Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 bu ne ya koca sayfada toplasan 10 msj anca var her yer koca koca çiçek resimleri ile dolu çiçek dalinda güzeldir benim çiçeklerimin kimlere gidecegi belli: karçiçegim, made in, sevval, pandora, abim, cyrano, asterix, golli.... baska da yok Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 MARAM CANIMCIM SOL KOLUM BENİM.....ŞİMDİ KIZACAKSIN BELKİ YİNE SAYFAYI DOLDURDUN DİYE AMA SANA BENDE BİR ÇİÇEK VERMEK İSTEDİM....AYRICA TEŞEKKÜRLER Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 ilk sekizde yer almak gözel sağol mara çiçekler için........ ama ben furumun bütün gelmiş geçmiş ve de daha gelememiş üyelerine veriyorum çiçekleri....... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 bu ne ya koca sayfada toplasan 10 msj anca var her yer koca koca çiçek resimleri ile dolu çiçek dalinda güzeldir benim çiçeklerimin kimlere gidecegi belli: karçiçegim, made in, sevval, pandora, abim, cyrano, asterix, golli.... baska da yok maram teşekürler benden de sana gelsin sevecenliğine Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 KRALX'E SEBEBİNİ O BİLİR Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Bir çiçek Karçiçeğine ona arkadaşlık etsin diye Bir çiçek made in Turkeye çiçekler onun gibi güzel koksun diye Bir çiçek de bana karanlığıma aydınlık olsunlar diye Tüm çiçekler size forumda ki herkese Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 bende herkeze cicek veriyorum Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 arkadaşlar bendende hepinize 2 çiçek üçüncü çiçeği ben vereceğim çiçeklerin en güzeline Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 benden de gelsin bütün foruma dünyanın en güzel çiçekleri Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Bir çiçek made in Turkeye çiçekler onun gibi güzel koksun diye dağıttın beni be maystro.........sana kötü davrandığım için üzgünüm.... seni kollayıp koruyacam.......zuhahahhhh aha bak bende sana çiçek verem.... gününde yaşamında aydın olsun arkadaş.......içini aydınlık tutki ışığını hiç kaybetmeyesin..... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 teşekkürler mara, buyur çiçeğin imzamda Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 MYSTRA TEŞEKKÜRLER KARDEŞ ÇİÇEK İÇİN....BUNLAR SANA BU ÇİÇEKTE FORUMDAKİ KALBİ KIRIK ESKİ BİR DOSTUMA GELSİN O KENDİNİ BİLİR BİR ÇİÇEKTE FORUMDAKİ GÜZEL YAZILARINDAN DOLAYI CYRANOYA GELSİN... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Mara, çiçek için teşekkürler, çok naziksin. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Yaşamak bu yangın yerinde Her gün yeniden ölerek Zalimin elinde tutsak Cahile kurban olarak Yalanla kirlenmiş havada Güçlükle soluk alarak Savunmak gerçeği çoğu kez Yalnızlığını bilerek Korkağı, döneği, suskunu Görüp de öfkeyle dolarak Yaşamak görevdir yangın yerinde Yaşamak insan kalarak Ataol Behramoğlu şiiri asterin imzasından çarptım....çok hoş bütün furuma armağan ediyorum....... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 benden de gelsin bütün foruma dünyanın en güzel çiçekleri ayyy ben senin adini yazmamisim çiçegim sana da gidiyordu affet yazmayi unutmusum Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 benden de çiçek gelsin bari bütün forum a alaturka ya Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Yaşamak bu yangın yerinde Her gün yeniden ölerek Zalimin elinde tutsak Cahile kurban olarak Yalanla kirlenmiş havada Güçlükle soluk alarak Savunmak gerçeği çoğu kez Yalnızlığını bilerek Korkağı, döneği, suskunu Görüp de öfkeyle dolarak Yaşamak görevdir yangın yerinde Yaşamak insan kalarak Ataol Behramoğlu şiiri asterin imzasından çarptım....çok hoş bütün furuma armağan ediyorum....... e ben de bu durumdaaa made in imzayı armağan edeyim ne yapayım başka çare yok tüm foruma, sakının kızlar made in imza geliyor... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 eski günleri yadederek ciceklerimi.. Canugur abime... Milkyway kardesime.. ve forumun en sevdigim delisi Interlock a vermek istiorum... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 KARÇİÇEĞİ BUDA SENİN İÇİN SENİN GİBİ ARKADAŞLAR BUNLARDA SİZİN İÇİN Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 e ben de bu durumdaaa made in imzayı armağan edeyim ne yapayım başka çare yok tüm foruma, sakının kızlar made in imza geliyor... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 KARÇİÇEĞİ BUDA SENİN İÇİN SENİN GİBİ çok teşekkür ederim focal bayıldım çiçeğe çok güzelmiş....bende sana bunları veriyorum.bilgisayarımda sorun var bişi atamadım kusura bakma artık... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 ben teşekkür ederim düşünmen yeter Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 KRALX'E SEBEBİNİ O BİLİR Teşekkür ederim mizyalcim.. Aynen benden de sana... Bu arada birşey belirtmek istiyorum... Önceleri hemen hehemen bütün arkadaşlarımdan günbaşına en az bir çiçeğim vardı. Bakıyorumda hepsi tuz buz oluvermişler, kopmuşlar kralxten.. Şunu anladımki, bu forumda dinden bahsetmiceksin......(Ama ben gene bahsedeceğim..) Yanlış anlamayın, çiçek falan istediğimden değil, çiçek veren veriyor zaten.. Benimkisi masum bir serzenişten ibaret... Devam..... Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Ben ne çiçek ne de hediye vermesini beceremem ... Dikkatsiz ve düşüncesiz bir o kadarda yaramaz biriyim.. Ama Allah biliyor ya bir çiçek bahçem olsaydı eğer Kırdığım kırmadığım herkesi çiçeklere boğardım... Sevgilerimle..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 O zamn allah sana bir çiçek bahçesi nasip etsin.. Bende kırdığım yada kırmadığım bütün arkadaşlarıma türlü türlü çiçekler gönderiyorum.. Hemde kelebekleriyle beraber...)) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.