Φ edminson Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Bence yaşaması gerekmiyor örnekler çok olur onlara bakarak'ta ders alabilirler.İlla başımıza bişey gelincemi pişmanlık duyacağız...Önceden düşünmeliyiz gelişecek olayları... saygılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Hayır kardeşim illaki herşeyi yaşayarak tecrübe etmek gerekmiyor.. Fakat kendi tecrübelerimiz daha değerli oluyor.. Sanırım Bernard SHAW'ın bir sözü olsa gerek ama emin değilim.. " Tecrübeli insanların tecrübnelerinden faydalanın, çünki onlar pahalıya mal ettikleri bu tecrübeleri, size bedava satarlar.." Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Katılıyorum sana kralx bende senin gibi düşünüyorum... O sözünde gerçektende anlamı yüksek...Çok doğru sölemiş... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 felsefe kitaplarını çok okuyan bir arkadaş bana "hayatı bu kitaplardan öğreniyorum "demişti...ben hayatın yaşıyarak öğrenilmesi gerektiğini düşünenlerdenim..tamam kabull yaşıyarak öğrenmenin faturası acı oluyor ,ama eğer hatalarından ders almasını biliyorsan bu yaşanmışlıklar seni olgunlaştırıyor. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 felsefe kitaplarını çok okuyan bir arkadaş bana "hayatı bu kitaplardan öğreniyorum "demişti...ben hayatın yaşıyarak öğrenilmesi gerektiğini düşünenlerdenim..tamam kabull yaşıyarak öğrenmenin faturası acı oluyor ,ama eğer hatalarından ders almasını biliyorsan bu yaşanmışlıklar seni olgunlaştırıyor. +1 Tecrübelerden ders almak lazım ama ben arsız oldugum için öle yapamıorum malesef Bir musibet bin nasihatten iyidir lafına takılıorum nedense Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ben ne çok hata yapmışım meğer gözü kapalı bakmışım meğer yıllar geçmiş ben saymışım meğer dostum sanıp aldanmışım meğer yıllarca sürer sanmışım meğer ben boşa kürek çekmişim meğer vakit kaybı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ALINTI(günışığı @ Jun 29 2006, 07:45 AM) felsefe kitaplarını çok okuyan bir arkadaş bana "hayatı bu kitaplardan öğreniyorum "demişti...ben hayatın yaşıyarak öğrenilmesi gerektiğini düşünenlerdenim..tamam kabull yaşıyarak öğrenmenin faturası acı oluyor ,ama eğer hatalarından ders almasını biliyorsan bu yaşanmışlıklar seni olgunlaştırıyor. +1 +1+1 Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 +1+1 tatlı arkadaşş aça aklın yolu birdir Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 herşeyi yaşayın... ama tecrübe kazanmayın... tecrübe dediğiniz şey alışmak değilmiki zaten... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bir insana ıstediğiniz kadar anlatın,malesef bazı konularda yaşamadan anlamayacaktır.. bir musıbet bin nasıhatten iyidir..demişler Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bir insana ıstediğiniz kadar anlatın,malesef bazı konularda yaşamadan anlamayacaktır.. bir musıbet bin nasıhatten iyidir..demişler Tabi bi yerde haklısın ölelerde mevcut ne diyelim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır zaman geçtikçe anca armutlar olgunlaşır..PEYAMİ SAFA Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 felsefe kitaplarını çok okuyan bir arkadaş bana "hayatı bu kitaplardan öğreniyorum "demişti...ben hayatın yaşıyarak öğrenilmesi gerektiğini düşünenlerdenim..tamam kabull yaşıyarak öğrenmenin faturası acı oluyor ,ama eğer hatalarından ders almasını biliyorsan bu yaşanmışlıklar seni olgunlaştırıyor. efet.. gerçekten acı oluyo.. tabi benim gibi yaşadıklarından ders almayıp aynı şeyi tekrarlarsa insan...ykında tecrübe edinck adamda kalmıycak ortada peki ama neden ya?? neden o kadar acı çektikten sonra aynı olayla karşılaşınca kendimizi durduramıyoruz..neden hayatımızın sonuna kadar buna mahkum mu yaşıycaz.. Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 efet.. gerçekten acı oluyo.. tabi benim gibi yaşadıklarından ders almayıp aynı şeyi tekrarlarsa insan...ykında tecrübe edinck adamda kalmıycak ortada peki ama neden ya?? neden o kadar acı çektikten sonra aynı olayla karşılaşınca kendimizi durduramıyoruz..neden hayatımızın sonuna kadar buna mahkum mu yaşıycaz.. Valla biran önce önlem alman lazım derim çünkü yaşadıklarından bişe çıkartamıyorsan sonu kötü olabilir arkadaşım benimde durumum senin gibiydi ama ders almak lazım... saygılar Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Keşke tecrübeler anlatmayla anlaşılsada insanlar aynı yoldan geçip aynı acıları yaşamasa...ama malesef yaşamadan anlıyorum desekte,anlamıyoruz bunuda hataya düşünce farkediyoruz...işte napalım hayat tecrübelerden tecrübede acılardan ibaret bi söz vardı tam olarak hatırlamasamda özü şöyle....bakmayla zanaat öğrenilse kediler kasap olurdu.. başkalarının yaşadığı acılara bakarak ders alınmıyor keşke alınabilseydi.... Alıntı
Φ önce@vatan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Bence insan yaşayarak ögrenmeli sıcak bir şeye eli degmez ise onun kendisini yakacagını zor anlar yansınki daha büyük tehlikelerden kendisini koruya bilsin birde söz var yatan aslandan gezen tilki daha iyidir Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Kısmen evet özellikle acıları da yaşamalı insan bu çok önemli hayata hüzünlü bir profilden bakamayı sağlar empati gücünü yükseltir ama keşke herkes maksimum mutluluğu yaşasa gerçi o zamanda sıkılr ve tekrar zorluk isteriz neyse önemli olan tecrübeleri doğru şekilde kullanabilmek Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Bazı insanlar var ki yaşadıklarından bile ders almıyorlar,bakarak da ders alınabilir ama yaşamak daha etkili bi yöntem.Gün gelir derdi olmadığına da yanabilir insan Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 felsefe kitaplarını çok okuyan bir arkadaş bana "hayatı bu kitaplardan öğreniyorum "demişti...ben hayatın yaşıyarak öğrenilmesi gerektiğini düşünenlerdenim..tamam kabull yaşıyarak öğrenmenin faturası acı oluyor ,ama eğer hatalarından ders almasını biliyorsan bu yaşanmışlıklar seni olgunlaştırıyor. felsefe kitapları hayatı anlatmaz, arkadaşın uçmuş bir yazar : "hayat dediğimiz şey, gelecek planları yaparken geçen süredir" der. doğrudur. Hayatını öğrenip te ölen çok azdır. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 bence tecrübe için yaşamak şart. yaşamadan, tadını almadan olmaz. söyleyin, bi şirkete girip çalışıp kendini orda hissetmek mi gerçek tecrübedir, yoksa başkalarının anlatımıyla kafanda oluşan algı mı daha gerçekçidir? yaşamak, o an karar verebilmek önemli olan. hangimiz vurdulu kırdılı filmleri izlerken korkuyu hissedebiliyoruz? hissettiğimiz doğru düzgün bir şey yok halbuki, gerçekte orda olmak insana kafasındaki her şeyi unutturur. ama televizyondaki unutturmaz. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Bence yaşaması gerekmiyor örnekler çok olur onlara bakarak'ta ders alabilirler.İlla başımıza bişey gelincemi pişmanlık duyacağız...Önceden düşünmeliyiz gelişecek olayları... saygılar evet öyle herşeyi yasayarak pişman olmak iii değildir heralde herşeyden bi drs cıkarmak gerekir Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Valla yaşamadan tecrübe kazanmak eniyisi keşke bunu başarabilsek... Çünkü tecrübe kazanırken yaşadıklarımız bazen epey can acıtabiliyor Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 mantıkta yürütülebilir.. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Valla yaşamadan tecrübe kazanmak eniyisi keşke bunu başarabilsek...Çünkü tecrübe kazanırken yaşadıklarımız bazen epey can acıtabiliyor o zaman oldugumuzdan daha güçsüz olmazmıydık ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.