Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

HANSE ALTIN


HANSE ALTIN 1985 yılında Mardin'de doğdu. İlköğretim tahsilini bitirdikten sonra büyük umutlarla on yaşında başarı dolu hayatına; ilk olarak tekstil atölyelerinde başladı. Azim ve umutlarla öğrenme basamaklarını tamamlayan HANSE ALTIN, seçkin moda evlerinde emin adımlarla hedeflerine ulaşmaya devam etti. Derviş BAĞZIBAĞLI ile uzun yıllarını ve emeğini paylaştı.


İstanbul’da moda dünyası ile tanışmaya Tanju BABACAN’la başladı. Tasarımları sevgi ile bütünleştiğinde tamamı ile kendi ışığını yansıtan özel ve houte couture çalıştığı moda evini açtı.


Şu anda Türkiyenin saygın ve ünlü birçok ismi ile çalışan HANSE ALTIN yaratıcı , pratik zekası ve yenilikçi çizgisi ile moda dünyasında hızla ilerlemektedir.Tuğba ÖZAY, İdil ÇELİKER, Seda ÜREN, Utku UYSAL, Gülşah TÜTÜNCÜ, Belgin TUÇBİLEK, Serap ACAR, İmran SALKAN ve modayı takip eden birçok ünlünün şıklığını, kendi tasarımlarıyla bütünleştirerek ışığını ileri ufuklara taşımaktadır. Sanatçıların klip, sahne, konser, program kostümlerini tasarlayıp yapmaktadır.


Genç yaşta ulaştığı bu başarısı ,gurur tabloları ile devam etmektedir . İleride en büyük hedefi ise dünyaca ünlü markasını oluşturup Mardin’deki yoksul çocukların eğitimine katkıda bulunan büyük bir defile hazırlamak.. 


Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.