Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 O aramıza henüz yeni katıldı.. Çok cici bir kız ve sanırım forumumuzn en küçük elemanı.. Ama yüreği o kadar büyükki.. Saygısında ve sevgisinde bir mikron bile sapma görmedim.. Çok şeker bir kız.. Kıpır kıpır heyecan dolu.. Sevgilerimle Nightwish.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 sevgili yesim aramiza yeni katildin ama herkese sevdirdin kendini hersey gönlünce olsun Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ben böyle şeylerden çok utanırım... bende beni sevenleri çok seviyorum.. teşekkür ederim benim hakkımda yazmış olduğunuz şeylere.. ne mutlu bana ki aranıza yeni katılmama rağmen sevginizi elde edebilmişim.. ayrıca sedat abim sen açtın heralde bu topici...seni sürprizci seni... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Küçüğüm sen ne cabuk usta oldun beee... Biz senin daha caylak gunlerini biliyoruzzz ne bu hızzz şaka bi yana sen oyle tatlısın ki hemen gelmeyle kendini çabucak herkese sevdiriverdir. Bu ne guzel bir başarı... İnsanların sevgisini bu kadar cabuk kazanabilmek ve o sevgiye karşılık verebilmek. tatlımm hayatta hiçbir zaman kaybetmezsin sen boyle olmaya devam edersen hep kazananların arasında olursun... Dileğim de hep boyle olmasından yana... Seni de cok seviyorum canımmmm Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 ben böyle şeylerden çok utanırım... bende beni sevenleri çok seviyorum.. teşekkür ederim benim hakkımda yazmış olduğunuz şeylere.. ne mutlu bana ki aranıza yeni katılmama rağmen sevginizi elde edebilmişim.. ayrıca sedat abim sen açtın heralde bu topici...seni sürprizci seni... cidden ne zaman yazdın 1050 ileti ya ben kaç aydır burdayım o kadar değil sen biliyosun hakkında ne düşündüğümü biliyosun dimi Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 elbet sen de gelin olacaksın küçüğüm aşk güzel ediyor her şeyi kaşların gözlerin ne güzel, bakışın ne güzel dert savurur rüzgar toplar çiçeğini bak, bu senin ışığın dallarına ay doğmuş, delice, delice zeytin bu bahar yine gelin olacak omuzunda yeşil bir duvak, delice, delice zeytin Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Küçüğüm sen ne cabuk usta oldun beee... Biz senin daha caylak gunlerini biliyoruzzz ne bu hızzz şaka bi yana sen oyle tatlısın ki hemen gelmeyle kendini çabucak herkese sevdiriverdir. Bu ne guzel bir başarı... İnsanların sevgisini bu kadar cabuk kazanabilmek ve o sevgiye karşılık verebilmek. tatlımm hayatta hiçbir zaman kaybetmezsin sen boyle olmaya devam edersen hep kazananların arasında olursun... Dileğim de hep boyle olmasından yana.. Seni de cok seviyorum canımmmm nasıl usta olduğumu bende bilmiyorum gloria abla be.. duygular karşılıklı.. cidden ne zaman yazdın 1050 ileti ya ben kaç aydır burdayım o kadar değil sen biliyosun hakkında ne düşündüğümü biliyosun dimi dogville abla sende kaç aydır burdaymışsın..olamadınmı yani bi usta.. sen ileti yazmamak için kendini tutabiliyorsun demek.. biliyorum senin beni sevdiğini dogville ablacım.. duygular karşılıklı.. elbet sen de gelin olacaksın küçüğüm aşk güzel ediyor her şeyi kaşların gözlerin ne güzel, bakışın ne güzel dert savurur rüzgar toplar çiçeğini bak, bu senin ışığın dallarına ay doğmuş, delice, delice zeytin bu bahar yine gelin olacak omuzunda yeşil bir duvak, delice, delice zeytin marti name ne yapmışsın be.. beni gelin edivermişin şimdiden.. şaka bir yana bende aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.. sevildiğimi bilmek güzel oluyor.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 dogville abla sende kaç aydır burdaymışsın..olamadınmı yani bi usta.. sen ileti yazmamak için kendini tutabiliyorsun demek.. biliyorum senin beni sevdiğini dogville ablacım.. duygular karşılıklı.. ne sevmesi ya ben senden o çocuksuluğndan herkese abi abla deyip saygı duymandan gıcık kapıyorum şaka tabiki iki dakka çalışır yorulur hemen tembel kız buda şakaydı severiz seni Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 tamam .. senin için bidaha kimseye abi yada abla demiycem.. sana soruyorum bak diyimmi? demeyimmi? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 tamam .. senin için bidaha kimseye abi yada abla demiycem.. sana soruyorum bak diyimmi? demeyimmi? ya ben şaka yaptım sen nasıl istersen öyle söyle Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 şaka yaptığını biliyorum yaa... bende şaka söyledim zaten.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 şaka yaptığını biliyorum yaa... bende şaka söyledim zaten.. dog abla de bana güzel olur anlamı zaten dog diyenler var Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 tamam.. öyle derim bundan sonra.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 tamam.. öyle derim bundan sonra.. saol Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Allah Allah ne oldu şimdi yaa... bana öyle dememişmiydin?? Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 dogville taşın kafamı yardı Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 dogville taşın kafamı yardı bayılırım böyle çıkarım yapmayı bilen insana evet martı sen ve diğerleri bana dog diyen herkes yeşimcim dog köpek demek ya hani dilin birinde öyle denmesi pek hoş olmuyor Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 bayılırım böyle çıkarım yapmayı bilen insana evet martı sen ve diğerleri bana dog diyen herkes yeşimcim dog köpek demek ya hani dilin birinde öyle denmesi pek hoş olmuyor hhehe ben bunu unutmuştum ya.. ama ben dogvillenin kısaltılmışı olarak zannettim.. napıyım ama sen söyledin baştan.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 hhehe ben bunu unutmuştum ya.. ama ben dogvillenin kısaltılmışı olarak zannettim.. napıyım ama sen söyledin baştan.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 wayyy bee yeşim için baslık bile acılmıss bna ne zaman accaklar acabaaa Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 ileride sanada açılır musti.. o zaman bende senin anı topicine " wayyy bee musti için baslık bile acılmıss " diye yazarım.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 hade bakemm inşallah Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gerçekten çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri,çok şirin çok sempatik bi de ismi bana çok sevdiğim bi arkadaşımı hatırlattığından ayrı bi yakınlık duyuyorum ona tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum gıss bak büyükmüşüm senden ama sakın abla deme tamam mı Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 lilaccığım.. duygular karşılıklı arkadaşım.. tamam sana abla demem ya arada 3 yaş var dimi.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 tsk maser.. şiir güzel olmuş.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.