Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Seni Günlere Böldüm... Seni günlere böldüm, seni aylara Daha yıllara, yüzyıllara böleceğim Ve her zaman söyleyeceğim ki beni anla Böyle eskitilmiş de olsa bu kalbi Minesi çatlamış bir diş gibi durduracağım karşında. Şiirler söylenir, şiirler biter Biz bu sevdayı neresine sakladıktı sen ona bak da Kahverengi avuçlarına mı gözlerinin Tam oradan mı kahverengi yağan bir aydınlığa. Bütün günler yenileşir her bekleyişte Ve bütün dünler, bütün geçmişler Kapını açarsın ki bir de, hiç kimseler yok Çaresiz, benim sana gelişim de hep böyle. Dün akşama doğru turuncu bir bulut geçti Sonra bütün bulutlar hep birden geçti Anılar, anılar, belki hepsi bir kelime. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 sedoş senin espiri anlayışına ve şakacı kişiliğine güvenerek bu resmi koydum ama; Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 çok güzeldi,çekınme canım.içinden geldiği gibi davran doğal insanları severim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 ben de güveniyorum espri anlayışına ve şakacı kişiliğine kızzz bunlar da güzel beeee Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 ee ben bunu da cok seviyorummmm bu da güzelllll bunu da gönderim sonnn... gittim ben iyi geceler... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 ineklere çok güldüm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 bende ama neden sen gizlisin bakiim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 sen yalnız sıkılma dıye,malum bi türlü açığa çıkamadın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 evet hep gizli hep gizli nereye kadar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 terasa çıkma düşersin, dama çıkma üşürsün, Edirneye yolun düşerse beklerim gel bize bazı bazı... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 gloria ne güzel şeyler eklemiş çok hoşuma gitti okullu çocuk da çok şeker sedoş deyince zaten insanın aklına sempatiklik, yoğun bir espri anlayışı geliyor. Fakat son zamanlarda daha bir duygusal büyüyor musun ne Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 gloria ne güzel şeyler eklemiş çok hoşuma gitti okullu çocuk da çok şeker sedoş deyince zaten insanın aklına sempatiklik, yoğun bir espri anlayışı geliyor. Fakat son zamanlarda daha bir duygusal büyüyor musun ne düzelmeye başladım aysumcum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Koydum sevinclerimi önüme... Baktım hepsi sensin!... Yazdığım şiirlerin her hecesi... Üzüldüğüm tüm filmler... Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler... Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin!... Şimdi senden vazmıgeçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorumluydum anladım herşey sensin!... Şimdi senden vaz mı geçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorumluydum anladım herşey sensin!... yalın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Yanlış anlaşılmasın da böle nette gezerken gördüm, şuraya sıkıştırıyım dedim... Hiç bi amacı yok yani Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Yasaktı yollarım, aşk bir gidilmez ülkeydi En çok kendi tarihimin kahramanı bile değildim sensiz Ne kadar dirensem o kadar hükümlüydüm sende VE ben hep sana yürüdüm..yürüdüm.. Kod adı Selma selam siir dostu.. sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Bitanem, iyiyim ben sen nasılsın... Özledim seni... Canım benim... İyiki varsın... G Ü L Ü C Ü K Sadece son bir gülücük at Dudaklarınla atmasanda olur Gözlerinde parlayan bir ışık olsa yeter Belkide haykırıp küfredeceksin Yumruklamasan ağlamasanda olur Bir kaç hokkalı söz olsa yeter Bilmezsin bilemezsin bu kalpteki sevdayı Düşünmesen kafa yormasanda olur. Bir an baksan gözlerime yeter Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Bitanem, iyiyim ben sen nasılsın... Özledim seni... Canım benim... İyiki varsın... G Ü L Ü C Ü K Sadece son bir gülücük at Dudaklarınla atmasanda olur Gözlerinde parlayan bir ışık olsa yeter Belkide haykırıp küfredeceksin Yumruklamasan ağlamasanda olur Bir kaç hokkalı söz olsa yeter Bilmezsin bilemezsin bu kalpteki sevdayı Düşünmesen kafa yormasanda olur. Bir an baksan gözlerime yeter sevındım canım sen buranın önemli demirbaşlarındansın sensız olmuyo sayın demirbaş canım benimmmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 kıss ne demişbaşı demirbaş deyince kendimi masa gibi hissettim nedense, yoksa kazıklı voyvodamıyım kazıkmı çaktım buralara ne sende buraların eskiden ağır topuydun, ama şimdi incelikte birinci elemanı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 aman dur kazıklı voyvoda kendı kazık atmıyodu mıllete atıyodu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 kazıkları karıştırdım ayol, Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 sen banyo için Gloria'ya armağan ettiğimi kullan canım kendisi çok ısrar etti, valla istediğin zaman git istediğin kadar kal ben sana havuz aldım, buyrun hanfendü yaz sıcağında serin serin yüzersin, havalar esmezse iyidir ya? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 O’Yok ‘O’ yok, Bir yalnızlığı yaşarım, Sonsuzluk kadar derin, Kıyamete kadar.......... ................Sürecek gibi/ Öyle bir boşluk........./ki, Nefes bile alamıyorum, ..................../Sarhoşum. Tıpkı Orhan Veli’nin dediği, O rakı şişesinde........ki, ......................Balık gibiyim. Ne çöp çekecek halim/....var, Ne sevgi üzerine kumar, ......................Oynayabilirim, Yalnızca nefes alan..............? ....................Ruhunu yitirmiş/ Çıplak bir beden gibiyim. Oynadığım yaşam kumarını, ................Çoktan yitirmişim/ Üstüne yetmezmiş gibi, Sevda kumarında......../aşkımı, ..............................Yitirmişim, Öyle bir talih ki, ........................Hem aşk da, Hem harbi kumarda, .....................Kaybetmişim. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 biz en çok on ikiden vurulmuş eylüllerde üşüdük hey gidi kirli günler ne çok üşüdük! şimdi 'kaç' diyorsun da başka sokağım yok ki yağmurum yok ki benim! sokaklar mühürlüdür burada kalbinde kör bir baykuş telaşı saklar benim yüreğimde ise hep bir tabur konaklar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.