Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 murtisan'ın çiçeğinide beğendim. ama alıntı yoktu...tşk... Dün burda olmadığım için çiçeğimi bugün gönderiyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan bütün çocuklarımıza ve içindeki çocuğu yaşatan bütün koca bebeklere tşk.. herkeseeee ...Kleo'ya....... ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. teşekkür ederim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 ben aldım pabuç dillim... formda olanlar alsın...diyette olanlar dokunmasın... şaka şaka... pabuç diillimin çiçeği...herkese dağıtır o güzel gönüllü abim... teşekkürler... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 bende alım egzo.......... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Çiçeğin ve paylaşım için çok teşekkürler sevgili sardunya... Kesinlikle haklısın ve insana enerji beslemeyen herşeyden uzak durulmalı olabildiğince... Ve olabildiğince de bu enerjiyi bulduğuna sıkı sıkıya sarılmalı insan... Bunları hissettiriyor olmanın ötesinde, İyi bir gözlemci, Duyarlı bir kişiliğin ve doğru tespitlerin ile yaşama pozitif anlam katabilen sana gelsin bu çiçeğim... (Uzun süre dayanması için suyu ile birlikte gönderiyorum...) Sevgiler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Çiçeğin ve paylaşım için çok teşekkürler sevgili sardunya...Kesinlikle haklısın ve insana enerji beslemeyen herşeyden uzak durulmalı olabildiğince... Ve olabildiğince de bu enerjiyi bulduğuna sıkı sıkıya sarılmalı insan... Bunları hissettiriyor olmanın ötesinde, İyi bir gözlemci, Duyarlı bir kişiliğin ve doğru tespitlerin ile yaşama pozitif anlam katabilen sana gelsin bu çiçeğim... (Uzun süre dayanması için suyu ile birlikte gönderiyorum...) Sevgiler... Çok teşekkür ederim arkadaşım, uzun süre dayanacak emin ol... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... sağol ablacım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Sardunyam ve Taurusmutis çiçekler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 tüm foruma tşkler egsocum Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... ablacım bu çeşit çeşit rengarenk çiçeklerin çok güzeller tşk ler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Sardunyam ve Egzo;Çiçek için teşekkürler.. Çiçeğimi alıp teşekkür edenlere de;Rica ederim.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Kleo, sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... teşekkür ederim ........... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. hemen alayım o zaman bi tane tükenmeden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. bakalım deniycez güzel geçicek mi? teşekkür ederim. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. amin diyorum.....moral vermeye başladı bile ....bugün çok ihtiyacım var inşallah güzel biter bu gün......... teşekürler taurus....... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 tüm foruma Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. Teşekkürler çiçek gönüllü arkadaşlarım... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu çiçeği alanın günü güzel geçsin.. gün akşam olmuş.. neyse bizde bu saatten sonrasına bakarız.. teşekkürler çiçek için.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 tüm foruma egzorsist..çiçeğini yeni gördüm..kusara bakma arkadaşım.. çok teşekkürler.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... Yazı okunmuyor buraya yazayım... Sabah sol gözümde bir ağrıyla uyandım... öğlenden sonra soluğu doktorda aldım... dünya tatlısı bir doktor, ilk bakışta çözdü derdimi... "direnç kaybına bağlı, iltihaplanma..." sorun gözünde değil aslında... dedi doktorum... baktığın yerde... hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... yılgın düşmüşsün, yorgunluk mikrobu seni gözünden vurmuş... Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına... pozitif düşüneceksin... hayata sımsıkı sarılacaksın... işinden kafanı kaldırıp sevdiklerine vakit ayıracaksın... kendine yeni heyecanlar yarat... sev ki hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimse ile birlikte olma... Can Dündar... teşekkür ederim Sardunyam Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Adı bende saklıya bu çiçek (.........) almasanda bu senin Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Adı bende saklıya bu çiçek (.........) almasanda bu senin Yazık bu güzelim çiçekler burada bekletilir mi hiç Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Sardunyam ablacım,Taurusmutis abicim ve Egzorsıst,değerli çiçeklerinize çok teşekkür ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. :clover: Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,Güllü'ye,kızım Yeşim'e,kardeşim Leyla'ya,Sedoş'uma,Sarı lalem Gloria'ya,maviş Paula'ya,Erbay'ıma,Sedat'a,Murti'ye,Egzo'ya,Siyah'a,Sardunyam'a,Lilaç'a,Diloş'a,Frozen'e,İlyada'ya,mırnav kediciğime,Keskinkalem'e,Sayman'a,vampirimize,Kelebeğe,Kleo'ya,Şüheda'ya,Mantıcıma,Admin'imize,Cloud'a ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. teşekkürler taurus... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Çiçek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.. :clover: Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,Güllü'ye,kızım Yeşim'e,kardeşim Leyla'ya,Sedoş'uma,Sarı lalem Gloria'ya,maviş Paula'ya,Erbay'ıma,Sedat'a,Murti'ye,Egzo'ya,Siyah'a,Sardunyam'a,Lilaç'a,Diloş'a,Frozen'e,İlyada'ya,mırnav kediciğime,Keskinkalem'e,Sayman'a,vampirimize,Kelebeğe,Kleo'ya,Şüheda'ya,Mantıcıma,Admin'imize,Cloud'a ve istemeden unuttuklarıma gelsin.. çokk teşekkürler taurus;) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.