Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 biz en çok on ikiden vurulmuş eylüllerde üşüdük hey gidi kirli günler ne çok üşüdük! şimdi 'kaç' diyorsun da başka sokağım yok ki yağmurum yok ki benim! sokaklar mühürlüdür burada kalbinde kör bir baykuş telaşı saklar benim yüreğimde ise hep bir tabur konaklar.. sokak belli,durak belli.doğruya gıtmek isteyene adres de belli Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Kaçak Ruh Ardına düşüyorum ruhum kaçıyor yorgunum el ayak çekiliyor köşelerde masum malum bir başıma uykusuzum inat var dönüyor dolaşıyor kader başımın belası aşk beni buluyor ne ben anlıyorum bu işi ne anlayan biri var rahmet istiyorum baş ucumda yalın çıplak adam gibi tek başına ah koca bir taş mezarlıkları da bırak nere olursa yatarım yıllarca konuştum ya yazmak da bir şeye yaramaz oldu o kaçtı ben kovaladım sinsi gençtim aklım havada artık zamanım doldu bonkörlük bitti her şey pinti sonumu iki satırla sınadım aşkı al benden Tanrım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 siyah beyaz tuşlarında piyanomun seni çalıyorum şimdi çaldıkça çoğalıyorsun odada sen arttıkça ben kayboluyorum seni doğuruyorum geceye adını koyuyorum aya bakarak her şey sen oluyor her yer sen ben ölüyorum sesini duyuyorum rüyalarımda gözlerimi kamaştırıyor ışığın rüzgar sen gibi dokunuyor bana ben doğuyorum duymak istediklerimi söylemiyorsun hiç dokunmuyorsun bana sen gibi bir şimşek çakıyor tam kalbime düşüyor yıldırımı ben gidiyorum Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 bana biraz güneş verin biraz da yeşil çimen sonra da haber salın Tuz Gölü'ne tümünü yarama basacağım... SELAM ..sedelina. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 OFFFF..bu şiirin ustune başka ne dıyeyımmm ...... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Dolaşmamalıydı şiirlerimde vefasızlığın... Söyle, söyle bana değilse, Kime susamıştı susamışlığın? Saat yar zamanı Yar uzak... Sırtımı dönüyorum bir yedialtmışbeşe Ayrılık öylede ölüm.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 İlkyaz Gibi İlkyaz kendiliğinden Sana hiç sormadan gelir Dokunsan uçar gider Az önce buradaydı Bir kelebeğin kanadında Bir demet çiçek gibi Dalın üstündeydi gördüm Bir yapraktan süzüldü Dağıldı suyun parlak yüzünde Sonra yayıldı yere Az önce buradaydı Aşk da ilkyaz gibidir Yaşadığın yerde vardır Aradığın yerde yok Afşar Timuçin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Kırgın kırgın bakma yüzüme Roza Henüz dinlemedin benden türküler Benim aşkım uymaz öyle her saza En güzel şarkıyı bir kurşun söyler... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yetmiş iki gündür bir dolapta kilitliyim. Yalnızca anahtar deliğinden hava giriyor ve ölü bir ışık sızıyor içeri. Yalnızlık hiç de tanrısal değil, görkemli değil. O yalnızca geçmişle gelecek, ölümle yaşam arasında kocaman bir karanlık nokta. Geçmişi ve geleceği olmayan, ölümle yaşam arasında irinli bir leke yalnızlık denilen. Şimdi ne varsa, anahtar deliğinden sızan havayla ışıkta... (Farkına varsalar, kapatırlar mıydı onu da?) Bütün belleğimdekileri yokettim. Elektrikli bir aygıyla yaktım, jiletle kazıdım. Çığlıkların aralığından uçurdum hepsini, kül edip savurdum. Adımdan gayrısını bilmiyorum. Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 ay doğar bir ay doğar umarsız gözlerinden bir ay batar bedir allah karanlıklar bir silâh kahrı gibi oturur yüreğime iflah olmaz bir silâh ya kara bir kırbaç gibi vur beni küheylânlara ya beni öldür allah dünyada nerede olursa olsun dünyada senin umarsız gözlerin kanlı bir avuç zehir bir de yangınlı yaz akşamlarıyla bir gelir ya da senin umarsız gözlerin mahzun eşkiya ateşleridir tutuşur rüzgârlı bayırlarda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Sedelina bu defterine ilk ziyaretim..iyi ağırlanırsam şayet, tekrar gelmeyi düşünüyorum.. ha,gelirken elim boş gelmedim..çok ince düşünceliyimdir haberin olsun..Sezen Aksu şarkılarına dadandım da bugün.. bunuda senin için seçtim..umarım sevdiğin bir şarkıdır.. Ben bir yerde hata yaptım ama nerde Vermeye çalışırken dolu bir şeyler Kurmaya çalışlırken doğru bir şeyler Kopup gitti ellerimden birer birer sevgililer Özlemlerimle yıllarca yanarak Sözüm ona sen böyle bir şey aradın Duygularınsa çocuktu üç yaşında Kaçıp kovalanmaktı heyecanların Bense kurulduğunu sanıyordum köprülerin İçimde sevinci vardı sağlıklı sevgilerin Oysa eskilerden tek farkı bu kandırmacanın Daha akıllı ve hesaplı olmasaydı Kuru kuru aşk değil biraz paylaşmak Ya da bir şeyleri sevgiyle yaratmak Yüreğinde güven yol yol damar damar Böyle bir düş için bile değer İnan mutsuz olmak.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 bendende bir Sezen şarkısı elimi sallasam ellisi başımı sallasam tellisi offfff içim sıkılıyor offfff pabucum sıkıyor bu anlamlı ve manidar şarkıyı günün şarkısı seçiyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Sedelina bu defterine ilk ziyaretim..iyi ağırlanırsam şayet, tekrar gelmeyi düşünüyorum.. ha,gelirken elim boş gelmedim..çok ince düşünceliyimdir haberin olsun..Sezen Aksu şarkılarına dadandım da bugün.. bunuda senin için seçtim..umarım sevdiğin bir şarkıdır.. yağmurcum dostlar zaten unutmaz saol diloş herzaman gel beklerız Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 slm sedoş ? ne zamandır uğrayamadım anı defterine ! hazır uğramışken birkaç kelem birşeyler yazayım dedim umarım bir ara denk geliriz .burada takılırız oyunlarda fırsat olursa bende özledim sizler ve ara ara didişmeleri kendine iyi bak görüşmek üzere .sevgiler....! Dostluğum Düşmüş Gamzelerine... Gamzelerine düşmüş umudum, O umut ki peşinden çok koştuğum.. Kimi zaman birkaç cümlede Kimi zaman bir dost elinde Ama şuan biliyorum nerde Dostluğum düşmüş gamzelerine... Bazen sabırla aradığım, Bazen bulamadım diye kırıldığım Her defasında gözümden sakındığım, Dostluğum düşmüş gamzelerine... İlkbaharda aşkla aldattığım Sonbaharda ağlayarak yakardığım Her defasında son durağım Dostluğum düşmüş gamzelerine.. Bırakma sakın beni karanlıklara Yollarıma ışığım Hayatta yoldaşım Dostluğum düşmüş gamzelerine... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 teşekkurler hiçbizaman unutmuyorsun.. hep dışarda değilim sana oyle denk gelıyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Sedoş;Topicime ot bırakmışsın.Ben görene kadar kurumuş saman olmuşlar yaw.Onlarıda Düldül yedi.. Sen bana bi kekyapıp bırakıver zahmet olmazsa.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Sedoş;Topicime ot bırakmışsın.Ben görene kadar kurumuş saman olmuşlar yaw.Onlarıda Düldül yedi.. Sen bana bi kekyapıp bırakıver zahmet olmazsa.. sen hala kekmı beklıyosun yedın yuttun hatta hazmettın afıyet olsunnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Sayın Sedelina;başlığıma bıraktığın şiirler harıkaydı,çok etkıledı beni çok teşekkurler.Fazla yazamıyorum yoğunluktan ama emın ol hepsini okudum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 sankim ben altta kalırım bu jestinin.. bak görür görmez koştum geldim.. benim duygularımı bu kadar fazlacana düşünen bir kişinin dibinden asla ayrılmam artık Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 ustte ayrand var pek sevıon s anırım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 duygularım sana karşı zannımca..kaçma gızz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 duygularım sana karşı zannımca..kaçma gızz bana gıcık ol hatta nefret et ama ama duygu felan his neoluyoz ayoll Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 çok şaşkınım..demek karşılıksız kalacak duygularım.. hisliysem duyguluysam suç benimmi batsın bu dünya yıkılsın hatta.. dünya tatlısı sedoş..seni sevmemek mümkünmü.. sen yazmadan ben yazayım tamam biliyom beni sevmemek pek bi ala mümkün biliyom ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.