Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Kleo,güzel kızım ve Aysum;Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kendisini akıllı sanan birisine çiçeğim,bazen insan sert kayaya denk gelir ya dikkat et o sert kaya Allah olmasın,insanları kullanırken bunu iyi düşün forumumuzun saygıdeğer üyesi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 kendisini akıllı sanan birisine çiçeğim,bazen insan sert kayaya denk gelir ya dikkat et o sert kaya Allah olmasın,insanları kullanırken bunu iyi düşün forumumuzun saygıdeğer üyesi Kız sen naaptın.. Güne gerginlikle başlanmaz.. Sen başta olmak üzere tüm arkadaşlarım alsın bu çiçeği,günün bir anında kokusu gelecek burnunuza.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Bu da benden herkese Güzel birgün diliyorum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Herkese.... sarı şekerim aldım çiçeğinden tüm arkadaşlarım alsın bu çiçeği,günün bir anında kokusu gelecek burnunuza.. abicim çiçeğimi aldım ve kokusunun gelmesini bekliyorum Bu da benden herkese ,Güzel birgün diliyorum... radyacım tşk ler seninde günün güzel geçsin inşallah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Ra_dya ve Taurusmutis çiçekler için teşekkürler... Sedoş kıs o çiçeği almışmıdır sahibisi, buda benden kabul eden herkese... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Ra Dya ve Sardunyam teşekkür ederim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Kleo,Nigtwish,Aysum,Taurusmutis,Radya ve Sardunyam çiçekler çok güzel..teşekkür ederim arkadaşlar.. buda benden bütün forum arkadaşlarıma gelsin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 teşekkürler baharım, iğdem, beyaz gülleri severim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 sardunyam beyaz gül olduğunu anlıyabildin dimek.. desene senin emektar büyüteç gene imdadına yetişti.. anam şuraya eklediğim çiçek bi kerecikte olsa tam boyutunda olsa..herkesin ki ne bi bak..bi de benim minyatüre.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Bilgisine, arkadaşlığına ve desteğine her zaman ihtiyacım olan Suhedaya.. Değer verdiğim ve değer bilen sevgili arkadaşım Geceyağmuruna.. Hiç bir isteğimi reddetmeyen, sıcak ilgi ve sevgisini hiç saklamayan Wildbeatiful'e Saygısından ve sevgisinden hiç bir zaman ödün vermeyen xminex' e Sevgiyi hakaden ve arkadaşlıklarından hoşnut olduğum Senestikçe'ye, Bohem'e, Çok sık görüşmediğim ancak kalbindeki güzellikleri hep algıladığım mineuya Arkadaşlığını ve fikirlerini özlediğim Angel Caraya.. Bilgisine ve zekasına hayran olduğum Bozan'a Dostluğuna, kardeşliğine, kültürüne ve olumlu tavırlarına imrendiğim Taurus'a Her zaman yanımda olan, sıcak yürekli, adam gibi adam ve delikanlı arkadaşım MurtiSan'a Ve ayrıca hep değer verdiğim arkadaşlarım The Boss, hayalperest ve eqzorsist'e.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Ra_dya, Taurusmutis, Sardunyam, Diloş çiçeklerinizden aldım, teşekkür ederim. bu çiçekte benden size Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 buda benden bütün forum arkadaşlarıma gelsin.. Aldım diloş teşekkürler ... Bilgisine, arkadaşlığına ve desteğine her zaman ihtiyacım olan Suhedaya..Değer verdiğim ve değer bilen sevgili arkadaşım Geceyağmuruna.. Hiç bir isteğimi reddetmeyen, sıcak ilgi ve sevgisini hiç saklamayan Wildbeatiful'e Saygısından ve sevgisinden hiç bir zaman ödün vermeyen xminex' e Sevgiyi hakaden ve arkadaşlıklarından hoşnut olduğum Senestikçe'ye, Bohem'e, Çok sık görüşmediğim ancak kalbindeki güzellikleri hep algıladığım mineuya Arkadaşlığını ve fikirlerini özlediğim Angel Caraya.. Bilgisine ve zekasına hayran olduğum Bozan'a Dostluğuna, kardeşliğine, kültürüne ve olumlu tavırlarına imrendiğim Taurus'a Her zaman yanımda olan, sıcak yürekli, adam gibi adam ve delikanlı arkadaşım MurtiSan'a Ve ayrıca hep değer verdiğim arkadaşlarım The Boss, hayalperest ve eqzorsist'e.. Bu güzel düşüncelerin için teşekkürler arkadaşım. yüreğinden akan bu güzel sözler için teşekkür ederim. duygular karşılıklı... Bu çiçeğim bana çiçek verenlere ve yüreğinde sevgi tomurcukları olan herkese beni unutmayan arkadaşlarıma......!!! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 bugunku çiçeğim erbay ın rahmetlisine,erıyen bankasına Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Kleo,Nigtwish,Aysum,Taurusmutis,Radya ve Sardunyam çiçekler çok güzel..teşekkür ederim arkadaşlar.. buda benden bütün forum arkadaşlarıma gelsin.. Teşekkür ederim arkadaşım.. ...Dostluğuna, kardeşliğine, kültürüne ve olumlu tavırlarına imrendiğim Taurus'a ... Umarım bu sözlerini hakedebiliyorumdur.. Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım.. Ra_dya, Taurusmutis, Sardunyam, Diloş çiçeklerinizden aldım, teşekkür ederim. bu çiçekte benden size Ben payıma düşeni aldım,çok teşekkür ederim arkadaşım.. Bu çiçeğim bana çiçek verenlere ve yüreğinde sevgi tomurcukları olan herkesebeni unutmayan arkadaşlarıma......!!! Sevgili arkadaşım,Murti'cim; Senin karakterinde bir arkadaş,belki listelerde dalgınlıkla unutulabilir,ama gönüllerde hep bakidir.Bu sözümün altına tüm arkadaşlarımın imza atacağına adım gibi eminim.Hep bizle ol.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Aldım diloş teşekkürler ...Bu güzel düşüncelerin için teşekkürler arkadaşım. yüreğinden akan bu güzel sözler için teşekkür ederim. duygular karşılıklı... Bu çiçeğim bana çiçek verenlere ve yüreğinde sevgi tomurcukları olan herkese beni unutmayan arkadaşlarıma......!!! Teşkkürler Murti_San.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Bilgisine, arkadaşlığına ve desteğine her zaman ihtiyacım olan Suhedaya..Değer verdiğim ve değer bilen sevgili arkadaşım Geceyağmuruna.. Hiç bir isteğimi reddetmeyen, sıcak ilgi ve sevgisini hiç saklamayan Wildbeatiful'e Saygısından ve sevgisinden hiç bir zaman ödün vermeyen xminex' e Sevgiyi hakaden ve arkadaşlıklarından hoşnut olduğum Senestikçe'ye, Bohem'e, Çok sık görüşmediğim ancak kalbindeki güzellikleri hep algıladığım mineuya Arkadaşlığını ve fikirlerini özlediğim Angel Caraya.. Bilgisine ve zekasına hayran olduğum Bozan'a Dostluğuna, kardeşliğine, kültürüne ve olumlu tavırlarına imrendiğim Taurus'a Her zaman yanımda olan, sıcak yürekli, adam gibi adam ve delikanlı arkadaşım MurtiSan'a Ve ayrıca hep değer verdiğim arkadaşlarım The Boss, hayalperest ve eqzorsist'e.. abicim....namı değer doktorum... nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ki... senin yüreğindeki sıcaklık...samimiyet..içtenlik...var olduğu sürece ne mutlu sana...Allah'ım seni mutluluklardan uzak etmesin... çok teşekkür ederim....İnsan olan her insan sevgiyi hakeder...sen de doktorum.... ve diğer çiçek verenlere de çok teşekkürler... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 abicim....namı değer doktorum... nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ki... senin yüreğindeki sıcaklık...samimiyet..içtenlik...var olduğu sürece ne mutlu sana...Allah'ım seni mutluluklardan uzak etmesin... çok teşekkür ederim....İnsan olan her insan sevgiyi hakeder...sen de doktorum.... ve diğer çiçek verenlere de çok teşekkürler En güzel teşekkür sıcak ilgindir.. Değerlisin ve çok vefalısın.. Sana bir çiçek daha.. Çiçek kurusada saksıyı sakla.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 En güzel teşekkür sıcak ilgindir..Değerlisin ve çok vefalısın.. Sana bir çiçek daha.. Çiçek kurusada saksıyı sakla.. çokk teşekkür ederim... mor mor tatlı çiçekler.... ve en sevdiğim renk.... hem o çiçeklere çok iyi bakarım benn....solmazlar...solsalar da saklı daima durur o köşede... çok teeşekkür ederim abicim...dualarım seninle... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Bir çiçeğim var özel birine, seviyesi, aklı, duruşu, bilgisi ile saygı duyduğum birine. SEDELİNA'ya. Arkadaşlığın benim için çok önemli, tüm hayatın boyunca mutlu ol ve mutlu yaşa arkadaşım. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Bir çiçeğim var özel birine, seviyesi, aklı, duruşu, bilgisi ile saygı duyduğum birine. SEDELİNA'ya. Arkadaşlığın benim için çok önemli, tüm hayatın boyunca mutlu ol ve mutlu yaşa arkadaşım. teşekkurler keskın sende çok özelsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 hani bana, hani bana Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Ra_dya ve Taurusmutis çiçekler için teşekkürler... Sedoş kıs o çiçeği almışmıdır sahibisi, buda benden kabul eden herkese... Teşekkür ederim Sardunyam Kleo,Nigtwish,Aysum,Taurusmutis,Radya ve Sardunyam çiçekler çok güzel..teşekkür ederim arkadaşlar.. buda benden bütün forum arkadaşlarıma gelsin.. Sevgili Diloş;çiçek büyük olmuş ,küçük olmuş farketmez ki,mühim olan yürekten sevgiyle verilmesi Teşekkür ederim arkadaşım :clover: Ra_dya, Taurusmutis, Sardunyam, Diloş çiçeklerinizden aldım, teşekkür ederim. bu çiçekte benden size Teşekkür ederim arkadaşım Aldım diloş teşekkürler ...Bu güzel düşüncelerin için teşekkürler arkadaşım. yüreğinden akan bu güzel sözler için teşekkür ederim. duygular karşılıklı... Bu çiçeğim bana çiçek verenlere ve yüreğinde sevgi tomurcukları olan herkese beni unutmayan arkadaşlarıma......!!! Teşekkürler bende alıyorum Bunlarda benden gelsin tüm arkadaşlarıma... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.