına ıcımden geldı sana bı sıır hedıye etmek ıstedım.ne zaman okusam gozlerım dolar huzunlenırım.ıste sıır -_-

Şiir ve Kahve :lol:

Gel desem, bu akşam

Bir kahve ısmarlayayım sana

Bir fincan kahve:

Cezvesinde kaynamış hatıralar,

Köpüklerinde sevgi parlayan,

Fincanında dostluk ile telve

Bir yorgunluk kahvesi.

En iyisi ben sana

Bir şiir ısmarlayayım

Yanında da

Bir fincan acı kahve... :P:grin:

Gönderi tarihi:
sedelına ıcımden geldı sana bı sıır hedıye etmek ıstedım.ne zaman okusam gozlerım dolar huzunlenırım.ıste sıır -_-

Şiir ve Kahve :lol:

Gel desem, bu akşam

Bir kahve ısmarlayayım sana

Bir fincan kahve:

Cezvesinde kaynamış hatıralar,

Köpüklerinde sevgi parlayan,

Fincanında dostluk ile telve

Bir yorgunluk kahvesi.

En iyisi ben sana

Bir şiir ısmarlayayım

Yanında da

Bir fincan acı kahve... :P:grin:

şaka bi yana çok güzel bir şiirmiş :clover:

Gönderi tarihi:

Bundan sonra kimse beni şurdan şuraya götüremez, sizin ipinizle kuyuya inmem artık ben.

tamam şurdan şuraya gelmezsen,bızde burdan buraya götürürürk baby :D:w00t:

bızım ipimizle kuyuya inemezsın çünkü yankomşu aldıydı,atkı örüomuş ipi bitmiş de :kiss:

Gönderi tarihi:

.. -_-

cidden ben gitmemişmiyim,bak helee.bıde sen gıttın deyıp benıde kandırmışlar :w00t: bende saf saf inandım :lol::D:kiss:

Gönderi tarihi:

bayrama daha uc gun var :unsure: anlasilan simdiden bayramlasiliyor :) bayraminiz mubarek olsun sevgi ve guzelleklerle gecicek bu bayraminizi sevgi eylemlerinizle harcamanizi dilerim.... :)

Gönderi tarihi:
bayrama daha uc gun var :unsure: anlasilan simdiden bayramlasiliyor :) bayraminiz mubarek olsun sevgi ve guzelleklerle gecicek bu bayraminizi sevgi eylemlerinizle harcamanizi dilerim.... :)

karşılaşamayacağımız için şimdiden bayramlaşıyoruz..seninde bayramın mübarek olsun :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.