Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 18 yıl Seni Günlere Böldüm... Seni günlere böldüm, seni aylara Daha yıllara, yüzyıllara böleceğim Ve her zaman söyleyeceğim ki beni anla Böyle eskitilmiş de olsa bu kalbi Minesi çatlamış bir diş gibi durduracağım karşında. Şiirler söylenir, şiirler biter Biz bu sevdayı neresine sakladıktı sen ona bak da Kahverengi avuçlarına mı gözlerinin Tam oradan mı kahverengi yağan bir aydınlığa. Bütün günler yenileşir her bekleyişte Ve bütün dünler, bütün geçmişler Kapını açarsın ki bir de, hiç kimseler yok Çaresiz, benim sana gelişim de hep böyle. Dün akşama doğru turuncu bir bulut geçti Sonra bütün bulutlar hep birden geçti Anılar, anılar, belki hepsi bir kelime.
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl sedoş senin espiri anlayışına ve şakacı kişiliğine güvenerek bu resmi koydum ama;
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl çok güzeldi,çekınme canım.içinden geldiği gibi davran doğal insanları severim
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl ben de güveniyorum espri anlayışına ve şakacı kişiliğine kızzz bunlar da güzel beeee
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl ee ben bunu da cok seviyorummmm bu da güzelllll bunu da gönderim sonnn... gittim ben iyi geceler...
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 18 yıl terasa çıkma düşersin, dama çıkma üşürsün, Edirneye yolun düşerse beklerim gel bize bazı bazı...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl gloria ne güzel şeyler eklemiş çok hoşuma gitti okullu çocuk da çok şeker sedoş deyince zaten insanın aklına sempatiklik, yoğun bir espri anlayışı geliyor. Fakat son zamanlarda daha bir duygusal büyüyor musun ne
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl gloria ne güzel şeyler eklemiş çok hoşuma gitti okullu çocuk da çok şeker sedoş deyince zaten insanın aklına sempatiklik, yoğun bir espri anlayışı geliyor. Fakat son zamanlarda daha bir duygusal büyüyor musun ne düzelmeye başladım aysumcum
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 18 yıl Koydum sevinclerimi önüme... Baktım hepsi sensin!... Yazdığım şiirlerin her hecesi... Üzüldüğüm tüm filmler... Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler... Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin!... Şimdi senden vazmıgeçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorumluydum anladım herşey sensin!... Şimdi senden vaz mı geçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorumluydum anladım herşey sensin!... yalın
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl Yanlış anlaşılmasın da böle nette gezerken gördüm, şuraya sıkıştırıyım dedim... Hiç bi amacı yok yani
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl Yasaktı yollarım, aşk bir gidilmez ülkeydi En çok kendi tarihimin kahramanı bile değildim sensiz Ne kadar dirensem o kadar hükümlüydüm sende VE ben hep sana yürüdüm..yürüdüm.. Kod adı Selma selam siir dostu.. sevgiler
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl Bitanem, iyiyim ben sen nasılsın... Özledim seni... Canım benim... İyiki varsın... G Ü L Ü C Ü K Sadece son bir gülücük at Dudaklarınla atmasanda olur Gözlerinde parlayan bir ışık olsa yeter Belkide haykırıp küfredeceksin Yumruklamasan ağlamasanda olur Bir kaç hokkalı söz olsa yeter Bilmezsin bilemezsin bu kalpteki sevdayı Düşünmesen kafa yormasanda olur. Bir an baksan gözlerime yeter
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl Bitanem, iyiyim ben sen nasılsın... Özledim seni... Canım benim... İyiki varsın... G Ü L Ü C Ü K Sadece son bir gülücük at Dudaklarınla atmasanda olur Gözlerinde parlayan bir ışık olsa yeter Belkide haykırıp küfredeceksin Yumruklamasan ağlamasanda olur Bir kaç hokkalı söz olsa yeter Bilmezsin bilemezsin bu kalpteki sevdayı Düşünmesen kafa yormasanda olur. Bir an baksan gözlerime yeter sevındım canım sen buranın önemli demirbaşlarındansın sensız olmuyo sayın demirbaş canım benimmmmm
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl kıss ne demişbaşı demirbaş deyince kendimi masa gibi hissettim nedense, yoksa kazıklı voyvodamıyım kazıkmı çaktım buralara ne sende buraların eskiden ağır topuydun, ama şimdi incelikte birinci elemanı
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl aman dur kazıklı voyvoda kendı kazık atmıyodu mıllete atıyodu
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl sen banyo için Gloria'ya armağan ettiğimi kullan canım kendisi çok ısrar etti, valla istediğin zaman git istediğin kadar kal ben sana havuz aldım, buyrun hanfendü yaz sıcağında serin serin yüzersin, havalar esmezse iyidir ya?
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 18 yıl O’Yok ‘O’ yok, Bir yalnızlığı yaşarım, Sonsuzluk kadar derin, Kıyamete kadar.......... ................Sürecek gibi/ Öyle bir boşluk........./ki, Nefes bile alamıyorum, ..................../Sarhoşum. Tıpkı Orhan Veli’nin dediği, O rakı şişesinde........ki, ......................Balık gibiyim. Ne çöp çekecek halim/....var, Ne sevgi üzerine kumar, ......................Oynayabilirim, Yalnızca nefes alan..............? ....................Ruhunu yitirmiş/ Çıplak bir beden gibiyim. Oynadığım yaşam kumarını, ................Çoktan yitirmişim/ Üstüne yetmezmiş gibi, Sevda kumarında......../aşkımı, ..............................Yitirmişim, Öyle bir talih ki, ........................Hem aşk da, Hem harbi kumarda, .....................Kaybetmişim.
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl biz en çok on ikiden vurulmuş eylüllerde üşüdük hey gidi kirli günler ne çok üşüdük! şimdi 'kaç' diyorsun da başka sokağım yok ki yağmurum yok ki benim! sokaklar mühürlüdür burada kalbinde kör bir baykuş telaşı saklar benim yüreğimde ise hep bir tabur konaklar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.