Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 anasından babasından hayır duası alanlara gitsin..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 anasından babasından hayır duası alanlara gitsin..... ben bu güzel çiçeklerden almak istiyorum.... gitmeden önce.... hoşçakalın....ben gidiyorum.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben de senii çokkkkkkk seviyorum....... en zor günümde mutluluğum olmuştun.....keşke ben de şu içindeki stresi azda olsa alabilsem içinden... canımsın sen benim, bak biliyorum ben seni çok az tanıyorum, şurda konuşmuşluğumuz beşi onu geçmez, ama şöyle insanın kanı kaynar ya hani, kanım kaynayıverdi, kardeş gibi sevdiğim oldun işte... varlığın bile içimdeki stresi azaltmaya yetiyor inan VARLIĞINA TEŞEKKÜR EDERİM Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bunlar da benden :clover: Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ben could'a bi çiçek göndereyim iyisimi bi daha beni kilitlemesin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Kedim;Yoncalarına teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Al bak kedicim,Çiçeğe bodum seni.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Canım benimmmm.... Babam muhtemelen pazartesi günü by-pass ameliyatı olacak ama bugün cigerlerinde de problem cıktı... bu nedenle ameliyat da biraz riske girdi henuz ne olacağı belli degil yarını bekliyoruz işte sonuç ve karar yarın belli olacak... Bu arada özel sağlık sigortasında da problem yaşadık... Mantıksızca birşekilde ameliyatı karşılamıyorlar. Sağolsun Taurus'un TÜKDER'le ilgisi olduğunu bildiğimden ona bir mail göndermiştim bugün, beni aydınlattı yanına bi de güzel dualarını yolladı İnşallah halledeceğiz bakalım bu problemi de Öpüyorum hepinizi okuyunca çook üzüldüm gloriacım... umarım herşey yoluna girmiştir.... kocaman öptümmm...... (ayrıca babana da çook geçmiş olsunn.. ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen bende alsam olurmu.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bende alsam olurmu.. tabikii Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen ben de alıyorum izninlee... çoktandır görünmüyodunn yaa çoook özleyeninn çook Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 tüm foruma; teşekkürler sana kleopatra aldım çiçeğinden pazar gün çalışanlara; bunuda aldım sağol ....! anasından babasından hayır duası alanlara gitsin..... sende sağol erbay bende aldım uzun süredir görüşemediğim ve çiçek veremediğim bütün arkadaşlarıma çiçek vermek istiyorum.hepinizi çok seviyorum.insan bazen yaşamdan kopar ve yalandan yaşamaya devam eder ya işte öyle birşey oldu bana da.özrümle beraber çiçeklerimi kabul edin lütfen sedelina çiçek için teşekkürler bende aldım bu güzel çiçekten Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 o zaman bende alıyım mı bitane... buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 o zaman bende alıyım mı bitane... buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... bende alıyorum. bu güzel düşüncen ve dileklerinden dolayı teşekkürler Sen Estikçe .... benim kalbimdeki sevginin boyutunu bende bilmiyom. sevgi büyük bir duygu zannedersem ölçüsüde yok . tüm sevgiyi içinde yaşayan ve paylaşan herkes için teşekkürler...! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Alacak olan ilk üç kişiye.. Üçüncüden sonrası almasın... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Bu da ilk beş kişiye.. Not: El bana ait değildir..! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Alacak olan ilk üç kişiye..Üçüncüden sonrası almasın... Ben aldım saol Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Alacak olan ilk üç kişiye..Üçüncüden sonrası almasın... Bu da ilk beş kişiye..Not: El bana ait değildir..! bugün çiçek bari topluyayım başka bişey yapamıyom nasılsa......teşkler.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Bu, cümle zevata.. Not: Kadını almayın, sadece çiçkleri..! Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 o zaman bende alıyım mı bitane... buda kalbinde sevgi barındıran herkes için..... bunu da alıyım..... dr. zevata nedir.... ya hangi tarihte kullanılıyodu...... ben almıyom Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Alacak olan ilk üç kişiye..Üçüncüden sonrası almasın... bunu aldım arkadaşım teşekkürler .ilk üçte olmak güzelll Bu da ilk beş kişiye..Not: El bana ait değildir..! bundada ilk beşe girdim arkadaşlar teşekkür edrim arkadaşım sağol ..! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Kleopatra.07 zevat'ı sormuş.. Zevat=Kimseler, Kişiler, Zaatlar.. Tüm foruma.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 bunu da alıyım..... dr. zevata nedir.... ya hangi tarihte kullanılıyodu...... ben almıyom al canım....bu arada doktor ilgilenmez diye söylüyorum...havada bulut sen zevatayı unut.... -aaa söylemiş.... hayret- bu arada senn bi kkötüsün sanki... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.