Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl Ağlayan Çocuklar Kafesli evlerde ağlar çocuklar, Odalarda akşam olurken henüz. O zaman gözümün önünde parlar, Buruşuk buruşuk, ağlayan bir yüz. Ne vakit karanlık kaplasa yeri, Başlar çocukların büyük kederi; Bakınır, korkuyla dolu gözleri: Ya artık bir daha olmazsa gündüz? Gittikçe kesilir derken sedalar, Gece; bir siyah el gözümü bağlar; Duyarım, içime sığınmış, ağlar, Bir ufacık çocuk, bir küçük öksüz... Necip Fazıl Kısakürek
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Yılların yaprak misali döküldüğü, sevginin eridiği, insanın öz değerini yitirdiği, şu alemde, güzelliğini yitirmeyen Nadide İnsanlara. İYİ BAYRAMLAR..
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 17 yıl nefes almak bayramdır mesela; günün birinde soluksuz kalınca anlar insan... görmenin nasıl bir bayram olduğunu karanlık öğretir; sevmeninkini yalnızlık... sevdiklerinle geçen her gün bayramdır. yoğun bakımda sancılı geceyi ya da kangren olmuş bir ilişkiyi bitirmek de öyle... vuslat da bayramdır öte yandan... endişe içinde beklediğinden mektup almak, telefonda ansızın sesini duymak, deli gibi burnunda tütenin boynuna sarılmak bayramdır. en acıktığın anda dumanı tüten bir somunun köşesini bölmek, korktuğunda güvendiğine sarılabilmek, dara düştüğünde dost kapısını çalabilmek bayramdır. "ona güvenmiştim, yanılmamışım" sözü bayramdır. hiç aldatmamış, aldanmamış olmak bayram... alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..." Çocukken güzeldir bayramlar... Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken... Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar... Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır... İYİ BAYRAMLAAARRRRR.
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2007 17 yıl uğrayan herkese teşekkurler,yoğunlukdan bakamıyorum ama sizleri çok seviyorum
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 17 yıl Sen şimdi:''Bayram benim neyime,ben 4 günlük tatilime bakarım ooohh''Diorsundur ama yine de bayramın mübarek olsun canımıniçi..
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 17 yıl Sedoşcum sevdiklerinle birlikte mutlu ve huzurlu bi bayram geçirmeni dilerim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.