Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 form arkadaşlarıma Teşekkür ederim İpek'cim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Bu çiçeğin sahibii:O Kendini bilir Bu çiçeğin sahibini hem kendisi hem de herkes bilir.. Seni seviyorum diyebilenler alsın birer tane.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Seni seviyorum diyebilenler alsın birer tane.. ben diyebiliyorum bak. SENİ SEVİYORUM aldım beş tane Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Al al,biterse yenisini koyarım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Abla beş tane az değilmi Çiçek veren tüm arkadaşlara tşkler :flowers: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Seni seviyorum diyebilenler alsın birer tane.. Ben de diyebiliyorumm Abicim bayıldım güllerine,çok güzellermişş aldımm ben de,tşkler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ama kıslar siz diyemediniz ki... ben dedim ondan 5 tane aldım... taurusmutis güller bitti canem, yenisine müracat... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Var daha var..Bitsin koyarım.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ama kıslar siz diyemediniz ki... ben dedim ondan 5 tane aldım... taurusmutis güller bitti canem, yenisine müracat... Bak ablam diyorum seni seviyorum,taurus abimi seviyorum,forumdaki tüm dostlarımı seviyorum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 bende herkesin çiçeklerinden aldım bana vermeyenlerinkileri bile çekerek aldım gittim ..teşekkürler.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Lilaç'cım teşekkür ederim kelebeğim,ben de seni seviyorum.. Alın size takviye,öteki güller bitince burdan devam edin.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 seven ve sevilenlere Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 ben alayım canım, teşekkür ederim... çok güzeller ıslak ve canlı çiçekler... harika Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 şu anda forumda olanlara.. yarın okula başlayacaklara...... pazar sendromu yaşayanlara...... sağol bende alıyorum bu çiçeklerden ...sağol.....! yeni dönem için şimdiden tüm öğrencilere, meslektaşlarıma ve velilere bol şans dileyerek bu çiçekleri vermek istiyorum. yeşilliklerde doğmak ne kolaydır çiçeklere; ama önemli olan çorak toprakta bile yaşabilmek... susuzluğa inat.... şiddetten uzak bir gelecek için elele vermek için..... sevgiler saygılar Bende alacağım ne zamandır almıyorum .teşekkürler elline ve yüreğine sağlık yumoteciğim... gloriacım hoşgeldin sümbül severmisiniz, ben kokusunu çok severim... bütün sevenlere armağanım olsun... hanımlar beyler bu sayfaya uğrayan herkese armağanımdır... bende uğradım bakkk bende almayı hak ettim dimi sağol teşekkürler... Tüm foruma.. arkadaşım pek giremedim buraya gözüme çarptı kusura bakma biraz geç oldu ama idare et ellirine sağlık arkadaşım ........... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, günaydın, gününüz güzel geçsin... bu güzel çiçekleri almamak ayıp olur dimi çok teşekkürler sardunyam form arkadaşlarıma sağol arkadaşım benda aldım ellerine sağlık ....... Bu çiçeğin sahibini hem kendisi hem de herkes bilir.. Seni seviyorum diyebilenler alsın birer tane.. kardeşim taurus sağol aldım bende birtane kendine iyi bak sağol çiçek için...... seven ve sevilenlere bende aldım çiçeklerinden çok sağol . Bu çiçekler benden arkadaşlarıma beni tanıyan, tanımayan tüm forum arkadaşlarıma! çiçek veren arkadaşlarımada veriyorum .... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Bu çiçeğin sahibini hem kendisi hem de herkes bilir.. Seni seviyorum diyebilenler alsın birer tane.. teşekkür ederim ben aldım birtane Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 bu güzel çiçekleri almamak ayıp olur dimi çok teşekkürler sardunyam sağol arkadaşım benda aldım ellerine sağlık ....... kardeşim taurus sağol aldım bende birtane kendine iyi bak sağol çiçek için...... bende aldım çiçeklerinden çok sağol . Bu çiçekler benden arkadaşlarıma beni tanıyan, tanımayan tüm forum arkadaşlarıma! çiçek veren arkadaşlarımada veriyorum .... sağol arkadaşım aldım birtane Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 tüm arkadaşlara Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 teşekkürler ipek Seni seviyorum diyebilenler alsın birer tane.. alıyorum hemen seven ve sevilenlere alabilirim di mi bende aldım çiçeklerinden çok sağol .Bu çiçekler benden arkadaşlarıma beni tanıyan, tanımayan tüm forum arkadaşlarıma! çiçek veren arkadaşlarımada veriyorum .... almazsam çatlarım hehe :) tüm arkadaşlara çok teşekkürler su aldım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Bu çiçeğin sahibini hem kendisi hem de herkes bilir.. aaa çiçeğim varmış burda farketmemişim Teşekkürler Tauruscuğum ben çiçeğimi aldım ve gidiyorummmmm byeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... Canım yumoşum benim sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... Bitanesin sen yaa Lütfen istediğinizden alın.. Birincisinden alayım Mutiscigim, Dedeciğim kabul edermisiniz.. Tabi ablacım tsk ederim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Bana çiçek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim Benden bütün sevdiklerime ve beni sevenlere Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ben alayım aysumum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ben alayım aysumum Al tabi sardunyam (m iyelik eki olarak kullanılmıştır ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 yirim senin iyelik ekini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.