Misafir Marcus Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Duygusal edebi ve vicdan sahibi güzel kız.Tüm güzellikler senin olsun... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 anı defterime yaz tatıli için güzel dileğin için çok teşekkür edrim arkadaşım saygılar bütün güzellikler sizinle olsun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 sedelina sanada güzel ve huzur dolu bir tatil dilerim kendine iyi bak ..! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 demek geldin çoktandır hiçbir yerdeydin ne kadar değişmemişsin ellerin ne kadar kalabalık gözlerin ne kadar ansızın seni böyle değişmemiş görmedim hiç demek geldin bu kent burada her zamanki ilkesizliğini yaşıyor bir çarşı her gün ölüp ölüp diriliyor radyoda iyi ayarlanmamış bir istasyon gibi insanın sinirine dokunan sesiyle bu kent burada her zamanki ilkesizliğini demek geldin çoktandır hiçbiryerdeydin sen denize bakıyorsun ya ben sana aşkları anlatmak istiyorum unutulmuş masalları unutulmuş masallardaki aşkları anlatmak istiyorum sen denize yürüyorsun ya ben sana herkesten önce özgür olmak için mahkum ranzalarındaki çentiklerden çalıp kendi çentiklerime kattıklarımı anlatmak istiyorum çarpıp duran bir pencere kanadı gibi çarpan kalbimi sen denize gömülüyorsun ya bir karanfil kalıyor girdabında Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 BENİM YERİME Dostlarım !.. Benim yerime bakın ağaçlara Benim yerime göz kırpın yıldızlara her gece Benim yerime şarkı söyleyin karanlıklara . Ve sonra Benim yerime " Merhaba "deyin sabaha . Gücüm tükendi benim , Bir gönülde hapisim , Hasretim ışıklara ... Ahmet Ünal Çam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 seni özledim umarım tatilin keyifli geçiyordur döndüğünde paylacağımız güzel anıların olsun... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 geldiğinde okursun bidenem al kalbimi senin olsun onca yıl başkalarından sakladıgım sefaletlerim senin olsun gizlediğim güçsüzlüklerim severken öldürdüğün..... Yüreğimin gözlerine bak orada bunca yıl oynadıgın oyunlara bak orada severken düşürdüğün tuzkları gör orada..... al sök kalbimi senin olsun O dipsiz karanlık yüregimde ihanetlerle kaybolmuş aşkımı göreceksin al sök kalbimi senin olsun artık bana bir faydası yok al senin olsun.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Biir ikiii - Freddy sana geldiiiii Üüç dööört - Kapını örrt Beeş altıı - Eline al haçııı Yedii sekiiss - Bu gece uyuma derisss Dokuus onn - Freddy geri döön Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Kaldırımlar Yürüyorum, kimsesiz bir sokak ortasında, Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık; Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. İn cin uykuda yanlız iki yoldaş uyanık: Biri benim, biri de serseri kaldırımlar. İçimde damla damla bir korku birikiyor; Sanıyorum her sokak başını kesmiş devler. Üstüme camlarını hep simsiyah dikiyor. Gözüne mil çekilmiş bir ama gibi evler. Kaldırımlar, çilekeş yanlızların annesi, Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. Kaldırımlar, duyulur ses kesilince sesi, Kaldırımlar, içimde kıvrılan bir lisandır. Bana düşmez can vermek yumuşak bir kucakta, Ben bu kaldırımların emzirdiği çocuğum. Aman sabah olmasın bu karanlık sokakta, Bu karanlık sokakta bitmesin yolculuğum. Ben gideyim yol gitsin, ben gideyim yol gitsin; İki yanımdan aksın bir sel gibi fenerler. Tak, tak, ayak sesimi aç köpekler işitsin; Yolumun zafer takı gölgeden taş kemerler. Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim; Gündüzler size kalsın; verin karanlıkları. Islak bir yorgan gibi sımsıkı bürüneyim, Örtün, üstüme örtün serin karanlıkları. Uzanıverse gövdem taşlara boydan boya; Alsa buz gibi taşlar alnımdan bu ateşi. Dalıp sokaklar kadar esrarlı bir uykuya, Ölse kaldırımların kara sevdalı eşi... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Şiir dostum.. güzel insan.. GÜZEL ANILIYORSUN.. SEVGİYLE.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 tavıkçı geldi haanımm.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Toprağım yokluğun sıktı artık...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Eylüle kadar yokmuş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 hepinize teşekkurler çok şekersınız iyiki varsınız,sizleri sevıyorum Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni, Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez. Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini, Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz, Değil mi ki ayaklar altında insan onuru, O kızoğlan kız erdem dağlara kaldırılmış, Ezilmiş, hor görülmüş el emeği, göz nuru, Ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş, Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın, Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene, Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın, Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen' e Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama, Seni yalnız komak var ya, o koyuyor adama. William Shakespeare Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni, Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez. Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini, Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz, Değil mi ki ayaklar altında insan onuru, O kızoğlan kız erdem dağlara kaldırılmış, Ezilmiş, hor görülmüş el emeği, göz nuru, Ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş, Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın, Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene, Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın, Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen' e Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama, Seni yalnız komak var ya, o koyuyor adama. William Shakespeare teşekkurler,son ıkı dize özellıkle harıkaydı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Hoşgeldin Sedelina.. umarım tatilin iyi geçmiştir.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Sanirim ben senin ani defterine yazmadim... Sedelina bence cok harika bir insansin... Hatta seni ilk gordugumde duygusal bir yapiya sahip oldugunu anlamistim...Tanistigimiza gercekten sevindim... Bu arada su zayiflamanin formulunu alsam Gercekten ihtiyacim var ne zayıflaması,senın fazla kilon yokki,sende çok şeker bır insansın öpüyorum Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 İSTANBUL Evin içinde bir oda, odada İstanbul Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul Adam sigarasını yaktı, bir İstanbul dumanı Kadın çantasını açtı, çantada İstanbul Çocuk bir olta atmıştı denize, gördüm Çekmeğe başladı, oltada İstanbul Bu ne biçim su, bu nasıl şehir Şişede İstanbul, masada İstanbul Yürüsek yürüyor, dursak duruyor, şaşırdık Bir yanda o, bir yanda ben, ortada İstanbul İnsan bir kere sevmeye görsün, anladım Nereye gidersen git, orada İstanbul. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Sen anla Dere kenarında suya bakarken kurumuş kocaman bir söğüdün güneşte kalmış yanıydım sıcaktan değil su hasretinden yandım her şeyi bilmek gibi bir gayretim olmadı hayatta yinede hep sonunda en çok bildiğimi sandıklarımda yanıldım ah benim hatalarım sorular kör kuyuların karanlıklarına düşse ay üstüne sinmedikçe aydınlatamaz düşlerimi güzel yanı budur işte inadına susmaların konuşmanın ise hiç üstünde durmadım vay benim anlatamadıklarım birazcık anlasaydın sevda bunca hasretin batağına saplanıp ta kalmayacaktı yazdığın şiirlerin defterlerini de yırt at bakalım aşkı uç uca eklenmiş dizelerinde bırakalım sana kolay bana zor uzaklarım kim bilir hangi kuşun ak kanadını vuran yağlı bir kurşun dönüp dolaşıp beni bulacak anlamsız sensizliğinde son nefesin hazzı da benim olacak ne yanındaysan hayatın orasında kal canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 filmi sevmıyorum ama şarkı harıka Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.