Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Sıcak.. Çok sıcak ama bunaltmaz bu sıcaklığı sizi tam aksine ferahlatır..

Kocaman bir yüreğim var karşılıksız paylaşırım havalarında neşe saçmakta etrafına..

Tanıdığıma memnun olduğum saygı duyduğum sevgili Sedelina..

sağol Arman;ben de memnun oldum inan ki...

fıkırlerın ayrılık değil hayata güzellik katması ile merhaba diyorum :clover:

• Cevaplar 622
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
sende daa önce hatırlıyomda bu cadılık yoktu gayet efendiydin? sonradan nasıl oldu bu? :w00t::P

:lol::D:sweatingbullets::lol:;)

12 den sonra cadıya dönuşuyom :devil:

Gönderi tarihi:

hayyam..dert ortağım

Tanrım, hayır şer kaygısından kurtar beni;

Kendimden geçir, seninle doldur içimi

Aklım ayıramıyor iyiyi kötüden

Sarhoş et bari ne kötü kalsın, ne iyi. :crying:

Yakınırım aynalar gibi felekten;

Bıkmaz alçakları yükseltmekten.

Gözyaşı dolu bir kadeh oldu yüzüm,

Yüreğim kan dolu bir desdi gerçekten. :unsure:

Gönderi tarihi:

Selam sedelina..kelimelerin tükendiği anımdayım..sendeki özün güzelliğini anlatabilmek yeni bir dil yaratmayı gerektirir..insan başkasındada kendinde olanı görörürmüş..ortak şuur ve terminoloji..yücel ve yüceltil sedelina..senin yüksekliğin bizim yüksekliğimiz.:clover: korkma içi dolu bir acılı olmaktan..korkulası gereken içi boş bir mutlu olmaktır.. -_-

Gönderi tarihi:
Selam sedelina..kelimelerin tükendiği anımdayım..sendeki özün güzelliğini anlatabilmek yeni bir dil yaratmayı gerektirir..insan başkasındada kendinde olanı görörürmüş..ortak şuur ve terminoloji..yücel ve yüceltil sedelina..senin yüksekliğin bizim yüksekliğimiz. :clover: korkma içi dolu bir acılı olmaktan..korkulası gereken içi boş bir mutlu olmaktır.. -_-

teşekkurler fıgaro,ben de yazdıkların karşısında kelıme bulamıyorum..

çok güzel demişsin içi boş bi mutlu olmak...

haklısın içi boş bı mutlu olmak boş,ama içi acı dolu olmak ta bazen çok ağır gelıyor insana..

çok okumak,düşünmek bazen ağır gelmez mı ınsana..

kazancakıs demiş ya Zorba'da:insanların gözünü açıp ne yapacaksın usta;gözlerini açtığın zaman onlara sunabileceğin güzel bir dünya var mı???

:unsure:

Gönderi tarihi:

ya sağol valla,çok da severim.senı görünce dırek aklıma kahve gelıyor ya :D

şaka bı yana,saygılı,efendı ve kafadengi bi kişiliğin var.iyi ki tanıdıklarımdansın :clover:

Gönderi tarihi:

jon 1000.kez:sedelina bana bi kahve yap

sedelina:bak yaptım gellll :devil:

jön:sağol arkadaşım,ya bu Türk kahvesıne benzemıyo tadı,sankımde bıras kızarmış gibi

sedelina:yok be jon,bu yeni çıktı frembuazlı kayve

jon:valla sen zehır mehır atarsın öyle sandım,ya ne faesadım

sedelina:nasıl tadı

jon:yaw frembuazlı kahve de ılk içiyom sağol ya

sedelina:afiyett olsun :devil:

jon: :huh:

sedelina: :devil:

jon: :wacko: gık

Gönderi tarihi:

Bir gün daha sona ereli çok oldu,biten günle bereber umutlar da bitti yine..

Neydi geceleri böyle sevmemin nedeni,gecelerin ihanet etmemesimiydi,yoksa aldatan yüzleri görmemek miydi..

Bir güne 4 saat kaldı,değişen ne hayatta ,,,,,,aynı gün,aynı koşuşturmalar,aynı bahaneler,aynı zorunluluklar..

Ne olacak mecburıyetlerden,göreceğimiz bikaç tanıdık insan,nasılsın dıyecek iyiyim,hep geçiştirmeler..gerçekten iyimiyiz acaba..

Ne zor ,,,iyimisin diyene iyiyim işte nasıl olsun,,,demek..ne diyeceğiz,kötüyüm dediğin de içten dinleyecek,yargılamayacak,arkandan gülmeyecek dostmu ki bu nu soran..

NE zor,iyiymiş gibi yapmak,sever-miş gibi yapana gülmek,doğru söyler-miş gibi yapana inanabilmek..

Ne zor,yüreğin acı dolu,kafan kaos ağlarıyla sarılı iken gülebilmek..gülüyor-muş gibi yapmak..

iyi geceler herkese....

Gönderi tarihi:

bende senı ıyıkı tanımısım sedelına espırılı yazıların var ayrıca cok hanımefendı ve saygılı bır ınsansın :clover:

ıcıne ne kattınsa genede tskler kahve ıcın :lol:

Gönderi tarihi:
bende senı ıyıkı tanımısım sedelına espırılı yazıların var ayrıca cok hanımefendı ve saygılı bır ınsansın :clover:

ıcıne ne kattınsa genede tskler kahve ıcın :lol:

aa bişe katmak ve ben sadece frembuazlıydı :devil::D:P

Gönderi tarihi:

Çocuksu bir duygu çocuksu bır tat,sen de oyalandım kadere inat..dinlerken düşündüm de..

yine zehırını kaç yüreğe akıttın,belki de boşda kaldı zehırlerın,kendını zehırlemıyesin dıye kurban arıyorsun gene..

bilmiyorum neydin kimdin,ama zehrini saklayan pespembe çekici bir meyveydin sen..

şirin gösteriyorsun kendini,pasparlak rengınle,yeşillerin cıvıl cıvıl ormanın içinde parlıyorsun..çünkü görenler etrafına aldanıp,zehrini anlayamıyorlar..

yapacağını yapıyorsun sonra,yavrusunu yedikten sonra ağlayan timsah gibi gözyaşların...ağlaman acıdan değil,belki de hayatına bi başkasını ezerek devam etmenin verdiği sevinçte,sonuçta isteğini aldınya,ölen ölür kalan sağlar senindir hep..

yine aynı senfoni senden,yine acındırma,yine haklılık,hayat hep sana darbe vurdu değil mi,sen çok iyisin aslın da ,,,,,,hep böyle başlarsın değil mi kurbanlarını kandırmaya..

belki de beni çekici kılan avını yutamaman dı,çünkü ben parlaklığına aldanıp peşine düşmedım,ama sen hala,,,,,

ınsan öldürmek suçsa,güveni,aşka inancı öldürmek te suç olmalı,bi insana acılı bi yaşama neden olmak ta suç olmalı..

senin gibiler yaşamamalı... :closedeyes:

Gönderi tarihi:

çok tatlısınız..

ınternette dürüst ve sevıyelı insanlar olduğuna ınandırdınız beni..ınternet açmayan ben sızle ınternete bakışım değişti..

saygınız,sevıyenız bi başka..

hepinizi çok sevıyorum..

sizle beraberken çok eğlenıyorum..

çunku yanlış anlama yok..doğallık var,kendı gibi olmak var sizle..

teşekkurler...

celıne gıs mendıl getır ufaklık ağlasım geldi :P

sedelina aplam :D

buyur mendilin :w00t:

bu forumdaki en komik en tatlı insanlardan birisin.. gerçekten çok sevdigim birisin (( bknz: senin için avatarımı deişmiştim :stuart: )) kısacasıı sedoş aplam anlatılmas, yaşanırrr......... :D

ömür boyu mutlu olursun inşallah aplacıım :clover:

pardon natalıa buradaymış celının yazdığı :D

çok tatlı bu kıs yaaa

Gönderi tarihi:

kızım gitme yaaaaa.... Gitme özleyecem seni cok hem de... Sensiz benim neşem gelmez ki yerine... Ya gerçekten şu anda ağlamak istiyorum ben... Sedoşşşşşş lütfen sık sık ara olur mu? Dört gözle bekliycem gelmeni bilesin haaaa.... Canım arkadasım benim... CANIMMMMMM

Gönderi tarihi:

Sedoş'umu Canımıniçini anlatmam mı gerekiyor?Deniyeyim;

İlk tanıdığım da o güvensizliğini (Sanal alemdekilere)Oldukça yoğun hissettim.Ama o sert kabuk içindeki yumuşacık kalbini farketmekte gecikmedim.Çok sert duruşlu olmasına rağmen çabuk kırılan yapısı,patavatsız ve sert gözüken espirilerinde bile sevgisini hissetirebilmeyi hep becerdi.Seviyesini asla,üstüne basarak söylüyorum ASLA kaybetmedi.Felsefeye olan ilgisini,forumdaki tüm başlıklarda bize aktardı.O muhteşem zekasının ürettiği ki bazen bu bir yemek ismi oldu,bazen dini bölümlerde arkadaşlara yazdığı cevap,beni hayran bıraktı.Asla aradaşımın bu zekasını kıskanmadım,aksine onunla gurur duydum.

Gün geldi o içinde bastırıp durduğu ama kaynamakta olan duygularını yazıya döktü,bizi de peşine..

Verdiği her çiçekte adımı arar oldum,çünkü onun değer verdiği insanlar arasında olduğumu görmek beni mutlu ediyordu.

Sonuç olarak o bana abi dedi ben ona Canımıniçi ve üstüne yapışan SEDOŞ.Onun kalbini gördüğüm günden beri her duamda adı geçiyor,Sedoş'umu seviyorum.

Hep mutlu ol,Allah seni koruması için meleklerini üzerinden eksik etmesin.Senin zekana yakışır,kalbi senin gibi güzelliklerle dolu,yakışıklı,saygılı ve seni hep sevecek biriyle tanış ve üğününüzde ben çalayım,gloria oynasın..:P

Çabuk gel,fazla özletme..

Gönderi tarihi:
kızım gitme yaaaaa.... Gitme özleyecem seni cok hem de... Sensiz benim neşem gelmez ki yerine... Ya gerçekten şu anda ağlamak istiyorum ben... Sedoşşşşşş lütfen sık sık ara olur mu? Dört gözle bekliycem gelmeni bilesin haaaa.... Canım arkadasım benim... CANIMMMMMM
Sedoş'umu Canımıniçini anlatmam mı gerekiyor?Deniyeyim;

İlk tanıdığım da o güvensizliğini (Sanal alemdekilere)Oldukça yoğun hissettim.Ama o sert kabuk içindeki yumuşacık kalbini farketmekte gecikmedim.Çok sert duruşlu olmasına rağmen çabuk kırılan yapısı,patavatsız ve sert gözüken espirilerinde bile sevgisini hissetirebilmeyi hep becerdi.Seviyesini asla,üstüne basarak söylüyorum ASLA kaybetmedi.Felsefeye olan ilgisini,forumdaki tüm başlıklarda bize aktardı.O muhteşem zekasının ürettiği ki bazen bu bir yemek ismi oldu,bazen dini bölümlerde arkadaşlara yazdığı cevap,beni hayran bıraktı.Asla aradaşımın bu zekasını kıskanmadım,aksine onunla gurur duydum.

Gün geldi o içinde bastırıp durduğu ama kaynamakta olan duygularını yazıya döktü,bizi de peşine..

Verdiği her çiçekte adımı arar oldum,çünkü onun değer verdiği insanlar arasında olduğumu görmek beni mutlu ediyordu.

Sonuç olarak o bana abi dedi ben ona Canımıniçi ve üstüne yapışan SEDOŞ.Onun kalbini gördüğüm günden beri her duamda adı geçiyor,Sedoş'umu seviyorum.

Hep mutlu ol,Allah seni koruması için meleklerini üzerinden eksik etmesin.Senin zekana yakışır,kalbi senin gibi güzelliklerle dolu,yakışıklı,saygılı ve seni hep sevecek biriyle tanış ve üğününüzde ben çalayım,gloria oynasın.. :P

Çabuk gel,fazla özletme..

ya sizi çok sevıom ben amaaaaaaaaa :(

Gönderi tarihi:

ya mantarım aramısım hortlamadı hayret bı yerden...

manıdar da benı banlamadan kaçayım..

hepinizi özleyeceğim.2 aya görüşürüz :clover:

Gönderi tarihi:
kıss birazda sen duygulu konuş yaa hepimiz helak olduk sende bişey yok -_- insan üzülür birazcık :(

gittiğin yerlerde mutlu ol canım iyi tatller seni seviyorum :clover::wub:

ya uzulmezmıyım sen forum arkadaşı değil her bakımdan dostum oldun benım..aynı şarkıyı açıp ağladığımız,çoğukerede güldüğümüz günlerı gecelerı nasıl unuturum..

iyiki senı tanımışım..üzülmesem koca başlık açarmöıyım gıdıyorum dıye :(

Gönderi tarihi:

biliyo musun sedoş, sana cok alışmışım ben, görmeyince bi tuhaf oluyorum beeaaaa. Kızım iki ay cok beee neden ogretmen oldun ki niye devletin diğer memurları gibi 15 gün tatil yapmıyon ki sen yaaaa... Bu bize yapılan bi haksızlıktır. yanlış anlama heee senin 2 ay tatil yapman degil bize yapılan haksızlık... Bize yapılan haksızlık senden 2 ay boyunca uzak kalmak zorunda olmaktır... Hadi git kendine bi laptop al ve adsl bağlantısı yaptır.. Bu boyle olmaz... Nerde bu devlet nerde bu millet... Bak sen almayacaksan laptop biz sana forumcak alalımmm beeeeee :):lol:

BEN DE SENİ COK SEVİYORUM BEEEEEEE

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ay annem o şincik yok buralarda ama çok özledim onu ben :( ardından bir anı yazalım madem, nasılsa burda yok istediğimizi yazabiliriz... hehehe :devil:

o bir çatlak

o bir cadı

o bir kek ustası

o bir deluuuu

o bir o bir o bir ki üç dört ve sedelina karşımızda...

şaka şaka ben bu karadenizli hemşerumu çok seveyrum da. yokluğu belli oluyor bu forum da. kafiyede uydu buna da. da da da... :P

onu ilk tanıdığımda beni mıncırmak istemişti ama sevgili Dİpnot yanımızdaydı ve buna mani oldu. sevgili Tan_Vakti de bizimleydi ve Sirvana... çok güzel bir gündü güneşli bir çarşambaydı ama çarşambayı henüz sel almamıştı. ya bu kız burda olmasa da insana moral vermeyi başarıyor ne yetenekli ya...

kocaman öpüyorum onu buradan :clover:

Gönderi tarihi:

onu ilk tanıdığımda beni mıncırmak istemişti ama sevgili Dİpnot yanımızdaydı ve buna mani oldu. sevgili Tan_Vakti de bizimleydi ve Sirvana... çok güzel bir gündü güneşli bir çarşambaydı ama çarşambayı henüz sel almamıştı. ya bu kız burda olmasa da insana moral vermeyi başarıyor ne yetenekli ya...

kocaman öpüyorum onu buradan :clover:

:lol::lol::lol::clover:

Sevgiler size...

Ve beni burada gecenin bu saatinde mutlu ettiğiniz için her ikinize de teşekkürler..

İyiki varsınız... :):clover:

Gönderi tarihi:

bunların ikiside deluuu dipnot :D

sen hala anlamadınmı dün doktor aradı sardunyam için acil hastaneye yatırmanınz gerekiyor dedi :P tabi sedelinayıda :D istedi ikisininde aynı odaya kapatacaklarmış belki ozaman tedavi işlevini görecekmiş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.