Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 ben de uzun zamandır uzak kaldığım ama hep aklımda olan dostlarıma veriyorum ailem dostlarım sizi hepinizi özledim çok hem deeeeee hepinizeeeee hoşgeldin yumoş..... tşkler....... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 malum yarın anneler günü; forumdaki bütün annelerin anneler gününü kutlarım... bu da babalar ve çocukların olsun bunuda görünce aklıma gloria geldi... dedem dicek şimdi sarı laleyi ben verirm diye ama neyse kimse sulanmasın glorianın bu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Mahcup ettin,çok teşekkür ederim Mahcup olacak birşey yok, sen daha güzellerine layıksın Layla.. Sana bir çiçek daha.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 hepinize benden.. ..sevgili forumdaşlarım... Teşekkürler sevgili Figaro.. Taurus Abim,İlbey Abim,Focal,XlarkTades,Erbay,Egso,Politika,Dipnot,Siyahx,Jön,Murti_San,Kaan_Bebeto,Artos,Keskin Kalem, Gecem teşekkür ederim.. Sevgili Dostlarıma... Bunu ayrıca aldım.. Bu da benden isteyen herkese Teşekkür ederim Ra_dya.. dedem destekliyorum düşünceli dedecimmmmm ben de uzun zamandır uzak kaldığım ama hep aklımda olan dostlarıma veriyorum ailem dostlarım sizi hepinizi özledim çok hem deeeeee hepinizeeeee Biz de seni özledik Yumoş'um.. Hoşgeldin.. Forumları seven bir insanım.Değişik yürekler,değişik fikirler tanımak için burayı da denemek istedim..İncelediğim kadarıyla sıcacık dostluklar var..Bende çiçekle geleyim ki;akıllarda güzel hatırlanayım istedim..Yeni tanıyacağım hayatlara ;siz forum üyelerine yenigün ışıkları ile merhaba diyorum.. Aramıza hoşgeldin arkadaşım,çiçeğine teşekkürler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 bu da babalar ve çocukların olsun Ben ve Ege'm adıma alıyorum güzel Güllü torunum,teşekkür ederim.. bunuda görünce aklıma gloria geldi... dedem dicek şimdi sarı laleyi ben verirm diye ama neyse kimse sulanmasın glorianın bu Bak seeen.. Neyse,ha dedesi ha torunu vermiş,bişi farketmez dimi.. Ama madem Gloria'ya lale vercen,şööle bişi olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Güllü'nün dediği gibi yarın ANNELER GÜNÜ.. Bu şiiri okuduğumda,kendimden bişeyler bulmuştum.Annesi sağ olanların annelerine Allah uzun ve mutlu ömür versin.. Annem Öldü Mü? Ne hız ellerini üzdün dünyadan Balanı tek koyup nereye gittin? Nasıl yok oluyormuş bir anda insan Sanki bu dünyada hiç yok imişsin.. Güneş gurup etti... oda karardı... Bir anda yok oldun sen hayal gibi. Şimdi düşünürüm senden ne kaldı.. Gönlünde hatıran kara hal gibi... Beni boya başa yetirdin anne Bize borçlu bildik her zaman seni Sen beni dünyaya getirdin anne Bense yola saldım dünyadan seni... Sen bana beşikte ninni çalmışsın Bugün ninni çalsam sana ben de mi? Senin şirin şirin ninnilerini Sana gaytarayım cenazende mi? 'Uykun şirin olsun' diyerdin bana 'Uykun şirin olsun' deyim mi sana Gerek ben basına dönüm dolanım, Beni hayat için hep uyutanım, Söyle ölümçün Nasıl uyutayım seni ben bugün? Bu nasıl dünyadır anlayamam ben, Cilvesi cürbecür, rengi cürbecür Dün öz nefesiyle seni işiden Bugün buza dönüp, tasa dönüptür Bu nasıl dünyadır... İnsanoğlunun Hayali göktedir kendi yerdedir... Sağken omuzunda hayatın yükü Ölende ceseti çiyinlerdedir... Bu nice dünyadır bu nice dünya Ölüm hakikat hayatı rüya Derdimin gamımın ortagı sendin Niye yüz çevirdin ya niye benden? ... 'Derdin bana gelsin' hani diyerdin Niye dert ekledin derdime ya sen Annem, kimse seni darıltmamıstır, Ben seni Ben seni darıltan kadar. Şimdi kime açsam derdimi bir bir Kim benim derdime yanar sen kadar? Evin her yerinde görülür yerin Gözüm ahtarcıdır anne ey anne 'Ninem' 'hani' diyor küçük azerin Ne cevap verem ana ey ana Bilmem bilmem bilmem bu ölüm nedir Hayat var iken Nefesin ey anam hala evdedir Kendin yer altinda taşa dönmüşsün Bugün yedin oldu... Annem yedi gün, Bizimle beraber ağlar odalar Sana Yalniz sana Sana demek için Gönlümde ne kadar bilsen sözüm var... Annem ısmarlandın anne topraga Bu ölüm sineme çekti dağ benim Sen benim arkamda benzerdin dağa Sanki de arkamdan uçtu dağ benim... Ömrü başa vurdun altmış yaşında Altmışın üstünde durup yaşında Artık senin için durudgu zaman Benim çün dolaşır Gün olur akşam... Vakit geçer sen benden uzaklaşirsin Ben sana günbegün yakınlaşırım... Bahtiyar Vahapzade Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Anneler günü adına Annelere armağan edilen çiçeklere teşekkür ediyorum. Anne olmayanlarında bu duyguyu tatmasını diliyorum. Allah evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin, her anneye evladın hayırlısını nasip etsin. Annesini Hakkın Rahmetine teslim eden arkadaşlarıma sabırlar dilerim. Mekanları cennet olsun, arkalarından hayır duada bulunan evlatlar yetiştirmiş olanlara ne mutlu. Sevgili Taurusmutis seninde değerli annene rahmet diliyorum. Allah mekanlarına nur yağdırsın. Ve dilerim sevgili evladın Ege'n uzun ve hayırlı ömürler yaşasın. Ve sende evladınla ve sevdiklerinle mutlu yaşa... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Sevgili Sardunyam;Dua ve dileklerine teşekkür ederim.. Başta anne olduğunu bildiğim arkadaşlarım;Sardunyam ve İlyada olmak üzere,forumdaki tüm annelerin.. Birer anne adayı olan hanım arkadaşlarımın.. Tüm arkadaşlarımın annelerinin.. .. Ve sevgili ANNEMİN.. :clover: ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.. :clover: Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Sevgili dostum Taurus.. Öncelikle Annene Allahtan rahmet diliyorum, sonsuz ve ölümsüz olan ahiret yurdunda cennet bahçelerinde annenle buluşmanı, konuşmanı ona sarılmanı diliyorum ve dua ediyorum.. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.. Saygılar,selamlar ve hürmetler sunuyorum.. Bu orkide tüm annelere ve anne adaylarına.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Sevgili dostum Taurus..Öncelikle Annene Allahtan rahmet diliyorum, sonsuz ve ölümsüz olan ahiret yurdunda cennet bahçelerinde annenle buluşmanı, konuşmanı ona sarılmanı diliyorum ve dua ediyorum.. Sedat'cım;Çok teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Ben teşekkür ederim Taurusmutis hem kendi adıma hem annem adına... Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Birkaç gün önce çağırıldığımı duydum ama anahtarımı kaybettiğim için gelememiştim.. Sağolsun bir çilingir vasıtasıyla girebildim ve kilidimi de değiştirdim.. Güm Güm Bede Güm Güm.. Anam anam öz anam Koynu dolu köz anam Ellerden ana olmaz Nerde benim öz anam.. Tüm annelerin,anne adaylarının ve hepinizin annelerinin günü kutlu olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 bayram değil seyran değil davulcu Ramazanı erken getirdin yaw... teşekkür ederim, kutlaman için, çok nazik bir davulcusun sen... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 alışmıştır o şimdi bahşişte ister Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 doğru dersin kleo, ne yapsak? davulcu, bahşiş istermisin? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 sen görmüş geçirmişe benzersin sardunya ... artık icabına bakıver..paramı ister ..çiçekle kandırabilirmisin bilemicem...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 dört yapraklı yonca yeter kanımca bıyrın davulcu, size layık değil amma idare ediver işler kesat Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 bu işi ucuz kapattın ....... bi yoncada ben vereyim bari..... buyrun sayın davulcu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Mahcup olacak birşey yok, sen daha güzellerine layıksın Layla..Sana bir çiçek daha.. Teşekkür ederim Ben de bütün annelerin,anne adaylarının,anne aday adaylarının anneler gününü kutluyorum.. Bu da Sardunya ablama ve torunumu da unutmadım ama,ne seviyor bilmiyorum,o yüzden ona da.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Birkaç gün önce çağırıldığımı duydum ama anahtarımı kaybettiğim için gelememiştim.. Sağolsun bir çilingir vasıtasıyla girebildim ve kilidimi de değiştirdim.. Güm Güm Bede Güm Güm.. Anam anam öz anam Koynu dolu köz anam Ellerden ana olmaz Nerde benim öz anam.. Tüm annelerin,anne adaylarının ve hepinizin annelerinin günü kutlu olsun.. bir hayli yolun yorucu olmus Ramaz Davulcusu gördügüm kadari ile...fakat inan ki deydi.. geldigin icin onca zorluklara ragmen cok cok tesekkürler birdaki sefere anahtarini kaybetmesen belki girisin daha kolay olur insallah hemen gitmemissindir de, en az benim sasirdigim kadar ile arkadaslar da sasirir biraz..cünkü ilk ben inanamadim acikca söyleyim... sayfayi iki kere yeniledim dogru görüyormuyum diye. tekrardan hersey icin cok sagol... teşekkür ederim, kutlaman için, çok nazik bir davulcusun sen... öyledir kendisi sardunyam bak sesimizsi hemen duydu da geldi... alışmıştır o şimdi bahşişte ister yok kleo tüm arkadaslari bir araya toplamak ister... Tüm Annelerin Anneler Gününü, En Icten Dileklerimle kutlamak istiyorum...ve herzaman gibi diyorum ki... bu cicekler gerek Misafir lere gerekse tüm Arkadaslara... bu sayfalari okuyan herkese kabul edenlere gelsin... ANACIĞIM Anneme ve bütün annelere Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Kaç geceler bana ninni söylerdi Hasta olunca oydu başucumda bekleyen Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi. Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Uzun kış geceleri masal masaldı Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı. Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı Akşam biraz geciksem yollara düşerdi Sokağa çıkarken «Yavrucuğum üşütme» derdi. Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı. Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Bilirim yine kalbinde yerim anacığım Selam sana Anneler Günü İstanbul’dan Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan Vefalı ellerinden öperim anacığım. Ümit Yaşar oğuzcan saygilar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Leylam Teşekkür ederim bitanem, dilerim Allah sanada bu duyguyu tatmayı nasip etsin, senin gibi dünyalar güzeli bir evlat nasip etsin... Seni çok seviyorum... iyiki varsın... kleo, evet ucuza kapattık çaktırma birce, biz biliyoruz davulcunun arkadaşları toplamak istediğini kibar davulcu o canım sanada ayrıca teşekkürler, çiçek ve şiir için Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Teşekkür ederim Leyla.. Sen çok iyi bir dostsun, çok iyi bir arkadaşsın.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Annem bu iletiyi okumayacak belki ama ben yine de onun için birşeyler söylemek istiyorum... Her Anneler gününde çaresiz kalıyorum.Çünkü ona ne hediye versem az gelir biliyorum. Ben ANNEME en baştan mutlu bir hayat vermek isterdim. Tüm geceleri kaldırır sadece gündüzlere karardım onu. Tüm kışları bahar yapardım üşümesin diye. Ve güneşi sadece ona verirdim dünyası hep aydınlık olsun diye.... Her ANNELER GÜNÜNDE omuzlarımda ki ağırlık daha da ağırlaşır benim Çünkü yaşadığı tüm çilelere bizim için katlandı. Kötü bir çocukluk geçirdim ben. Esaretin ve şiddetin egemen olduğu bir evdi. Belki de dik başlılığım ve asiliğim ondandır... Başım okşanmadan büyüdüm belki de bu yüzden sevgi arsızı oldum.Katıksız saf sevgi arayışım ondandır belki de... Canım ANNEM seni çok seviyorum ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN.... Forumda ki tüm Annelerinde ANNELER GÜNÜ kutlu olsun... Ve bütün annelerin,özellikle şiddet gören tacize uğrayan annelerin,hasta yatan annelerin,eve götüreceği bir lokma ekmeğin çaresizliğine düşmüş annelerin,kader mahkumu annelerin,bu dünyadan göçmüş annelerin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.... Çiçek veren arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum bir ANNE olarak... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 bunuda görünce aklıma gloria geldi... dedem dicek şimdi sarı laleyi ben verirm diye ama neyse kimse sulanmasın glorianın bu canımm benimmm cok teşekkur ederimm... boyle içim bi hoş oldu özlemişim seni... Ben ve Ege'm adıma alıyorum güzel Güllü torunum,teşekkür ederim..Bak seeen.. Neyse,ha dedesi ha torunu vermiş,bişi farketmez dimi.. Ama madem Gloria'ya lale vercen,şööle bişi olsun.. yaaa alemsin sen haa ... cok teşekkür ediyorum güzel lalen için.. bu çiçekleri ikinize hediye ediyorum tamam mı? ayy pek de uyumlu oldu beee, boyle piyano falan bu arada ciceklerin kokusu da burnuma kadar geldi... Bu mevsimin en sevdigim çiçeği Leylaklar... bu çiçekleri de tüm annelere ve anne adaylarına hediye ediyorum... anneler gununuz kutlu olsun, cennetin güzel çiçekleri bu da benim canım anneme Canım, birtanem benim, tatlı meleğim Bilir misin ki gözlerinin yeşilidir benim cennetim Melek yüzlüm, cennet gözlüm benim, güller kokulu anneciğim Senin olmadığın yer dar gelir bana, sığamam, inan çeker giderim Burdasın, o yüzden burası memleketim, Beklediğin kadar ben de seninle beklerim Gidersen biter ama buradanlığım, çünkü gittiğin yerdir benim de yeni memleketim Üzmem seni, ama olmuştur istemeyerek üzmüşlüğüm, ve üzdüğüm her an için binlerce kez özür dilerim canını acıtan, canımı acıtandır ki o bizzat benim canım bile olsa, hiç düşünmem inan ondan bile geçerim... Seni seviyorum annem, seni çok seviyorum... Bu arada tauruscuğum, öyle güzel ve bir o kadar da hüzünlü ki yazdığın şiir, gözlerimden akan yaşa hakim olamadım, Ama arkadaşım bazı anneler bu dünyanın bazılar da diğer dünyanın melekleriyse eğer, ben meleğimi burada seninle de paylaşırım, tek senle değil meleği buradan giden tüm arkadaşlarımla da paylaşırım... Bu gece annen için olacak dualarım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.