Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 bunlarda senin için Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 öncelikle çiçeğimi kendime veriyorum çünkü kaç zamandır hastaydım yatıyordum..kimse ziyaretime gelmedi çorba bilem yapmadılar........ onun üçün ilk çiçeim bana........... sonra yeni avatarı süper olan kralx arkadaşa gitsin diğer çiçeim...... sonra finalller bittimi bilmiyorum ama gorgi ve aziz'e gitsin üçüncü çiçeim........ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Geçmiş olsun madecim.. bilsem çorba yaptırırdım.. Sana şey dicektim ya.. Hani benim hasta olduğum bir avatarın vardıya.. Onu benim için kısa bir süre koyarmısın.. pls Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Geçmiş olsun madecim.. bilsem çorba yaptırırdım.. Sana şey dicektim ya.. Hani benim hasta olduğum bir avatarın vardıya.. Onu benim için kısa bir süre koyarmısın.. pls çok teşekkür ederim.... bu arada avatar değiştimi bu muydu dediğin avatar acep.......... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Made bu olsa diğerini koy demzdim heralde dimi.. Dieğri vardıya bir ben değil herkes hasta oluyodu.. Ama neyse ya.. Hasta hasta uğraşma şimdi.. Saolasın.. Bu arada bu haftaki çiçeklerimi.. Tüm forum arkadaşlarıma gönderiyorum.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 töbe töbe....sen dediğinde değiştim be avatarı nasıldı sen tarif et monarısayımı diyon neyi diyon..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ben çiçeklerimi;rahatça muhabbet edebildiğim,aramızda alınganlık çıkarmayan,esprıden sohbetten anlayan arkadaşlarıma vermek ıstıyorum: yumote,taurus,sardunyam,gull,glorıa,paula,güzelyaz,taş yürekli,,natalıa,jön,erbay Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 üç degil sadece iki çiçeğim var bi tanesi canımmmmmmmm Sedelinam'a, diğeri beni yazdıklarımdan dolayı bi gun dogru da anlayacağını umdugum Taurus arkadasıma... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 teşekkürler sedelina hemşerum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Çiçeklerimi, ********* ve mide bulandırıcı espirilerle stres atanların haricindeki bütün arkadaşlara veriyorum... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Sedelinacım tsk canım Sana cicek vermeye gerek yok sen zaten çiçeksin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 teşekkür ederim sedelinam, bende bunu sana ve tüm sevdiklerime yolluyorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Öncelikle bi tartışmanın içine sürüklediğim gloria ve sedoş'tan özür diliyorum.. Ardından o bu diye ayırmadan tüm forum arkadaşlarıma gönderiyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 forum arkadaşlarından biri olarak teşekkür ediyorum, sağolasın... buda benden sana Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Sadece bir demet Gonca sunardım Yüreğimin en derin kuytu KöşeLerinden ...... Sebep _ MutLuyummmm Bi Nebze payLaşmak İstedim herhangi Bir resim feLankoyamadım ama Samimiyetim yeter herhalde Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 İlk çiçeğimi kankime veriyorum Gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun ühü ühüü Ece ablacım yokluğun çok belli oluyor lütfen çaabuk gel Aça çok tşk ederim tatlım çiçek için Ve ismini sayamadığım yüreği güzel forumdaşlarım için Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 sedoşşcumm bende seninle yazışmaktan çok keyif alıyorum , çok teşekkür ederim , buda benden sadece sanaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 İlk çiçeğimi kankime veriyorum Gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun ühü ühüü Ece ablacım yokluğun çok belli oluyor lütfen çaabuk gel teşekkür ederim canım benim ağlama kıss beni de ağlatıcan efet ablacım yaaa ne çok severmişsin gezmeyi hala boğazda mıdır acaba Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 En son boğazda çay içerken bırakmıştım ama hala ordaysa donmuştur garibim Allah ağlatmasın kankim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 nedne 3 kişi anlamadım ben ben belki 5 kişiye verecem natalia,gece_kuşu,paula,siyam,sardunyam çok iyi dost ve insanlar Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ben bissürü kişiye vercem mutlu olasın patronum ,gece yağmuru aplama,ece aplama sedelina aplama ,taurus'a ,gloria aplama paula'ya ,yumote'ye ,siyam'a tan vakti'ne ,fearles-man'a,arman abime ve burdaki herkese :clover: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 tşk ederim kardeşlerin en tatlısı Tan vakti buda senin için Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 tan cım seni yeni tanıdım ama , gösterdiğin yakınlık için teşekkür ederim , buda senin için açaaaaa minik pisim sanada çok teşekkürler çok incesin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.